reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

a ja już po spacerku... pogoda słoneczna ale zimna... przy okazji poszlam po chlebek a potem jeszcze weszłam do Hemy, Barta i Kruitvatu i zaś jestem lżejsza o 60 euro... a miał byc tylko chleb...
najwazniejsze ze dostałam witaminki na wzmocnienie w płynie bo moj młody miałby problem z przełknieciem tabletki...
za chwilke podejme walke o drzemke... jak nie wroce popołudniu to znaczy ze poległam albo mnie wywwieźli na sygnale do wariatkowa...

reklama
olgunia mi też się nie chce prostować:no:, więc zapuszczam włosy, ale znając mnie pewnie się któregoś dnia wkurzę i znów zetnę:-D
beauto słoneczko wychodziło, a teraz z ledwością zdążyłam przed deszczem, bo Nikusia zaprowadzałam do szkoły:wściekła/y:. Nadmiaru gołąbków nie mam, ale z pewnością się coś dla Ciebie zostanie, więc zapraszam:-). Właśnie przypomnniałaś mi o tym języku... kiedyś pytałaś, a ja chyba nie odpowiedziałam. Ja zapisałam się na kurs z Gemente i czekam jeszcze troszkę, zobaczymy:confused:. Wczoraj zapisałam się w tej spółdzielni i od razu wyświetlił mi się Woonpas nummer czy to jest ten numer potrzebny do reagowania na mieszkania?
Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Hej!
O jakim slońcu wy mówicie??!!:szok::szok::szok:
U mnie to berwanie chmury co 10 minut...do domu brakło mi 25m i zmiana ubrań dotyczyła wszystkich...:-D
Twiggless ja tez po zakupach i z konta też zniknęła dwucyfrowa sumka /mam nadzieje że nie trzycyfrowa:zawstydzona/y:/
Ale musiałam zrobić Karci wyprawke do przedszkola - plecaczek + pudełko +kubeczek do picia/ i oczywiście pampersy małemu bo on to tyle sika teraz że szok!!!:szok::-D
Poza tym normalne zakupy i cos z środków czystości,pieczywo, jedzienie małemu...i tak jakoś się nazbierało...:-)
I dodam tylko że mala na tym zdjęciu to ma dwa dni...
Beauty taka pogoda - palnij się i śpij!
Twiggless a już nie walcze z małym - wczoraj nie spał cały dzien i padł przed 21.00:baffled:
Agnes zdrówka wam wszystkim i szerokiej drogi...
PaulinaAnna daj sprwadzony przepis na murzynka bo mi ostatnio padł...:sorry2:
Anetko widziałam w Blokerze rowerki takie trzykolowe za 17.99e.Nie wiem jakiego ty szukasz...
Olgunia jeszcze raz chyle czoła przed toba i dzięki!:blink:
A ja na lunch z maluchami przygotowałam pizze...
Mój wraca dopiero na 21.00 więc zdąże na pewno...:cool2:

No my mamy podobny i jak Karcia miała rok to na nim jeździła...czyli dla Oliego...
Kurcze mój sąsiad ma w piwnicy taki rowerek dla Niko bo kupił synkowi większy a tamten jest w super stanie...:zawstydzona/y:
I nawet chciał go nam dać ale Karina dostała różowy na swoje drugie urodziny...a ten jest wlaśnie niebieski !;-)
Wpadnij w odwiedziny i go sobie zabierz...:-D

Spałam ponad godzinę a czuję sie jakbym z 2 dni bez snu była :baffled: Mały też jakis nie w sosie sie obudził.
Zaraz zbieramy sie po Jule do szkoły i od razu pewnie zrobimy kurację odchudzającą dla portfela ;-)

Aneta , tak to jest ten numer, możesz już sie zalogować na tej stronce ( podajac ten numer) i reagować na mieszkania.

Ania, sąsiadeczka przesłodka :-) Uwielbiam takie maluszki:tak:

Olgunia, scrapek bardzo fajny o chłopakach nie wspominajac :-)

Aniu właśnie chodzi mi o taki jak Twój, a nawet ciutkę większy, bo Niko to wysoki chłop:-D. Oglądałam taki nowy za 130e:szok: jak dla mnie to dużo, ale może mikołaj przyniesie:-). W odwiedziny do Ciebie to troszkę daleko ok 80km:tak::-D.
Beauty może Ty wiesz gdzie kupię rowerek dziecięcy w Hadze w przystępnej cenie? Wczoraj reagowałam na mieszkania, ale mi pokazuje, że reakcji brak, wię już sama nie wiem:-(

reklama
My ten kupiliśmy w Kruidwacie za 59.99e czasami widze,że są znowu...
Poszukasz znajdziesz....:tak:
Pozdrawiam i idę włożyć czwartą pralkę,bo nam pompa w niej siadła w weekend i dopiro wczoraj serwis mi naprawił...A sterta pod sufit!:szok::-D

Do góry