reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Witam wieczorkiem!:-)

No i wypad na basen oczywiście sie udał....Dziewczyny, a racze Oliwka byla w śiodmym niebie! A Maja zaliczyła debiut! i chyba bardzo się jej podobał, bo ciekawa była, co dookoła się dzieje...
A tu kilka foteczek:

reklama
Ma-Rita dziękuję:-)
pauka świetne fotki, fajnie ze się podobało:-) my jedziemy na basen w poniedziałek, zawsze jeżdziliśmy w piątki ale dużo ludzi więc teraz będziemy jezdzic w poniedziałek jest o wiele mniej osób.
pozdrawiam i życzę dobrej nocki...............

Oooooo....

Widzę,że weekend pełną gębą!:tak:
A do tego ta pogoda nie zachęca nawet do wstawania...:baffled:
My pospaliśmy do 9.00 we czwórkę chybapierwszy raz w życiu...:szok::-D
Pauka foteczki boskie....chyba też się wybierzemy..A nawet ostatnio odkryłam coś takiego jak BredaPas i masz 50% zniżek na różne atrakcje w tym na basen ...
Wlaśnie wypełniam papierek...:tak::-)
Mój M.wyemigrował już na rybki / jak im sie chce w taką pogodę/
A ja pije kawkę i zajadam Tiramisu made in Hema...
Kawkę komuś?

Aniu, ja na kawke sie pisze oczywiscie, bo wlasnie przyjechalismy i jestem nieprzytomna po calej nocy w samochodzie...
I do tego mam szarlotke hand made... ;-)

Witaj Sencillo!!!!:-D

Jak było pisz tu szybciutko...zdjęcia śliczne a po nich widać że wypoczęłaś i wręcz tryskasz enerergią...
Odpoczywaj po podróży...

Aniu, bylo super!! :tak: Umieramy wlasnie z glodu, bo lodowka po przyjezdzie pusta, sklepy zamkniete, a pizzeria otwarta od 16... :-D Ratujemy sie chrupkami kukurydzianymi ;)
Chyba ze... zaprosisz nas na obiad :szok::-):-D

Hejka babeczki :-):-):-)

my wlaśnie z małym wróciliśmy ze spacerku pogoda w PL jest super :-)
teraz biorę się za obiadek a potem jedziemy do moich rodziców na wieś
a we wtorek już wyjeżdzamy do Holandii masakra jak mi się nie chce :szok::szok:
Sencilla jak urlop i droga z dziećmi minęła
Pauka super fotki ale ci zazdroszczę tego basenu :tak:
miłej niedzieli :-):-):-):-)

Sencill no problem rosołku zawsze dla was starczy....:-D
I co to Tosienka znowu zbiera grarulacje?:szok:jak te miesiące mijają szybko...;-)
Agnes ja ja wam zazdroszcze tej pogody...
Do później...

reklama
Hi ja dziś pół dnia prasowałam ,ale to chyba z nudów.Na polu jest brzydko i pada,ze sie wyjsc nie chce:baffled:.
Sencilla miło ze znów jesteś z nami:-).
Coś mnie gryzie strasznie dzis.Chyba to ,ze siostra szuka pracy i nie moze znalesc:no:
Jde coś przekasiść bo mały sie domaga.

Do góry