reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

reklama
magdalena czy napisalabys w jaki masz program do zdjęc? chodzi mi o ten w ktorym robisz wszystkie zdjecia na nk :tak: bo są super;-)

a ja juz obiadek przyszykowalam, tylko wystarczy wstawic jak mój P wróci, dzisiaj rybki z surówka z kwaśnej kapusty.. mniam:happy2:

witajcie kochane Mamuski!!
Ma-Rita, z okazji urodzin zycze Ci wielu dobrych chwil, satysfakcji z podejmowanych dzialan, prawdziwej radosci, pokoju w sercu.. A przede wszystkim MILOSCI, bo bez niej wszystko jest niczym!!
Toola, bardzo mi przykro, ze tak sie ulozylo u Ciebie.. Ale wierze, ze jesli jestes pewna swojej decyzji, to wyjdzie z tego wiele dobra.. :tak: Mysle, ze jestes tak wartosciowa osoba, ze niezaleznie od okolicznosci znajdziesz szczescie. I jeszcze raz dziekuje za pomysl robienia literek i czytania, to wlasnie Ty mnie zachecilas!! I widzimy juz pierwsze efekty...
Ja juz w domku u Mamusi, najpierw pojechalismy do czech, pozniej w beskid zywiecki na wesele-bylo SUPER!! Mielismy babcie ze soba w roli niani, wiec sie swietnie wybawilismy! Po raz kolejny sie przekonalam,ze moj maz tanczy najlepiej na swiecie :) Ach ....
a od wczoraj jestesmy u mnie.. i cieszymy sie soba :)
Co porabiacie, dziewczynki?

Witaj!
...druga forumowa gaduło!:-D/jak nas okrzyknieto/:shocked2:
Cieszę się że miło spędzasz czas na łonie rodzinnym...Odpocywaj i ładuj akumulatory bo do końca roku daleko!;-):-)
Wrzuć jakiś fotki z weselicha - napewno było extra!:cool2:
U nas stadardzik....dzieciuchy po kąpieli i obiad w rozsypce!:tak:
Ale jeszcze mam trochę czasu bo małżon drogi powrotnej do domu ma 120 km więc na pewno zdąże!:tak::-)
Dziś miesko w sosie kurkowym,sałatka i puree bo ziemniaczków nie kupiłam!:sorry2:
Młego pobytu w kraju...Buziole na dobranoc!

no nie, ja gadula??!!!???? ;-):-D:no::sorry2::laugh2:
Aniu, a wiesz ze w sobote przejezdzalam przez Inwald, i oczywiscie myslalam o Tobie wtedy? Chyba tam macie fajny park rozrywki, nie? Widzielismy z samochodu... :tak:
Dziewczynki, wnosze wniosek o forumowe spotkanko... Kto za? SPrzeciwow nie przyjmujemy ;)

Dzień doberek....

My już śniadanko zjedliśmy, i pomoału do pracy się zbieramy...
Sencilla jak ja ci zazdroszczę....:sorry2:ja adal tęsknie za tym moim Inwałdem!bo jeden dzien to tak mało...:shocked2:
Wiem wiem dać człowiekowi palec to już całą rękę chce...:-D
Ale prawda taka że na spacerze z malym były ciocie a ja tylko wjechałam i wyjechałam!
No mamy Park Miniatur - podobo fajne miejsce,na początku przesadzili z ceną biletów/26 zł per os./ ale teraz się juz unormowali...Dużo ludzi robi tam zdjęcia ślubne np z więżą Eiffla lub bazylikom w Rzymie...:-)
Osobiscie tam jesszcze nie byłam,bo otworzyli to stosunkowo niedawno a ja ciagle tutaj albo zimno i pada...Polecam!Można sobie też oglądnąć w Internecie...
Co do spotkania to jestem ZA oczywiście...
Pozdrawiam....

a ja nie wiem co mam robic:-( z moim tata jest bardzo zle... w nocy jeczal z bolu, dzisiaj mu przeszlo ale jak do niego pojechalismy to z 20 razy pytal sie "czy samochodem jestemy" a za chwile "a gdzie macie wozek" normalnie zalamana jestem:-(mama pojechala do pracy bo myslala ze juz mu przeszlo... a jest tak uparty ze o lakarzu nie mozna wspomniec bo mowi ze dobrze sie czuje... chcielismy jechac do polski to nie chce... ja nie wiem co mam robic:-( chyba oszaleje...

reklama
niunia nie wiem dokladnie o co chodzi z twoim tata, ale jesli cierpi to raczej powinien isc do lekarza, faceci nie pokazuja po sobie ze cos im dolega, moj ociec jak mial zawal pomaszerowal do przychodzni zamiast wezwac karetka, a przychodznia na pietrze sie miesci i w bolu zasuwal po schodach!! a dokladnie znal objawy zawalu i wiedzial jakie to grozne, musicie byc bardziej upaci od niego, do skutku

jeszcze raz dziekuje za wsparcie, moze wszystko sie jeszcze w moim zyciu pouklada :tak: na razie ciesze sie ze mam codowna coreczke i dobra prace, bede teraz was informowac jak i co z przeprowadzka, na razie planowana data to okolo 1 listopada, jeszcze musze tyle spraw zalatwic... :dry:

Do góry