reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

reklama
widać że weekend nastał... od południa pare poscików do poczytania...
a mnie znowu na scrapy wzięło, co prawda jest pare niedociągnięć ale zauważyłam je jak już wgrałam na fotosik..

tu nie mogłam się zdecydować wiec powstały dwie wersje
wersja 1

wersja 2

i tym kolorowym akcentem życzę wszystkim udanego weekendu

PaulinaAnna moderatorem!! wszystkimi rekoma za :tak:

ja mialam dzis przemile spotkanie z kolezanka w Leiden, dopiero wrocilam jutro mam znowu wyjazd do Hagi rano,a po poludniu znowu Leiden ogladac moje przyszle mieszkanko,
w niedziele odpoczywam, w sumie bym gdzies mojego Aniolka zabrala na jeden dzien w jakies fajne miejsce, tylko jakos brak mi pomyslu zupelnie :-( siedzenie w domu to totalna porazka

przeczytałam tak szybciutko co sie dzieje na forum, troche mogłam nie doczytać ale na pewno Paulina ma być mderatorem:tak::tak: wkońcu sama w opisie na nk ma "uzależniona od bb":-)
mam nadzieje ze nie bedziesz zła za przytoczenie tego:-)

a więc tak szybko napisze co tu sie dzieje, bo caly czas cos zalatwiamy gdzies jezdzimy...
okazło sie u mojego taty że to nie było zatrucie jak się skarzył tylko zawał:-( i to ciężki.... lęży w szpitalu, juz jest troche lepiej bo wkoncu jest pod opieka.. no ale bede mogla na zamknietym napisac jesli wkoncu powstanie:tak:

a więc odezwe sie niedlugo, bo jutro mój P jedzie do holandii a ja zostane z mamą w domu..

miłego dnia

witam z rana !!!:-):-):-)
twiggless śliczne fotki prosze prześlij mi plizzzzz:-)

toola byłaś tak blisko mnie i nie zajrzałaś:baffled: ja do Leiden mam 10 minut to jest pare km.
a ja dziś nockę miałam ............ połozyłam sie wcześniej ale z 10 razy wstawałam nie mam pojecia czemu się Seba budził:szok:
miłego weekendu:tak::-):tak::-)

Witam,
oj pospałam dziś do 8...normalnie 7 a dziś cosik mi się przestawiło, a Amelka leżała w łóżeczku i czekała cierpliwie na mamę :cool2:
niunia-mam nadzieję że Twój tatko nie będzie już zrywał takiego twardziela, jak boli to się mówi i do lekarza ....no ale najważniejsze że jest już pod opieką lekarzy:tak:
toola-ja to zawsze mówię że nie trzeba wyjechać do super miejsca, sam fakt na rowerek z dzieckiem i już jest rewelacyjnie.....a jeżeli już byś chciała to polecam Sprookjeswonderland w Enkhuzien, cudny świeta bajek :happy2:
Sencilla- skąd ja to znam, ja zawsze po wakacjach odpoczywam-w domu ;-)
twiggless-jak Ty robisz scrapy? czy to jakiś program, czy skanujesz swoje prace?
Ja kiedyś pracowałam u pewnej rodzinki, i pani domu lubowała sie w tym....jak nastawał piątek to cały duży stół był zapełniony a ona brała się do zabawy ze zdjęciami-efekty cudne były.....Ja na razie kupuję po wolutku papier,naklejki itp. i kiedyś to zacznę sama robić:-)

No mamusie, miłego dnia....bo pogoda cudniutka się zapowiada:cool2:

Hej hej...

Ja też chce takie foteczki....:sorry2:
PaulinaAnna widzę że nie tylko ty miałaś dłuższy poranek - ja właśnie się ściągnęłam z łóżka.:-D
Z tego wynika,że mali mnie nie obudzili jak sami wstali...bawili się w najlepsze w swoim pokoju.:-p
I co jest miłe nie wygląda on jakby tornado tam biegało...
Niunia to teraz trochę odetchnęłaś bo przynajmniej wiesz co mu było i że jest bezpieczy..pod fachową opieką.
A teraz śniadanko...

reklama
Witam z rana

Nie nadązam za Wami, jak już przeczytam co napłodziłyście, to brakuje czasu na napisanie :-)

Niunia, dobrze że tata jest pod opieką lekarza. Teraz już będzie dobrze:tak:

Twiggless pisz mi tu szybciutko w jakich programach robisz scrapki?
Ja mam różnych papierów i innych pierdół cała masę, tylko jakos czasu na wykorzystanie tego brak...

Aneta powodzenia w szukaniu mieszkania,ale szczerze powiem ze ciezko bedzie znaleźć coś w takiej cenie jak chcecie w Hadze.

Karola witaj ponownie :-)W jakim rejonie Hagi mieszkasz?

Jestem jak najbardziej za zamknietym watkiem i za tym zeby Paulina była moderatorką. Ja też nie lubie sie wywnętrzniać na publicznych forach. Mam tylko nadzieje, ze ten wątek nie upadnie i potencjalne nowe mamuśki nie zniechęcą sie do nas.

Do góry