reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

magdalena teściu nie gotuję nam co dziennie. może jak jest juz dwa miesiące to z dwa razy mu się zdażyło zeby cos upichcić.
nie zjadłam pomidorówki bo poszłam uśpić Sebcia a jak wróciłam to oni już zjedli

Ostatnia edycja:
reklama
hejka u nas super pogoda U nas był dziś festyn więc Piotruś poszalał
moje samopoczucie-dzięki i niebo lepiej Wreszcie nic mi się nie leje i brzuch nie boli:-)
sorki ze tylko o mnie ale piotrus jeszcze nie spi muszę go pogonic

Twiggless świetne te twoje scrapy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Może udzielisz wskazówek jak takie zrobić....Programy mam raczej, ale zupelnie nie wiem jak sie do tego zabrać...Czy to jakieś gotowe szablony czy sama to rysujesz itd.???
Pauka teraz to już sama coś kombinuje choć czasem jakis element scrapa jest dołozony w wykonaniu przez kogos innego... jak zaczynałam scrapowanie to korzystałam z gotowców ale jak widziałam niektore prace na innych stronach i tylko zdjecie było zmienione to zaczęłam sama kombinować aby moje prace były orginalne...

wogole to dobry wieczór

weekendzik zaliczony do udanych... w sobote swietowalismy rodzinnie urodziny m. i naszą rocznice ślubu... niby było nas 10 dorosłych osob + dwojka dzieciaków a szum był jak na jarmarku - łeb mi pękał... goście sie najedli i opili - co niektórym zaczynało juz szumiec w główkach przy wyjsciu... jeszcze w nocy posprzątałam i zmyłam podlogę bo tam gdzie siedziały dzieciaki mozna było sie do niej przykleić
icon_confused.gif

a dziś mężuś dotrzymał słowa danego synkowi w tym tygodniu i byliśmy na wycieczce na promendzie amsterdamskiego lotniska... jak dla mnie któryś już raz z kolei ale młody był w siódmym niebie... ostatnio nad każdym przelatującym samolotem nad naszym ogrodem wydaje dziwęki zachwytu wiec dzis kiedy widział je z bliska był lekko oszołomiony... tak przejęty biegał na tym tarasie w te i wewte od barierki do barierki... jednym słowem uśmiech dziecka to fajny widok a czasami tak niewiele trzeba zrobić aby nie znikał z jego twarzy...

21270012730.jpg

DOBRANOC

Ostatnia edycja:
witamz rana..

niestety zostałam bez mojego P ale to tylko na 10dni...
tyle tu spraw doiz alatwiania zenawet nie wiem kiedy bodpoczniemy, Wiki -jak to moja mama stwierdzila-prowadzi cyganskie zycie, bo ciagle w samochodzie przebierana karmiona:baffled:

a mojemu tacie przyplatalo sie jeszcze zapalenie płuc:-( ale to wychodzi 30lat palenia.... ale jest juz lepiej, dzisiaj sie dowiemy dokladniej od lekarza prowadzacego bo wczesniej go nie bylo i nikt nie wiedzial dokladnie nic:baffled:

idziemy szykowac sie....

Witam w poniedziałkowy poranek,

niunia-mam nadzieję że lekarz będzie miał dla Was pozytywne wieści, bardzo ciekawa jestem co powie, a swoją drogą jak ty się trzymasz?
aOLA-cieszę się że już samopoczucie lepsze....raz jeszcze polecam NuvaRing, ja po kolejnej ciąży do niego wracam :tak:
magdalena-ja też chciałam jechać do V&D, ale niestety wyleciało mi z głowy....dopiero w czwartek jest koopavond i chcę z mężem wyskoczyć na zakupy i do polskiego sklepu w Hoorn,
olunia-to się Tobie udało, bo cisk mi się zdaje że by zupka się Tobie cofała podczas jedzenia :-D
twiggless-fotka bardzo udana....sądzę że Twój Antoś mógłby podać ręce mojej Amelce i Majeczce(córka Pola30) bo te pannice również uwielbiają samoloty:-)

A ja już mam całą dolna część domku wypucowaną...jeszcze została mi góra i pranie do rozwieszenia.
Miłego dnia mamusie, i do sklikania.

witam
dziś juz mam lepszy humorek:-):-):-)
zupy nie jadłam i nie będę jadła :tak: dziś sama sobie coś ugotuję a oni maja wczorajszy obiad:-)
pozdrawiam

Witam poniedzialkowo :-)

No i skonczyla sie ladna pogoda :baffled: U nas dzis strasznie szaro chyba zaraz bedzie padac.

Ja i moje mlode zaszalelismy dzisiaj i pospalismy do 9:45 :tak:
Poza tym nadal wszystcy troje jestesmy zagilani :baffled: Ja nie wiem co to za wirusisko wstretne :no:

Paulina po jakim czasie po odstawieniu Nuva Ring dostalas pierwszy "naturalny" okres? Bo ja mam dzis 32 dc i @ nadal brak :dry:

Milego dnia mamuski :-)

Witam w deszczowy poniedziałek:baffled:
Naskrobałyście kobitki trochę:tak:, już sama nie pamiętam o czym pisałyście. Podczytwałam Was, ale jakoś natchnienia do pisania nie mam:no:
Oli w piątek nabił sobie guza (uderzył się o nogę od stołu) i biegiem do lekarza, na szczęście wszystko dobrze. Dziś całą noc nie przespał, budził się średnio co 20-30minut, a rano zwymiotował:-( i znów katar, nie chce jeść, pić i do tego chyba mu trójki wychodzą:wściekła/y:.
twiggless zdjęcia superowe:tak:.
Ma-Rita zdrówka dla Waszej trójeczki, a może czwóreczki?:-)
olgunia ale ten Twój teść ma talent kulinarny:-D, a Ty tego nie doceniłaś i nie skosztowałaś:-D
PaulinaAnna ja też jestem ZA abyś była moderatorem:tak:
niunia zdrówka dla taty, musi być dobrze!!!
A gdzie się podziały nasze gaduły:confused::confused::confused:
magdalena ja też ostatnio robiłam maga zakupy dla chłopców i niestety troszkę to wszystko kosztuje:baffled:
aOLA Ty pytałaś o buciki do nauki chodzenia? Ja kupiłam z elefanten w Van Haren była przecena z 40e na 30e, takie za 25e też były, ale jakoś mniej trwałe mi się widziały:tak:
Karola napisałam Ci wiadomość na gg:tak:
Miłego dnia

Olgunia-koza z Ciebie, teściu się starał a Ty nawet ust nie zwilżysz zupką :-D
Marita-NuvaRing odstawiłam w czwartek 14 sierpnia,19-wtorek dostałam @, a kolejną dostałam teraz w środę wieczorem, po 5,1 tygodnia od ostatniej....dziwi mnie bo do środy miałam temperaturkę powyżej 37 czyli naturalne poronienie :-(
Trzymajcie sie z rodzinką, ta zmienna pogoda jest w sam raz dla wirusów, polecam do picia gorącą wodę z sokiem z cytryny i odrobiną cukru do smaku-rozgrzewa i cytrynka to dobra dawka witaminki.
twiggless-filmik cudny, ale musiałam wejść na youtube aby go obejrzeć ,tutaj wyskakiwało że już go nie ma.
Anetko-my to mało skrobiemy....gdyby były tutaj "nasze gaduły" to dopiero bys miała do nadrabiania :-D
Współczuję tego ząbkowania, każde dziecko inaczej przechodzi i cieżko cokolwiek mi tutaj doradzić.....a zakupy dla dziecka, no to odkurzacz dla portfela....mnie pozostały czapka,rękawiczki,szalik i buciki-resztę już mam.

A ja własnie kawkuję i myślę co mojej niuni upichcić na urodzinki...jeszcze 4 tygodnie ale zlecą jak z bicza strzelił.
----------------------------------------------------------------------------------------------
Kochane, album zamkniety już jest, mam nadzieję że dostęp mają wszyscy.Jeśli coś nie tak to dajcie znać na prywa.

Ostatnia edycja:
reklama
A co tutaj dziś tak cicho:confused:
Oli nadal nie śpi:no:, a spał dziś może z pół godziny, jestem padnięta:-(
Mam nadzieję, że noc prześpi:confused:
Paulina widzę, że sprawę z albumem zamkniętym załatwiłaś szybciutko:-)
Miłej nocy i głębokiego snu dla Waszych pociech, aby spały do południa:-D
Dobranoc

Do góry