reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Dzien dobry...

O Twiggless widzę,że mały sie dobrze rozwija...:-D
Mój łobuz 4 mies.temu to mnie do zawału serca doprowadził...
Mieszkaliśmy na tamtym mieszkaniu i byla tam taki stryszek do którego sie wchodziło po drabice 2metrowej...Spała tam moja siostra przez wakacje..
Mankanent był taki że za każdym razem trzeba było tą drabinke wrzucać na góre...
Ale kiedyś siostra poszła spać i nie wciągnęła tej nieszczęsnej drabiny...
Mały rano obudził sie pierwszy po cichutku wyszedł z łóżeczka/nie było 2 szczebli/ wlazł na drabinke i poszedł do góry.Siadl tam i obudził ciocie...
Po chwili ja sie zerwałam,szukam go a jego nidzie nie ma.
Drzwi zamkniete,okna też - jeden pokój a jego brak!
Jak zobaczylam go na gorze to o mało nie zemdlałam!!!!:baffled::szok:

Za to na tym mieszkaniu potrfi otwierać okna:szok::wściekła/y:..a mieszkamy na pietrze.
Na szczęście kupiliśmy blokady i odpukac jeszcze ich nie rozbroił...:sorry2::nerd:
A teraz śnadanko...

reklama
dzien dobry:-):-):-)
u mnie noc do du...py... Sebastian ma katar i strasznie się męczył i wychodzi mu jedynka górna i ma aż fioletowe dziąsła:baffled: teraz śpi a ja zamiast iśc się położyć zaczęłam szykować obiad i jeszcze skaleczyłam palca:szok: i pisze jedna ręką :baffled:
krew mi się leje...... a poza tym chyba nie usnęłabym teraz:no:

twiggless Antos po prostu jest the best !

Hejo w ten piękny dzień,

nadrobić Was się nie da, więc skromne sorki mamusie :sorry2:
U mnie zabieganie na maxa, Amelka wspaniele się czuje w towarzystwie Bowien-córki sąsiadki, razem bez dyskusji chodzą spać a obiadki sobie na widelcu podają.....jedynie ja padam....byle do wtorku, bo wtedy jest ostatni dzień ta dziewczynka u nas.
Sencilla- u nas otworzyli nową Gamma(stara była za mała) i do niedzieli jest na wszystko obniżka 15%-polecam i zapraszam na kawusię :tak:

A ja już myślami jestem daleko z tąd, bo za 11 dni Amelka obchodzi swoje 2 urodziny....a ja wariuję co tu upichcić i co przyszykować a zapowiada się masa gości.
Może macie jakieś pomysły na łatwe i wykwitne dania..czekam na tipsy :cool2:

Miłęgo,słonecznego dnia.

ale dziś ładna pogoda i na forum pustki!
mój Sebastian śpi, zrobiliśmy dziś długi spacer jak miło..........................ja chcę żeby była cały czas taka pogoda.:tak:i do niedzieli ma być tak samo jak dziś:-)
życzę miłego dnia....

dobry
własnie wrociliśmy z plotek i długiego spacerku a Antek po drodze padł, teraz dalej kimie w ogrodzie... piekna pogoda, sloneczko grzeje, zero wiatru i 20 st - no żyć i nie umierać...
trzeba by było nad jakims obiadem pomyslec ale coś nie mam weny dziś na gary więc pewnie bedzie jakis gotowiec...
ide dalej posiedzieć na ławeczce w słonku...

A my też odkryliśmy nowy ogród ze zwierzakami i właśnie wróciliśmy....
Erni przespał się na rowerze i jak dojechaliśmy na miejsce tryskał energią!:-)
Teraz brudasy już w kapieli...siedzą!
Faktycznie pogoda cudna sie zrobiła...i ma być do weekendu!A więc korzystać dziewczynki!
Na obiad mamy żurek z jajeczkiem i polską kiełbaską...a dzieciakom racuszki standardowo...:-D
Sencilla lepiej wam...?A gdzie MaRita?:sorry:

Ja tylko wpadam powiedzieć,że żyje!! Dziś też gonitwa cały dzień,a do tego znajomy przyjechał z polski i go postrzykało w plecach:baffled: Wiec trzeba mu pomóc.Pogoda była piękna,oby tak dalej.Ide zrobić frytki ,bo mi sie zachciało.:-)
dobranoc!!

reklama
Do góry