reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Hejka mamcie,
pauka-gratuluje,że nadal możesz karmić,
marita-czuejsz się już lepiej?
beauty-Ty nam w alkoholizm nie popadaj ....ja ostatnio wypiłam Redd's jabłkowego...no bo w ciązy to nie będę mogła :cool2:
aneta,twiggless,olgunia-oj współczuć Wam z tym spaniem dzieci....ja odpukać nie mam już wieczornych problemów ze spaniem a w dzień jak krzyknę to mała od razu śpi :sorry2:
anetko-ja bym wzięła, przemalowała i niech dziecko się nim cieszy :-p
niunia-jak Ty możesz te zupki wcinać, mnie to zawsze się wydawały chemiczne :confused:

A ja miałam od rana wizytę sąsiadki-bardzo fajnej....wypiłam 4 kubki(duże) kawy i teraz głowa mi pęka.....muszę skończyć z tym socjalnym piciem, albo mała filiżanka albo herbatka bo to cholernie nie zdrowe dla mnie :dry:
A teraz śniadanko i tv-plebania,klan a potem na tvn style-mamo to ja a co tam i mnie się nalezy trochę "pognic" na kanapie a mała śpi :cool2:
Miłego dzionka, bo słoneczko świeci.

reklama
Hej hej....

A co tu taka cisza zapadła?:-D
Pewnie to ja wprowadziłam takie nastroje...więc informuje,że wieczorne rozmowy wypadły ugodowo...:cool2:Reszte powiem jutro!
Milej nocki wszystkim kobietkom i ich pociechom...

bry wieczor
racja odswiezam stronke od południa a tu dalej pusto...
Aniu tak trzymaj
c014.gif
buziale dla wszystkich i spokojnej nocki zycze
do juterka
c010.gif

Tak mocno dzisiaj wieje,że wszystkie gdzieś wywiało ;-)

Paulina, sie nie martw, alkoholizm mi jeszcze nie grozi:-) Jak Ci poszło na pierwszej randce z maszyną?

Aneta, lepiej się spytać sąsiadów czy nie wiedza czy ten rowerek jest do wyrzucenia czy do kogoś należy.

Aniu, cieszę się ze pokazalo sie światełko w tunelu :-)

Dobrej nocki mamuśki,do jutra :-)

Witam z ranca :-)

Pogoda niestety nie zacheca do wywleczenia sie z lozka, ale co zrobic, obowiazki wzywaja :tak:

My powoli pozbywamy sie zasmarkanych nosow ;-) Poza tym u mnie @, wiec dodatkowa atrakcja. A wczoraj i przedwczoraj byly chyba jakies wahania cisnienia, bo momentami czulam sie jakby ktos mi przylozyl w lepetyne :baffled:

Pedze wsunac wczesne sniadanie i budzic reszte towarzystwa :-D

Milego dnia kobietki :-)

Marita- ale Wy to macie....nawet pospać się nie da :shocked2: Kochana mam nadzieję że Wam i nam uda się zaskoczyć w tym cyklu to byśmy rodziły w drugiej połowie czerwca :-)
Aniu-oj mam nadzieję że się "godziliście" pół nocy :-D
Olgunia- widzę że zaczynasz robić pierwsze scrapki, a Sebcio to niezły aparacik rośnie:cool2:
beauty-jedno piwko to się każdej mamci należy ....a maszyna oj to dla mnie czarna magia, z tym całym nawleczeniem nici :zawstydzona/y: ja się bardziej nadaję do reakcji chemicznych a nie robótek ręcznych :cool:

A ja padam, czuję że przez tę holęderską pogodę to tylko piję więcej kawy....jak nie ma słońca to jestem jakaś zblazowana...dosłownie bym tylko gniła na kanapie :no::szok:

Witam
Rowerek bezpański sobie odpuściliśmy i tak nie był w najlepszym stanie:-D
Aniu co to jest tzw "brama"? My szukaliśmy rowerka po kringloopach, były od 60e i jeszcze w nie za dobrym stanie:no:, nowe kosztują od 130e:szok:.
Ma-Rita wy się wyleczyliście, a my katary mamy do pasa. Chłopcy już któryś dzień, a ja dziś:wściekła/y:
Ma-Rita, PaulinaAnna życzę Wam zaciążenia w tym cyklu
Olgunia zdjęcia super:tak:, doprałaś brudaska?:-D
niunia ja też nie znoszę tych zupek chińskich:no:, mam podobne zdanie do Pauliny, sama chemia, więc nie faszeruj się nimi tak:-D
twiggless jak wklejasz te buźki?
Sencilla ale Ci zazdroszczę tego urlopu:tak:, pewnie się dobrze bawisz:-)
magdalena, Pauka jak samopoczucie:confused:
agnes, mamamikołaja, natka86 dawno Was tutaj nie było:confused:

Dziewczyny mój Niko śpiewa piosenki po holendersku:-)
Miłego dnia

reklama
witam :-):-):-)
aneta Nico juz mały holender :tak:
paulinaania ja robię tylko w photoshopie bo w corelu nie umiem musze iść na lekcję do twigglees:-)

mój mały broi na całego wczora wyciągnął kartę z dekodera cyfry i my włączamy tv a tam nie ma programów, mój A. juz chciał do nich dzwonić co jest z tą kartą przecież my za to płacimy! a ja doszłam i zobaczyłam że karta wyciągnięta w pół i dlatego nie było programów:-D
ide zrobic sobię kawkę narazka

Do góry