reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Hej dziewczyny.
Witam do długej przerwie. Tyle w tym czasie napisałyście że nie wiem kiedy mi się uda nadrobić zaległości w czytaniu.
Wkońcu uporałam się z remontem kuchni i pokoiku dla dziecka. Wszystko już gotowe :D Pozostaje tylko czekać, a czas leci jak szalony.

Mam pytanie: czy wybiera się któraś z Was na Jonge gezinnen Beurs 2008 w Utrechcie?
Czy któraś z Was juz tam kiedyś była i jakie macie wrażenia?

Ja właśnie dostałam najnowszy numer Ouders van nu z przewodnikiem po bursie i tak się zastanawiam czy się nie wybrać.

Do obróbki zdjęć i collagów używam programu Ulead Photo Express

reklama
u mnie "chwilo trwaj" mlody spi;-)
Ania ja pracuje w Corel Paint Shop Pro
Agasta ja byłam na 'negen-maanden-beurs', w Amsterdamie i szczerze dla mnie zadna rewelacja zwłaszcza jak sie idzie z duzym brzuchem... pełno ludzi i nikt nie patrzy czy w ciązy czy z malym dzieckiem... kazdy sie pcha żeby jakiegos gratisa dostać... a zeby to jeszcze było o co sie pchac! jakies gazetki, próbki kosmetyczne czy dzieciowe jedzonka...

Aha!
olgunia1 ja nie wiem dokladnie gdzie ta hala,jak bede gadac z A to sie zapytam moze on zna ulice>Na tej hali byl koncert dody i szymona wydry w tamtym roku.

Witam
Karola suwaczek śliczny:tak:. Ta hala w Leiden to nie czasem tam gdzie były targi pracy? W jakie dni i w jakich godzinach?
Ja już posprzątałam, na obiadek ogórkowa (nie jadłam już pół roku:no:) . Zobaczymy jak moje chłopy będą wcinać:confused: bo na zupe mają długie zęby, ja zresztą też hi hi:-D
Myślę, aby zrobić jakiś placuszek dziś i chyba zrobie murzynka:tak:. Ja dodaje wszystkie składniki, miksuje, wlewam na blaszkę:-)
Zaraz idziemy po Nikodema do szkoły, a Oli jak zawsze o tej godzinie smacznie śpi:tak:
Do miłego:-)

Witam prawie weekendowo :-)

U mnie chalupa ogarnieta, jedna lodowka umyta, druga sie rozmraza, a ja zaraz biore sie za jakis obiad :rofl2:

Aneta ja bym tam ogorkowa nie pogardzila :tak: Moze tez zrobie, bo przywiozlam z Polski latem ogorki roboty mojej mamy :-)

Agasta ja bylam na Jonge Gezinnen Beurs dwa lata temu i szczerze odradzam. Tlok, halas, wrzask dzieci :baffled: Czasem trudno cokolwiek obejrzec i powiem Ci, ze wcale nie jest taniej. Jesli o mnie chodzi to wole w spokoju polazic po sklepach, poogladac, powybierac :tak:No i tak jak pisze Twiggless to naprawde nie ma po co sie pchac :no:

Paulina to pewnie przez te pogode i skoki cisnienia ten bol glowy.

O i juz sobie popisalam....Mlody domaga sie Reksia na YouTube.

Na razie babeczki. Zagladne tu wieczorem.
Milego popoludnia :-)

Witajcie dziołchy
Aniu ja śziągnęłam sob ie Corela ale tylko wersję 30 dniowa, bo taka jest bezpłatna...
A jeśli chodzi o wskazówki to tu coś znalazłam:
noworodek.pl • Zobacz wątek - Program do obróbki zdjęć
Dużo tych stron i nie chcę się czytać, więc może Twiggless coś prosciej wytłumaczy...np. jak nakładać zdjęcie na tło itp.
Twiggless pomożesz?????

reklama
hejka a ja dziś pogarnełam chatę i była na zakupach tygodniowych:-)
a tu połowa sklepów zamknięta bo jakieś święto???
Sebastian z tatusiem na spacerku a ja odpoczywam:-)

Do góry