reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Witam
Pauka zdjęcia dziewczynek super:tak:
Beauty chyba każda z nas jest uzależniona od internetu:-D
Aniu co trzeba zrobić, aby otrzymać kartę MAKRO? Jeśli masz własną firmę zarejestrowaną w KVK to można się zarejestrować na tej Makro Website stronie?
Zdrówka dla wszystkich zasmarkanych:tak:
Byliśmy wczoraj u kilku maklerów i niestety nie ma mieszkań dla 4-osobowej rodzinki za 600+opłaty:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Na niedzieli.nl każdy pisze, ja płacę 525 za 4pokojowe mieszkanie, ja 600 z opłatami za 3 pokojowe z ogródnkiem, a my jakoś nie możemy nic takiego znaleźć:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Jestem taka wściekła:wściekła/y:, non stop pod górkę, a kiedy będzie z górki:confused:. Najłatwiej byłoby jechać do PL, ale co dalej? Pracować za 800zł:confused::wściekła/y:

reklama
Cześć dziewczynki!
Pauka świetne fotosy,a pogoda do pozazdroszczenia:tak:
Anetko nie poddawaj sie!!!My tez teraz stoimy w miejscu,bo A jest w delegacji a ja sama nie bede jezdzić i ogladać.A ten gościu da nam znać ,jak coś będzie miał:zawstydzona/y:.
To nasze mieszkanie jest na 2 osoby dorosłe i dziecko,dlatego tez nie mozemy tu mieszkać.A on jest przepisowy:no:.Ma wiecej mieszkań i pilnuje tego ,zeby mu kontrol nie wpadła i kary nie musiał płacić.
Jeszcze dziś ide na zakupy mam nadzieje ,ze to juz ostatnie,bo sie strasznie mecze jak duzo chodze:baffled:.
Ale jeszcze tu wpadne!!:-D

Ostatnia edycja:
Witajcie kochane:-)
U mniejak codzien, czyli rano wyścig z czasem....
Anetko nie poddawaj się...:tak::-)Mnie też sie nie udaje nic konkretnego znaleźć...:-:)confused::baffled:
Powiedz mi kochana gdzie na Niedzieli.nl szukać ogłoszen o mieszkaniach????Na forum?Bo jak wchodzę na nieruchomości to wyświetlają mi się tylko jakieś adresy biur itp.....Ja to wogóle szukam mieszkania nawet i za 800E, ale z tego co piszesz to wychodzi strasznie dużo!:szok::baffled:
a zobacz tutaj....
Marktplaats - De plek om Nieuwe en Tweedehands spullen te kopen en verkopen
ja to tutaj szukam....

Aniu jak widziałaś poszłam twoim śladem....i moje foteczki tez w kolażu:-):-):-)A dziękuje ci za miłe komentarze!;-)nie wiesz jak wstawiać zdjęcie do gotowego scrapu? mam już ich kilka ale nie wiem jak to ugryźć?:baffled::sorry2:

czesc dziewczyny:-)
cos nie mam weny do pisania ale was cały czas czytam;-)
u nas pogoda śliczna więc byliśmy na spacerku, dziecię moje już zjadło obiadek i teraz łobuzuje na podłodze :-)
Sebastian nie raczkuje a podciąga się na sofie czy przy ławie i chce stać :szok: już dziś przywalił bo oparł sie o samochód i wstawał a autko ciut pojechało i glebę zaliczył :tak:

anetko nie martw sie na pewno coś znajdziecie:tak:

A ja dzisiaj mam rozwalony dzień, bo w drodze do pracy dostałam "wolne" i sama nie wiedziałam co ze sobą zrobić...:baffled:
Na początek było pranko, kaweczka i małe sprzątanko.;-)
Potem poserfowałam po internecie -wstawiłam zdjęcie na NK...i poszłam na spacerek z maluchami!
Standardowo Erni się wyspał i właśnie wróciliśmy do domku...
Pauka mnie o scrapy nie pytaj...ja nawet ze ściągnięciem programu do nich mam problem,bo mi sie nie chce załadować!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A ty jaki masz i jak go zdobyłaś?:sorry2::-D
Pogadamy za miesiąc jak sie rozwinę w tym temacie!A strasznie chciałabym coś w tym zrobić bo podobno to jest super!:-)
Olgunia mój mały też nie wiedział co to raczkowanie aż do momentu jak się nauczył chodzić..:szok::-DNiektóre dzieci nie raczkują...
Lece coś przekąsić...
Sencilla lepiej wam już?MaRita a wasza rodzinka już się pozbierała?
pa...

Aniu ściągnęłam kilka szablonów ze stronek, które znalazłm na forum scrapbooking na bb... ae nie wiem co dalej?!:baffled::szok:
Później podeślę ci kilka adresów, bo teraz to już wyrzuszam po Oli ...Pa.:-)

Oj kobitki ,ale jestem wykończona!!:no:
I jak sie okazało jeszcze zapomniałam paru rzeczy kupić.W sumie nic konkretnego ,a kasy poszło ze hoho:no:Spedziłam na zakupach ok5 godz.
Teraz leze i odpoczywam,wszystko mnie boli i ledwo dycham!!
Idę coś przekąsić.
Miłego wieczorku.;-)

bry wieczór
wczoraj na naszym Lipcowym wątku dziewczyny wrzucily filmiki jak ich dzieciaczki potrafia kombinowac ze wspinaczką, obejrzałam je sama nie pokazując ich Antosiowi bo jak wiadomo "czego oczy nie widzą tego sercu nie żal" i cieszylam sie ze moj młody aż taki pomyslowy nie jest... o ironio!!! - dzis mi udowodnił że jednak coś potrafi co wcale mnie nie ucieszyło, wręcz przeciwnie już nie mogłam sobie posiedzieć przy kompie i zerkać na niego przez okno tylko non stop łazić za nim i patrzyć czy czegoś nie wymysli...
i niestety musialam mu zdemontować wieżę, którą ma w ogrodzie bo po prostu za bardzo sie o niego bałam nawet patrząc on wyprawia... dziś pierwszy raz udało mu sie samemu na nią wejśc i ale ślizg chciał wykorzystac zupełnie inaczej... zamiast zjeżdzać na pupie postanowił, że zejdzie po nim nózkami - malo zawału nie dostałam... do tego zaczął się przechylac przez boczne barierki... od razu wzięlam monete i odkreciłam drabinke i zjezdzalnie...
jak juz sie z tym pogodził zaczął wspinac sie na ławke - to jeszcze bym zniosła ale zaskoczyl że z tej ławki uda mu sie otworzyć bramke od zewnątrz z ogrodu i wtedy pole do popisu by mu sie rozszerzyło... a od bramki do kanału płynącego obok naszego domu jest tylko z 5 m. trawnika czyli znów niebezpieczenstwo - przestawilam ławke tak ze teraz juz nikt na niej nie usiądzie a tym bardziej Antek nie da rady otworzyć sobie bramki...
może uda mi sie wkleic poźniej filmik...

reklama
Do góry