reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

u mmnie Wiki juz spi, zmeczona jest tym codziennym lataniem i załatwianiem wszystkiego...
byłam odwiedzić koleżanke, jedną co urodziła a jedna za miesiąc urodzi- i tak podziwiałam kiedy moja Wiki była taka malutka :) a kiedy ja chodziłam z brzuszkiem :)

dziś kupiłam sobie materiał na sukienke.. najpierw kupiłam czarny z białym a póżniej zobaczyłam ładniejszy bordowy i go też kupiłam:tak: a sukienke musze miec szytą na miare bo nic nie moge dostać:baffled:

jutro postanowiłam że zrobie porządek w swoich ciuchach sprzedciąży bo i tak w żadne nie wejde:-(
a posprzątać mieszkanie nie było kiedy i sie troche nazbierało....

reklama
Hejka,
jutro Was postaram nadrobić, nie wiem ale jakoś głowa mnie pobolewa, i słabo mi, lekko mnie kręci, do tego 2 dni jestem po @ a zaczęłam plamić.....dosławnie niech zajdę w ciążę jak najszybciej bo te moje hormony to mnie rozwalają :wściekła/y:
Miłej nocki i do lepszego jutra.

Witam wieczorkiem:-)
Właściwie to wpadam powiedzieć dobranoc, bo strasznie mi głowa pęka, aż mnie mdli i idę się walnąć do wyrka....:zawstydzona/y::-:)baffled:

Paulina mam nadzieję, ze tym razem ci się uda zajść...Trzymam kciuki!!!:-):-):-)

Twiggless może Antoś nie potrzebuje już spać w dzień, u nietórych dzieci tak czasami jest że nie będą spały w dzień...Chociaż dobrze by było, żeby spały nawet do 3 roku życia, bo jednak wypoczywają w dzień i nie marudzą...:tak::blink:

Pauka dla niego spanie w dzien to zło konieczne!! chociaz wieczorami tez zawsze ma opory - jemu to by najbardziej pasowało nie spać wcale bo szkoda czasu - zabawa wazniejsza, ale kto z nim wytrzyma popołudniami az do wieczora??? i wiem ze potrzebuje snu bo ok 14tej jest już tak zmęczony, marudny, jego wielkie oczka stają sie tak maleńkie że czasami wydaje mi sie że zaśnie na stojąco przy zabawie lub podczas biegania...

twiggless- Twój Antoś jest niemożliwy;-)
ale przypominam sobie siebie jak byłam mała, wszędzie musiałam być i uwielbieałam marchewki prosto z ziemi:-)
moja Wiki bardzo nie lubi zasypiać, jest przy tym marudna ale chyba przez ząbki...

zaraz mykam do łóżka, chociaż jakoś nie lubie sama zasypiać i doskonale Cie rozumiem Pauka- życie na odległość jest okropne....

Wpadam tylko by powiedzieć Wam dobranoc:-)

Mężulo kupił mi portera z Zywca i troszke mi zaszumiało w glowie od niego.

Pauka gratki za dalsze karmienie cycem:tak:

Co do nieposłuszenstwa czterolatków to nie podpowiem, bo z Julka nie mieliśmy żadnych problemów, ale jak pomyślę o Szymku to już sie zaczynam bać ;-) Moj dzieć jest nie do poskromienia a ma dopiero 1,5 roku:baffled:

spadam do wyrka miłej nocki kobitki:-)

Witam
Pauka gratuluje karmienia cycem:-)
Dziewczyny mam do Was głupie pytanie, zastanawiam się czy nie wyjdę na idiotkę, ale cóż zaryzykuję...:zawstydzona/y:. Od kilku dni pod drzewem (po tej stronie nie ma wogóle budynków) leży sobie bezpańsko przewrócony dziecięcy rowerek i się zastanawiam czy komuś on już nie jest potrzebny i mogę sobie go zabrać:confused: (Niko nie ma rowerka:cool2:), czy nie wypada:confused::confused::confused: Napewno nie jest to rowerek sąsiadów, bo jedni mają już duże dzieci (ok 10-15lat), a pozostali mają dorosłe, albo wogóle. Proszę Was o odpowiedź:cool2:

czesc dziewczyny :-):-):-)
moje dziecie obudzilo się dziś w nocy o 1-45 i marudziło do 3-20 co do nigo szłam pogłaskałam go po głowie to spał co się kładłam do łóżka to wył :szok:wstał o 7-45 to dał chociaż pospać dłużej ;-) teraz usnął a ja zamiast tez się położyć to zrobiłam sobie kawkę i piszę
icon_lol.gif

obiad musze jeszcze zrobić :baffled::-(

ale ta pogoda jest okropna :baffled:

aneta nie wiem co masz zrobic :confused: weź ten rowerek albo się spytaj sasiadów czyj to rowerek? może oni wiedzą. a jak nie bedą wiedzieć to weź ten rowerek:-)

Witajcie kobitki...

Przeczytać tego co naskrobałyście nie jestem wstanie, i to podobno ja tu jestem gadułą...:-p:-)
Twiggless ja widzę że przerabiamy ten sam moment życia maluchów.Mój tak strajkuje ze spaniem od tygodnia.:baffled:
Zawsze zasypiał 10-11 a teraz pada czasami! o 16.00 i to na kanapie po przyjsciu do domu...
Nie kłade go na siłe poczekam co z tego wyniknie...moze sie sam ureguluje i określi.:nerd:
Choć powiem szczerze na rękę mi to nie jest, bo rozwalił cały mój plan dnia...:-D
Anetko ja rowerek małej kupiłam jak tu przyjechałam za pare centów na tzn'bramie' z drugiej ręki.Ale lepiej zapytaj...
A ja dziś zaliczyłam już SVB w największą ulewe narowerze z maluchami...:szok::-D
Co do mojego samopoczucia to można to nazwać stabilne,choć nie wiem skąd u mnie tyle optymizmu...
Pozdrawiam
Pozdrawiam

reklama
a ja sprzątam i sprzątam...
teraz zrobiłam sobie przerwe na zupke chińską bo tak dawno nie jadłam( a kiedyś dnia bym nie wytrzymała bez niej:)

aneta- chyba musisz spytac sie sasiadow a jezeli bedzie tam leżał tak długo to mozecie sobie wziąść może to jest rowerek na tzw wystawce?:-)

Do góry