reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

reklama
Dzien doberek!

Anetko my tak nazywamy miejsca gdzie można kupic rzeczy z drugiej ręki....:-)
Ma-Rita, PaulinaAnna je też trzymam kciuki za wasze "jajeczko" ...
Olgunia dzięki za instrukcje - twoje foteczki super!:tak:
MaRita ja tez nie lubie wstawać w taką pogodę ale moja Karina jak tylko zobaczy trochę jasnośći za oknem to przylatuje do mojej sypialni i od progu drze się;"Mamo wstawaj już poranek!":-D
I tym sposobem budzi mnie z małym choćby było dopiero 6.30 i szarość za oknem...:baffled:
PaulinaAnna podziwiam cie za podejście do maszyny - ja dostałam od dziadka męża a do tego trzy pokolenia w mojej rodzinie to szwaczki a ja....nic!Nawet niechce mi sie jej wyciągnąć- wstyd!:zawstydzona/y:Co prawda cos tam umiem ale to nic wielkiego...:cool2:
Sencilla wracaj już bo ci sie jeszcze tam spodoba i się zagnieździsz na polskim forum...:-D:szok::-D
Ja tez kawkę już pije...i świat znów si kręci!:blink:

Ale już naskrobałyście....widać Aniu że wracasz do formy forumowej :-D:cool2:
twiggless-ja podaję mojej na zmianę jeden dzień łyżka Multi Sanostol,a na drugi dzień do żucia witaminy dla dzieci od 1 roku-dostałam je w supermarkecie :tak:....przy tym piosenka Witaminki, witaminki....chłopczyka i dziewczynki,wszyscy mamy śmieszne minki.....A mojej się to na maxa podoba takie muzyczne przyjmowanie witamin :cool2:
Anetko zdrówka życzę.
Olgunia-jak dla mnie fotki super....miło że znalazłaś sobie hobby takie kreatywne :-)

A maszyna...hmmm no już wiem jak się nić zakłada, ale nie wiem jeszcze jak nawija się na metalową szpulkę...dlatego ręcznie robię....a do tego muszę maszyne naoliwić, bo nie chce się ruszać....a potem na jakimś starym materiale pojeździć aby olej wyszedł....to wreszcie moż skrócę spodnie.....I wcale nie mam serca do tego :no:....ale nie zapłacę za skrócenie spodni 10 euro, kiedy one mnie kosztowały 10 :sorry2:

Aniu, dołączam do kawusi .

Cudna dziewczynka i jaka cudna czuprynka :-)
A ja nawet z mężem rozmawiałam że kolejne dziecko to jeśli będzie dziewczynka to albo Oliwia albo Weronika :tak:
......u mnie juz ciasto gotowe, murzynek jak malowany,jeszcze polewa i posypka i lekker :-)(oby zostało cosik na popołudnie dla teściów i męża)
Mam pytanko, co sądzicier o takiej fryzurce, bo chcę zmienić image, i włoski skrócić oraz przefarbowac na brąz:

Załączniki

• 7228307.jpg
    7228307.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 25
Ostatnia edycja:
paulinaanna fajna fryzura jak ktoś ma proste wlosy a nie podatne :-) ja jak miałam podobną fryzurę to musiałam codziennie prostować bo po nocy to normalnie koszmar!:szok:
aniahaven ale świetna i jakie włosy :-D:-)

Paulinko fryzurka super:-). W którym supermarkecie kupiłaś witaminki do żucia? Jak się nazywaja?
Olgunia ja codziennie prostuje włosy:tak:, bo jak wstanę z łóżka to wyglądam jakby piorun we mnie strzelił:-D
Aniu Oliwia jest śliczna:-), Oliwier jak się urodził to też miał takie czarne długie włoski:tak:
Co dziś na obiadek u Was? U mnie pierogi i gołąbki:tak:.
U nas słoneczko wychodzi, zaczyna się robić ładna pogoda:-D
Mam pytanie, czy któraś mama jest z Delft?
Miłego dnia

Witam dziewczynki jeszcze z Polski!!!

widzę ze nie zle naskrobałyście przez te kilka dni mojej nie obecności :tak:
ja już w domu wesele bylo super już dawno się tak nie bawiłam mimo że w ten dzień dostalam @ i myślalam ze mnie szlak trafi bo u mnie pierwszy dzień to jest koszmar ale nie było tak żle ;-)teraz tylko się rozchorowaliśmy ja mój A nawet Dawidek ma katar naszczęście nie ma gorączki ale dziś idę z nim do lekarza niech go osłucha żeby się nic poważniejszego nie rozwinęło przed wyjazdem do Holandii a tak mi się nie chce jechać że szok:szok::confused::szok::szok::szok::szok:

Ania sliczna dziewczynka jak aniołeczek i te włoski :-)miodzio

Olgunia super foteczki i jakie przystojniaczki na nich:-)

Paulina Anna fajna fryzurka też bym coś zrobiła ze swojmi włosami ale trochę się boję bo ja to taki cykor jestem że szok jeśli chodzi o zmiane fryzury:szok:
narka kobietki milego dnia :-):-)
ja spadam z malym zaraz do lekarza właśnie się obudził:-)

aneta ja to jestem leń i mi się nie chce prostować codziennie włosów:-p
a teraz mam długie to juz jak bym miała się wziąść za prostowanie to gdzieś 45 minut by trwało:szok:
agnes mam nadzieje ze nic się poważniejszego nie rozwineło i że jest wszystko ok:-)

reklama
Dzień dobry
Ale dzisiaj płodne jesteście od samego rana :-) Oby zaowocowało to fasolką u Ma -Rity i Pauli ;-)

Ja dopiero wróciłam z języka i ledwo na oczy patrze, pójde sie chyba razem z Szymkiem zdrzemnąć. Aneta u Ciebie słoneczko wychodzi , a u mnie zaczyna sie chmurzyć :confused:. Nie robisz czasem wiecej tych gołabków? Chętnie bym sie nimi zaopiekowała :-)

Ania ma lepszy humorek i od razu na forum pojaśniało :tak::-D

Nie dam rady wiecej teraz napisać , zasypiam....

Do góry