reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

hej dziewczyny,

ja właśnie wróciłam z zakupów. Mimo paskudnej pogody wybrałam się do Apeldoorn. Oczywiście nakupiłam pełno ciuszków dla maleństwa. Muszę się wkońcu opamiętać, bo jak tak dalej pójdzie to zbankrutuję :confused:

Wczoraj goście przyjechali o 21, a pojechali o 00:30. Padnięta byłam jak kawka, w dodatku przez to wiatrzysko prawie całą noc nie spałam. teraz już mnie zaczyna spanie brać, a dopiero 18:30. Idę dzwonić do mamuśki, może ona prześle mi trochę energi telefonicznie.

Pozdrówki.

reklama
witam,
ja dzisiaj jakaś zła jestem.... niby pogoda ładna ale wiatrzysko:baffled:
wiki też dzisiaj taka marudna... chyba to z braku męża....
ide zaraz wykąpać małą i najlepiej szybko spać...
bo jutro musze stawic sie na kuroniówce bo dają mi jakąś oferte pracy:confused: tylko nie rozumieją że mam małe dziecko:baffled:
póżniej fryzjer, do ginekologa, do krawcowej, do taty... aż nie wiem czy będę miała chwile żeby oddychnąć...

Witam
Melduję się z rańca i lecę zaprowadzić Nikodema do szkoły:tak:
Sencilla fajnie, że już jesteś z namki:tak:, jak dziewczynki zniosły podróż?
niunia ja też chodzę ostatnio nabuzowana, ale @ się zbliża i to dlatego:-D
agasta ja też tak szalałam z ciuszkami dla Oliwiera i połowy nie miał ich na sobie:tak:
agnes prześlij nam troszkę tej pogody:tak:, bo tych deszczów mam już dość:wściekła/y:
aniahaven co u Ciebie? Jak po weekendzie?
Uciekam, do później...

Hejcia,
ja tesik żyję ;-)
Czuję się już o niebo lepiej,oby tak zostało.
Cały weekend mieliśmy urodzinki w rodzinie i u znajomych.....a od dziś mam na służbie do następnego tygodnia wtorku,córkę sąsiadki....ma 10 lat i rewelacyjny kontakt z Amelką...więc powinno wsio być dobrze.
Postaram się wieczorem więcej naskrobać i Was nadrobić jak dziewczyny będą spać.
Sencilla-witaj.

Miłego dnia

Witam poniedzialkowo :-)

Agnes dolaczam sie do prosby Anety: podeslij nam troche ladnej pogody, bo tutaj nie da sie wytrzymac :no::no: Caly weekend lalo jak z cebra :wściekła/y:
W czwartek przemoklam do suchej nitki wracajac z mlodym z creche.

Sencilla witaj w NL :-)

A gdzie podziewaja sie Natka i Mama Mikolaja???

U nas mlody zamienil zielone gluciska na katar typu "woda z nosa":wściekła/y: Kicha, lzy mu leca z oczu i kaszle jak gruzlik :wściekła/y:Wczoraj na noc dostal Viburcol, Sterimar do nochala i natarlam mu stopy Luuf. A zaraz zaaplikuje mu Flegamine.

Ok. Koncze kawke i spadam do obowiazkow.

Milego i bezdeszczowego dnia kobietki :-)

Hej hej kobitki....

Ja tez przyłącze się do prośby o pogode....nienawidzę tej szarości tutaj!:wściekła/y:
U nas też podało i nici z planów niedzielnych...dzieciaki już mają dość domu a ja ich w domu też mam dość!:-D:sorry2:
MaRita widzę że dalej walczycie z wirusami - powodzenia!My na razie odpukać nie prądkujemy...Zdrówka i jeszcze raz zdrówka!

PaulinaAnna my tez prawie co tydzień na urodzinach...wczoraj byliśmy u sąsiadki córeczki na 10-tych...:cool2:
Aneta i Niunia niestety ja też taka chodzę i stwierdziłam,że to nie tylko sprawka @ ale też braku slońca jeśli chodzi o mnie.Ja nie potrafie bez niego żyć...:shocked2:
I pytanie dnia któraś z was jest dentystką albo ma meża dentyste..ujawnić się proszę bo potrzebuje info...
Miłego dnia słońca wy moje...

Dzięki MaRita za szybką odpowiedź...
Napisze jej wiadomość na priva - poczekam może zajrzy...:tak:
A teraz uciekam naprawde...
Sencilla a ty co śpisz jeszcze?????:szok::-D

Dzieńdoberek:-)
Ja dopiero wstałam,i myśle co tu dzis obić.Pogoda okropna i na spacer nie za bardzo mi sie chce iść:wściekła/y:Musz pojechac w któryś dzien na centrum i pokupic jeszcze pare rzeczy,a tu od jakiegoś czasu mam strasznego lenia.Tylko bym lezała i oglądła tv,chodz w nim nic nie ma:no:. Chyba to przez pogode!!
Miłego dnia!!

reklama
witam dziewczynki!:-):-):-):-)

A my juz po basenie, młody pływał jak ryba jejku byście go zobaczyły jaki on jest szczesliwy :-)
oj tak te nastroje to od tej pogody:wściekła/y: ja nie nienawidze tej pory roku :baffled:
ja juz siedze z kawką bo zaraz usnę a mój rozrabia razem
z kotem:-)

Do góry