reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Dzień dobry wszystkim!

Oj widzę,że pisać nie miał kto wieczorkiem....a co to za pogrom lenistwa na forum?:nerd:
Wszystkie zajęte czy co???
My już na nóżkach i po śniadanku...Karcia do przedszkola dziś idzie...
Wstawać śpioszki...:-D

reklama
Witam
Ja już mam obiadek gotowy na talerzach:-D, bo mężuś z pracy wraca wcześniej i jedziemy mieszkania szukać:tak:. Wczoraj dzwoniliśmy w kilka miejsc, a dziś jedziemy zobaczyć czy znajdzie się coś dla nas:confused:. Pranko się wyprało, drugie już nastawione, aby jeszcze mieszkanko odkurzyć, ale dopiero jak Oli wstanie. Oli odkąd sam je to całe zoo pod stołem by sie najadło:-D
Olgunia kiedy pierogi robisz?
Aniu ja Cię podziwiam, że Ty masz czas jeszcze rano cokolwiek napisać, bo ja jak zaprowadzam Nikodema do szkoły to... śniadanie do szkoły muszę zrobić, 2 flaszki mleka, pieluchę zmienić Oliwierowi i go ubrać (a buntuje się przy tym jak jasna cho...), Nikodemowi uszykować ciuszki (czasem szykuję wieczorem), przypilnować aby dokładnie umył zęby, umyć zęby Oliwierowi, ze sobą muszę porządek zrobić min wyprostować włosy, ubrać małego w kurteczkę i buty i heja do szkoły:-D czasem w biegu zdążę herbatkę wypić:tak:. Mąż jak wychodzi do pracy znosi mi wózek na dół więc o tyle mam lżej:-). Wstajemy ok 7:30 a wychodzimy o 8:15, szkoła otwarta od 8:20, a zajęcia od 8:25:tak:
Miłego dnia kobitki:tak:
Mam nadzieję, że nie będzie dziś padać:wściekła/y:!!!

Witam i ja!
Aniu na kawke bym sie wprosiła, tylko później, bo właśnie obaliłam jedną....:-)Wiesz ty to taki nasz skowronek....Jak zwykle pierwsza nas przywołujesz....:tak:;-):-)

Anetko mój poranek wygląda dokładnie tak samo, więc łączę się z tobą....!:-)Wszystko w biegu, żeby zdążyć na czas do przedszkola!:-)
A gdzie szukałaś mieszkań????Bo ja musze też coś ciekawego wypatrzyć, zeby dać cynka mojemu, bo on cały dzień w pracy i nie ma jak, a w ten sposób to jeszcze długo będę tu sama....:-(daj jaieś namiary na stronę czy coś....

Zaraz zabieram sie za odkurzanie i spadamy na spacerek....A pomysłu na obiad nie mam....;-):tak::-)Pogoda bez zmian i raczej nie nastraja optymistycznie....:-:)baffled:

Miłego dnia!:-)

A ja już po zakupach i Karcie z przedszkola przytargałam....
Boże mówie wam jaka ona jest szczęśliwa jak z tamtąd wychodzi aż jej się buzia śmieje jak słyszy "przeszkole":-):-D
Anetko już taka moja natura ja zawsze trzy razy szybciej niż inni...po mamie tak mi zostało.:sorry2::-)
Ona to kawy nie może dopić taka z niej niespokojna dusza!:-D
Ja zrobiłam pare udogodnień sobie...np zęby sami myją ja tylko patrze jak szorują i mam czas zrobić w tym czasie co innego...:cool2:
A że zęby myją z 15 razy na dzień to próchnica im niegrozi...:szok::-D
Rano zjadam śniadanko i pije kawkę bo bez tego ani rusz...
Umnie ogólnie też już zrobione wszystko na dzisiaj..pranie muszę przeżucić z pralki do suszarki i lunch małym zrobić!;-)
Anetko powodzenia w szukaniu trzymam kciuki...a czemu cos szukacie nowego?
Pauka no właśnie co z tą pogodą...
Narka dziewczyneczki.....

Sencilla where are You?

A mi tak dobrze,jeszcze moge spac do woli.Ja wstałam dopiero ok 12,ale w nocy czytam ksiażki do 2 lub 3:tak:.
My mamy na obiadek zupke pomidorowa i pierogi ruskie mniam:-).
Kawe wypiłam i mi troche dziwnie sie zrobiło w żoładku:shocked2:.Nie moge usiedziec na miejscu,i jednocześnie nic mi sie nie chce.A do tego wczoraj nam sie pralka zepsuła i musze czekac,az A przyjedzie:no::wściekła/y:.A pranie rosnie!
Za tydzień juz bym chciała rodzic,zeby miec to z głowy .I w koncu przytulić malutkiego!A poza tym byłby jeszcze wagą zodiakalna ,bo pozniej to tylko skorpion zostaje:happy:.
MIłego dzionka:-D!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Karola tobie to nic tylko pozazdrościć....na razie!:-D
Korzystaj z tych możliwości póki możesz bo potem troche trudniej poleniuchowac do 12.00...
I widzę,że jakieś fatum nad tymi pralkami...:eek:
Skorpiony też w porządku...mam mamę i siostrzyczkę!
A ja kawkę popołudniową sobie zrobie...Zapraszam do mnie!

Do góry