reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Dzien doberek!

My już o porannym spaceru do przedszkola...teraz śniadanko pałaszujemy i kawusia już czeka z ciachem(bo jeszcze zostało).....Ma ktoś ochotę????:-):-)

O 12 jesteśmy umówione do neurologa i bardzo się cieszę, bo w końcu będę wiedziała co tak naprawdę tej mojej Majce jest i jak z nią ćwiczyć!:tak::tak: Ale gdyby nie znajomości to bym c\ekała na wizytę dopiero w listopadzie....:wściekła/y:

Paulina nie poddawaj się i musisz wierzyć, że się uda!!!Grunt to pozytywne myślenie i może nie nastawiaj się , że musi się udać, ale mów sobie , że dobrze będzie jak tym razem wyjdzie....Bo takie nastawianie na mus czasem jeszcze bardziej szkodzi niż pomaga...Tak miała moja kumpela...Ja za pierwszy raze też nie zaszłam i potem znalazłam sobie pracę w szkole, a za miesiąc okazało się, że jestem w ciąży....Najpierw załamka, bo chcialam pracować, ale szybko mi przeszło, bo i tak miałam pracę na zastępstwo i w tej szkole nie miałam szans zostać....:-):-):-)
W kazdym bądź razie trzyam mocno kciuki!!!!!!!:tak::tak::-D

reklama
aniahaven Krysia ma 2.5 roku
dzieki za wsparcie, ale nie chce o takich powaznych problemach pisac na otwartm forum :-( moze jakbysmy mialy jakis zamkniety watek...

pauka sliczne fotki

PaulinaAnna nie martw sie w koncu te starania tez maja swoj urok :sorry2:

cześć dziewczyny!!!

sorki że tak długo nie pisałam ale byliśmy na krótkich wakacjach, było bardzo fajnie pogoda nam dopisłą tylko troche krótko od piatku do poniedziałku. :tak:
Sebastian spi to mam chwilke coś nabazgrać:-)

paulina trzymam kciuki i myślę że w nastepnym miesiącu bedziesz miała dobrą wiadomość:tak::tak::tak:

pauka fotki świetne:-)

sorki dziewczyny ale nie zdołam was doczytać.

dzien dobry

Pauka śliczne foteczki
Aniahaven udanych zakupów
Paulina uda sie w koncu uda, zobaczysz... ja trzymam kcuki za Ciebie
Sencilla Agnes widze ze urlopik na razie na PLUS Wam leci i oby tak do końca...
ktoś coś wspomniał o forumowym spotkanku więc ja jestem ZA - chetnie Was poznam na żywo...

a u nas po staremu z tą róznica ze ostatnio nic mi sie nie chce... ale mam nadzieje ze nie bawem to minie i znow wstąpie we mnie pozytywna energia...
wczoraj moj m. miał urodzinki i miałam zaplanowany super dzionek ale jego szef skutecznie mi popsuł moje plany bo nie dał mu wolnego... jutro mamy 3cią rocznice ślubu i tez wolnego nie dostanie wiec świetowanie przekładamy na weekend...

melduje sie z polski.....
ja zostaje tutaj troche a niestety maz bedzie kilka dni z nami i musi wrocic do pracy... co do taty to ciezko mi pisac tak na otwartym (podobnie jak tola ktora doskonale rozumie)

pauka- widze ze korzystasz z programu;-) śliczne fotki

pozdrawiam i do napisania...

Hejka,

dziękuję bardzo za wsparcie...wiem że nastawianie się na siłę nie daje pozytywnego efektu, jednak tak bardzo chciałam być teraz w ciąży, miłabym poród na 26 maja-dzień matki i moje imininy....a to wspaniały prezent.
Ale na spokojnie podchodzę, tzn. wczoraj troszkę pobuczałam ale już dziś jest spoko, wiem że wszystko będzie kiedy ma być więc czekam i będę praktykować :cool2:
Niunia-mam nadzieję że Twój tatko wyzdrowieje i że to nie jest nic bardzo tragicznego, trzymaj się.
Twiggles-no to tylko buźka dla męża i czekajcie na weekend-wtedy sobie odbijecie :tak:
Olgunia-witam po wakacjach.

Co do spotkania to jak najbardziej ZAAAA-jeśli nie problem to proponuję mój dom i zapraszam do "wielkich portek"-bo tak się nazywa moja miejscowość :-D

A co myślicie aby poprosić admina o otworzenie nam drugiego forum dla mam z holandii-które byłoby zamknięte i tylko do pisania o naszych problemach, spotkaniach, wymianie telefonami itp.....A dostęp tylko dla osób co napisały minimum 100 postów, z czego większość z nami. Czekam na Wasze zdanie.

No ja spadam do żelazka, do sklikania.
Sorki jeśli kogoś pominęłam.

witam dziewczyny,
Toola, zdolna ta Twoja Krysienka... :tak::-) gratuluje... my zaczelismy z czytaniem od poniedzialku... :tak: narazie Manuel przyglada sie wyrazom z wielkim zainteresowaniem... :tak::-D staram sie to traktowac jako zabawe i widze, ze Manuel swietnie sie przy tym bawi... :-) zobaczymy co bedzie dalej...
czy ktoras z Was (oprocz Sencilli) juz zaczela? jestem ciekawa reakcji Waszych pociech... ;-)
PaulinaAnna, glowa do gory... nastepnym razem bedzie lepiej... ;-) nadal trzymam kciuki... :tak:
Niunia, trzymaj sie... mama nadzieje, ze z Twoim tata bedzie lepiej... :tak:
Twiggles, idac za zwyczajem holenderskim... gefeliciteerd z okazj urodzin meza... :tak:
Pauka, swietne fotki... :tak:
a gdzie sie podziala Anetka... i Ma-Rita (czyzby w dalszym ciagu swietowala swoje urodziny)? ;-):-D

Witam Was Kobitki
Troszkę mnie nie było, ale wirusów w kompie nałapałam i tyle tego było:szok:, że szok.
Paulinko trzymam za Ciebie kciuki, napewno się uda w następnym miesiącu:tak:
Ma-Rita, toola spóźnione lecz szczere życzenia przesyłam:-)
toola bardzo mi przykro:-(, życzę Ci powodzenia w życiu!!!
Sencilla, Agnes udanego urlopu:tak:
niunia przykro mi z powodu twojego taty, wiem niestety co przeżywasz:-:)-(, życzę zdrowia dla taty:tak:
twiggless wszystkiego najlepszego z okazji 3 rocznicy ślubu:tak:
olgunia fajnie, że pogoda na wakacjach dopisała:-)
Pauka trzymam kciuki za Twoją małą kruszynkę i napisz czy wszystko dobrze jak wrócisz! Fotki są super
Aniu gratuluję działeczki:tak:
magdalena już jestem:)

Dziewczyny szukamy mieszkania do max 600e w Hadze lub okolicy, jeśli nie znajdziemy do końca października to wracamy do PL:-(
Miłego dnia

hej co poczytam to dzieci wołają teraz też mam aż z 3min aż się Alicja znudzi gryzieniem płyty......
okropnie się czuję mam@ i.........boli mnie wszystko i czuje sie jak po porodzie ehhhhhhhhhh

niunia współczuje
paulinaanna czerwiec też jest pieknym miesiącem chociaż bliźnieta to łobuziaki;-)trzymam kciuki

ja też chętnie bym się z wami spotkała tyle że mnie musi przywieźć mąż i dlatego pasuje tylko weekend

reklama
Witam znowu....
dziewczyny właśnie wróciłam od neurologa... Z Majką jest wszystko ok, tzn. nie poważnego...Mam tylko w odpowiedni sposób ją nosić i podosić z leżzeniai ćwiczyć rączki i wszystkie objawy ustąpią! Aż mi się lżej zrobiło jak to usłyszałam....Jak to się mówi kamień z serca!:-):-):-):-):-):-):-):-)

Niunia poszperałam trochę w swoich płytach i znalazłam program o którym pisałaś...No i dzieła możecie podziwiać....:-):-):-)

Z tym forum zamkniętym to jestem za:tak::tak::-), z jednym wyjątkiem- nie ograniczajcie póki co liczby postów do 100, bo ja i Olgunia i chyba magdalena12 się nie załapiemy...:blink::-(Ale uważam, że to dobry pomysł, bo te wszystkie informacje dotyczące każdej z was mi się plączą, a tak będzie łatwiej....:-):-)

Dobra narazie uciekam bo musze do banku wstąpić i po Oliwię...
Do później...:cool:

Do góry