reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

reklama
Jestem już z powrotem, ale tylko na chwileczkę, bo zaraz kolacyjka i dzieci szykować do spania....!
Dzisiaj wycieczkę rowerowo-wózkową sobie zrobiłyśmy po Wrocłwskim Rynku...., tzn. ja z wózkiem, a Oli rowerkiem!:)
Potem wkleję kilka zdjątek...
To do później!

A tak apropo..
Ma- Ritko czyżby szkowała sie niedługo kolejna rocznica ślubu?...To tak jak u mnie...
Przybij "Piątkę"!!!!! A najlepsze jest to, że właśnie tego dnia znowu mężuś przyjedzie!....HURRRRRRRAAAA!

Witajcie dziewuszki!
Dawno mnie nie bylo, co nie znaczy, ze jestem nie w temacie.. Sledze bacznie Wasze forumowe "losy" i nic nie jest mi obce :)
U nas poprzyjazdowy wyscig z czasem i ze wszystkim wokol, na dodatek sie wszyscy pochorowalismy z wyjatkiem Tosi. Marys ma zapalenie ucha, ja zapalenie gardla, a R. juz od trzech tygodni paskudny katar... Nic nie skutkuje.. Niestety obawiam sie, ze to cos powazniejszego.. :no: Mezus ma problemy z drogami oddechowymi od dziecka.. W czwartek idzie do lekarza, zobaczymy. Od poniedzialku ide do pracy, boje sie, bo po raz pierwszy zostawiam dzieci komus innemu... Jutro podpisuje umowe z pania gastouder. Tzn. do pracy nie ide, bo bede pracowac z domu :-D
Mam pytanie do dziewczyn, ktorych pociechy chodza do zlobka/przedszkola. Jesli maluch z jakichs przyczyn (wyjazd, choroba, itd.) nie pojdzie do zlobka, to czy za ten dzien rowniez placicie?
Paulina i Marita, jak Wasze "zafasolkowywanie"? Trzymam kciuki! Paulina, brakuje mi pogaduszek, moze sie zmowimy kiedys na kawke?:tak::cool2:
Nie wiecie kobitki, gdzie najtaniej w holandii mozna kupic proszki do prania hurtowo?
Bede pozniej, bo Tosiek wzywa na cyca.
Acha, dziekuje za wszystkie zyczenia z okazji 4-t:happy2:ych miesieczninek mojej corci!!

Pauka no szykuje nam sie rocznica :tak: Slubowalismy 27 pazdziernika :-)
Widze, ze przejazdzka rowerowo-wozkowa sie udala :tak:Dziewczynki wygladaja na bardzo zadowolone :-)
Sencilla niestety placi sie mimo nieobecnosci.

Pedze pod prysznic kobietki, bo jutro o 6 pobudka.

Dobranoc :-)

Ostatnia edycja:
Melduję się po kilkudniowej nieobecności. Byłam odcięta od świata iprzekonalam się, że ewidentnie jestem uzależniona od internetu :baffled:

U nas niestety zasmarkany żywot, oprocz mnie wszyscy chorzy :-(

nadrobiłam zaległosci ale nie mam już sily pisać... spokojnej nocki dziewczyny ;-)

reklama
Hej hej ...

Widzę,że znowu jakieś wirusisko panuje...:baffled:
Zdrówka dla wszystkich....kurujcie się szybko!:tak:
Pauka zdjęcia super...pogody też można pozazdrościć...
Sencilla ja proszek ostatnio kupiłam w tureckim sklepie Ariel taki w wielkim pudle...zaplaciłam 22e.Tanio to jest w Makro ale nie wiem czy masz karte...
My już uciekamy,bo dzieciaki dziś dłużej spay i mamy małą obsuwę...:-D
A jeszcze muszę zaopatrzyć się w środki do konserwacji podłg drewnianych bo mi się skończyły w pracy...:baffled::sorry2:
Sencilla powodzenia dzisiaj,pisz czasami...
Bziole dla wszystkic do popołudnia!

Do góry