Hello!
Rany koguta aleście się rozgadały....Myślałamże nie dotrwam do końca....
Paula fryzurka super i też bym sie na taką pisała, ale moje włosy to też są strasznie nie podatne na prostowanie, bo jak szłam na wesele i miałam zrobioną fryzurkę z prostowaniem włosów, to nim na nie doszła to po fryzurze już nici....
Coprawda włosy z biegiem czasu jak prostujesz się łatwo poddają, ale a nie miałabym na to ani czasu ani cierpliwości...
Aniu super, ze już jesteś w lepszym humorze....Oby jak najdłużej i żeby te wszystkie "wywijasy" się szybko wyprostowały...:-);-) A z tym budzeniem to u mnie podobnie...Oliwka jak nie trzeba iść do przedszkola to wstaje jak jeszcze szrówka za oknem i nie ma już spania, bo to zaczyna gadać, śmiać się i Mjak też się budzi....;-)
A co do tej ślicznotki to moja Oliwia miała identyczną czupurkę i wiesz tak sobie myślę, ze to przypisane do imienia!!!!:-):-);-)Słodziak z niej..i niech się zdrowo chowa!A swoją drogą Oliwie to strzasznie charakterne dziewuchy i rozrabiaki(srawdzone na 3 przykładach):-):-):-):-):-)!
Olgunia fotki Sebusia superowe!!!!Podziel się tymi wskazówkami do Photoshopa, których ci Ania pisała...?!
Anetko też bym wciągnęła gołąbki, ale narazie nie mogę jesć kapuchy...:-
baffled:
Agnes super że dałaś znać, że żyjesz kobito...! wypoczywaj!
A ja właśnie niedawno wróciłam z Mają z rehabilitacji...Dostałyśmy instruktaż co do ćwiczeń, noszenia i podnoszenia i w ciągu miesąca powinna już być widoczna poprawa ,a moze nawet całkowicie się unormuje to napięcie!!! No ale teraz to konsekwentnie muszę z Mają ćwiczyć...A jeszcze robiliśmy usg mózgu i całe szczęscie jest prawidłowe!