reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Jestem i ja :-)
Wyleczylam juz kaca po urodzinach i teraz moge cosik naskrobac :-p;-)

Przede wszystkim dziekuje slicznie za zyczenia :-):tak:

Paulina glowa do gory. No to wyglada na to, ze bedziemy sie razem starac :tak: Ja czekam na @, dzis mam 28 dzien cyklu. No ale to pierwszy cykl po tabletach, wiec pewnie, a raczej na pewno bedzie dluzszy niz 28 dni, bo z wykresu i testow mi wynika, ze owulacje mialam gdzies kolo 17 dc.

Ja tez jak najbardziej jestem za zalozeniem watku zamknietego :tak::tak:

Aneta co do mieszkania, to moze zacznijcie szukac tak jak Sencilla, przez spoldzielnie. Wydaje mi sie, ze tak bedzie najlatwiej i najkorzystniej finansowo. No i lepiej szukac w jakis mniejszych miejscowosciach niz w samej Hadze :tak:

Niunia trzymaj sie tam cieplutko. Mam nadzieje, ze z Twoim tata bedzie wszystko dobrze.

Pauka a widzisz, ze wszystko wygladalo gorzej niz naprawde jest :-) Ja Ci powiem, ze teraz to pediatrzy maja jakiegos hopla na punkcie napiecia miesniowego i skazy bialkowej :tak: To normalnie jakas moda, bo co drugie dziecko ma albo skaze albo napiecie. Moja znajoma, ktora jest lekarzem mowila, ze czesto lekarze stawiaja zbyt pochopnie taka diagnoze. Jej coreczka tez miala podejrzenie napiecia miesniowego, nie chciala za skarby swiata lezec na brzuszku a spiac zwijala sie w rogalik. Oczywiscie skierowanie do neurologa. Neurolog powiedziala, ze nie ma mowy o zadnym napieciu. Polecila tylko zwiekszy dawke wit D i tyle. Mala jest teraz zdrowym i sprawnym przedszkolakiem. Tak czy inaczej w przypadku napiecia wystarczy fizjoterapia i odpowiednie cwiczenia i po klopocie :tak:

reklama
Melduję sie tylko że jeszcze istneje...:tak:
Padam z nóg po dzisiejszych zakupach...
Mały ma goraczke więc pzreorganizował mi popołudne...:-(
Za utajnionym forum jestem ZA...:-D
Pozdrawiam wszystkie...pa

ania gratulacje dla psiapsiólki!!!!

dziś była u nas Twiggless z Antosiem posiedzieli u nas troszeczkę :-) obeszłyśmy 3 razy moją wiochę i pojechała.:tak:
jestem za utajonym forum tylko musze popisać jeszcze posty bo mam mało ;-)
zgram fotki to wstawię małych brzdąców Antosia i Sebastiana:-)

Helloł wieczorową porą,

aOla-nie jesteś sama ja mam @ od wczoraj wieczora i ledwo chodzę :dry:
paula-cieszę się ży wszystko tak dobrze poszło, najważniejsze że dziecko jest zdrowe :tak:
Aniu-gratulacje dla koleżanki
Marita- w sumie nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło....już widzę oczyma wyobraźni nas razem z dziećmi i brzuszkami :-D:cool2:
Anetko-co do mieszkania nie poradzę,ale trzymam kciuki aby się powiodło i byście tutaj zostali....czy koniecznie musi być Haga, może małżonek dojeżdżać do pracy?Bo ja zawsze polecam szukanie tam domu gdzie najmnijesze zaludnienie-na wioskach :tak:
Olgunia-dawaj foty:blink:

Laseczki więc jutro skrobnę do admina i poproszę o osobny temat dla nas zamknięty, wstawi się każdą mamuśkę która ma powyżej 50 postów...więc sądzę że 99% się zaliczy tam....a reszta będzie musiała zapracować aby tam się dostać ;-)

Ja już spadam, obejrzałam własnie DrHouse na holęderskiej tv a teraz na tvp2-polska wersja :-)
Miłej nocki

bry wieczór

jak Olgunia wspomiała zrobiliśmy jej dziś z młodym nalot :-) było fajnie i trzeba bedzie to koniecznie powtórzyć;-)
do domku wrocilismy ok 20tej, byla butla kąpiel i spanie a najlepsze było potem... musiałam obciąc młodemu paznokcie - maskara - na trzeźwo obudzony nie ma szans aby to zrobić a ostatnio tak sie zdrzyło ze w ciągu dnia albo nie spał wcale albo spał 20 min... wiec zabrałam sie za pazurki jak zasnąl dziś z wieczora... i jakby ktoś mnie zobaczył w tym momencie to by miąl niezła polewkę, gimnastykowałam się z cążkami przy latarce samochodowej bo duze swiatlo i lampka nocna by go obudziły... jak skonczyłam i przełozyłam go do łóżeczka sama się z tej formy manicure i pedicure śmiałam...

oto fotki z dzisiejszej wizyty Antosia

to jeszcze nie koniec zaraz beda następne.....mogę?????

już nie w klejam bo jest ich dużo bardzo dużo.............

Ostatnia edycja:
Ja oczywiście chętnie!!!!
Wczoraj impreza nowonarodzonej Oliwki przeniosła sie do nas i poszlam spać o 2.00...:baffled:Chlopaki też popadali i rano Karina która pierwsza wkroczyła do salonu nie mogła wyjść z podziwu że tyle tam ludzi śpi..A było ich tylko 3!:szok::-D
Czasami trzech to tłum!:-)
Miłego dnia i do popołudnia....

reklama
I zmiana planów!...
Nie poszłam do pracy - mały spał źle w nocy i miał gorączke...:zawstydzona/y:
Jakiś taki wycieńczony i marudny...więc zadzwoniłam i mam wolne!
Weekend koleżanki juz mam...:-D:-D:-D
Właśnie zamontowałam sobie w kuchni karnisz i powiesiłam nowe firanki...:tak:
I pije kawkę w nowej kuchni..
.

Do góry