reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

dziekuję za zyczonka;-)

Paulina moim skromym zdaniem nadajesz sie idealnie na moderatora jesli trzeba gdzies zglosic Twoją kandydature napisz mi prosze PW gdzie i jak to zrobic (nie orientuje sie tu na tym forum w sprawach oganizacyjnych i wyższej wagi;-))

dziś troche poźno zjawilam sie na forum ale za to juz mam wypucowane w chałupce... wstałam skoro swit ok 9tej wywaliłam m. i młodego na zakupy a sama poszłam na randke z odkurzaczem i mopem + scierką do kurzu... uwinęlam sie w niepelne 3 godzinki... potem posiedziałam z moimi chlopakami a jak ten starszy poszedł do roboty zadzwonilam se po tesciówke zeby poszła z Antkiem na spacer i żeby sie kimnął... ja w tym czasie zrobiłam ciasto na jutro
icon_smile.gif
teraz ino jeszcze musze wymienic żarówki w Antosia lampkach nocnych i mam labe...

reklama
paulina ja też uwazam że się nadajesz:tak: ja trzeba gdzieś zgłosić kandydaturę twoją to pisz gdzie i jak:happy2: ja to już w ogóle zielona jestem w tym forum:sorry2:

:ninja2:Hej...
Zowu zaszalałyście z postami...:-D
Niezdążyłam poczytać...jeszcze!:zawstydzona/y:
aOla ja używam "Lactacyd femina" i kupuje go w Etosie... w Polsce też ma takie samo opakowanie...
A po hol.to pisze tak na nim;
Zeepvrije Wasemulsie voor dagelijkse intiemhygiene
Współczuje ci tych przygód z spiralką...a ja sie nad nią właśnie zastanawiam..

Twiggless troche ci zazdroszcze tego gotowca na jutro, ja zakupy jutro sprzątaknko jutro i ciasto jutro...
A do tego małżon idzie do pracy...:zawstydzona/y::-(taki mus.
I jak pójdziesz po zarowki do lampki nocne weź dwie dla mnie...:-D
Paulina zostań naszym administratorem!
Kto jest "za" reka do góry!

Ja właśnie lepie pierogi ruskie!:blink:

Ja mieszkam w hadze.A nr sofi mieli mi przysłać z emigracyjnego,a do tej pory tego nie zrobili.Dzieki za wskazówki,pomalutku sie bede pakować.

Witajcie laseczki!
U nas urlopu ciag dalszy i stwierdzam, ze chyba jest bardziej meczacy niz "nie-urlop" ;)
Ale jest super...
PAulina, ja jestem za :) Bedziesz super moderatorem!! :tak:
A ja z Ania sie chyba piszemy na funkcje "auktywniatora" forum, hihi .. co Ty na to, Aniu? Ja mysle, ze to te Anie to takie gaduly, bo ja mam na drugie tez Ania.. :sorry2:

Witam wieczorkiem!
Ja to znowu też zabardzo nie miałam czasu dzisiaj....Od rana ciagle gdzieś "biegam:...
Najpierw Oliwkę do przedszkola, w drodze powrotnej zakupy, poczta i takie tam....Potem powrót do domu, śniadanko i karmienie Majki no i czas się wziąć za sprzątanie, bo jutro idziemy na piknik do przedszkola! ja już się uwinęłam ze sprzątaniem to znowu trzeba było iść po Oliwke i potem oczywiście "dzika do buszu wypuścić", czyli z Oliwką dfo parku na plac zabaw...No i tak dzionek zleciał....

Aniu ja też dzisiaj na obiadek pierogi, niestety kupne, bo na lepienie swoich to nie mam czasu ani miejsca....

Teraz szykuję kolację...i czas kąpać księżniczki...
Do później

reklama
Fiu,fiu,
aż nie wiem co powiedzieć....bo mnie chodziło że ja sama to nie wypada się zgłosić, że najpierw się Was chciałam spytać o kandydatury a Wy mnie tutaj rzutem na taśme ....ale przyznam Wam,że bardzo mi z tym miło :cool2:

aOla-współczuję Tobie, sama nigdy nie miałam spiralki, planuję dopiero po drugiej ciąży ...więc sama nie wiem jak się możesz czuć....jedyne co mogę zaproponować to NuvaRing, jest to krążek dopochwowy-działa na zasadzie jak tabletki ale jest o niebo lepszy...sama go urzywałam przez przeszło rok....w internecie znajdziesz dużo o nim informacji-polecam.
A widzę że wiekszość dziś to miała zapierniczek piatkowy...jednka każda matka polka chce mieć domek wypucowany na weekend :-D

Ja się zmywam, opłaciłam sobie Hyves, i teraz muszę mój profil wycudować :rofl2:

Miłej nocki mamauśki.

Do góry