reklama
karola82_82
mama slicznego Michałka
aneta2222 teraz przeczytalam twój post o rowerku,napewna sa takie na hali w leiden z drugiej reki,duzo tansze!! dobrej nocki
Paula ja też robię dosyć często murzynka, bo to najszybsze ciasto na świecie....
Ale ostatnio dorwałam jeszcze szybsze i latwiejsze ciasto babkowe...Jeśli chcecie to zapodam przepisik...
Narazie wracam do prasowania, bo już trochę się tego nazbierało...A skoro was nie ma to też spadam! Dobrej nocki!
Ale ostatnio dorwałam jeszcze szybsze i latwiejsze ciasto babkowe...Jeśli chcecie to zapodam przepisik...
Narazie wracam do prasowania, bo już trochę się tego nazbierało...A skoro was nie ma to też spadam! Dobrej nocki!
twiggless
Zadomowiona(y)
dzien doberek spiochy
i znowu Antek poczestował mnie katarem jemu pewnie minie jak ostatnio po 3 dniach a ja beda walczyc z tydzien.... ecchhhh
kurka musze sie ruszyc z domu bo zbrakło mi plynu do plukania a pranie chcialam wstawic. A poza tym musze wejsc do Barta wymienic zabawke co młodemu wczoraj kupiłam - bo coś za cicho gra nawet włozyłam zupełnie nowki baterie i dalej to samo...
a tu moje wypocinki z wczorajszego wieczorka
[/quote]
i znowu Antek poczestował mnie katarem jemu pewnie minie jak ostatnio po 3 dniach a ja beda walczyc z tydzien.... ecchhhh
kurka musze sie ruszyc z domu bo zbrakło mi plynu do plukania a pranie chcialam wstawic. A poza tym musze wejsc do Barta wymienic zabawke co młodemu wczoraj kupiłam - bo coś za cicho gra nawet włozyłam zupełnie nowki baterie i dalej to samo...
a tu moje wypocinki z wczorajszego wieczorka
[/quote]
PaulinaAnna
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
Ja tylko melduję że zyję, a raczej prawie nie.....wstałam z bólem głowy i mdli mnie strasznie.....dlatego odmeldowuję się aż do poprawy.
Witam...
Dla mnie zaczął się już weekend -właśnie wróciłam z pracy!
A Karincia z przeszkola,bardzo się jej podobało i Pani była pod wrażeniem...nabazgrała nawet dwa rysunki dla mamy...
Padam z głodu...
Twiggless ja tez chce skapki robić ale nie wiem od czego zacząć...czytałam wczoraj nawet jakieś forum ale dla mnie jak na razie czarna magia!
Jaki program powinnam do tego ściągnąć?
Macie jakieś sprawdzone...
Pa
Dla mnie zaczął się już weekend -właśnie wróciłam z pracy!
A Karincia z przeszkola,bardzo się jej podobało i Pani była pod wrażeniem...nabazgrała nawet dwa rysunki dla mamy...
Padam z głodu...
Twiggless ja tez chce skapki robić ale nie wiem od czego zacząć...czytałam wczoraj nawet jakieś forum ale dla mnie jak na razie czarna magia!
Jaki program powinnam do tego ściągnąć?
Macie jakieś sprawdzone...
Pa
reklama
karola82_82
mama slicznego Michałka
Wiecie co ja to mam troche szczescia.jeszcze moge spac do woli.Dzis wstalam o11.30 i to w dodatku obudził mnie tel.Ale ten piekny czas ,juz nie dlugo potrwa.
PaulinaAnna,ale zrobiłaś mi smaka na tego murzynka, tylko przepis odpisać i do roboty!
Zrobiłam suwczki sobie,idac waszym tropm,ale nie umiem ich wkleic. Jeszcze bede prubowac.
Ide zrobic sobie kawke,cappucino oczywiscie:-)
PaulinaAnna,ale zrobiłaś mi smaka na tego murzynka, tylko przepis odpisać i do roboty!
Zrobiłam suwczki sobie,idac waszym tropm,ale nie umiem ich wkleic. Jeszcze bede prubowac.
Ide zrobic sobie kawke,cappucino oczywiscie:-)