reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

reklama
my byliśmy w parku, oby taka pogoda utrzymywała się cały czas:-)

wiki teraz śpi, zaraz mój P wróci a obiad nie gotowy...
mam takiego dzisiaj lenia że najchetniej bym tylko lezała...

Aneta i Beauty - ja też wam zazdroszcze takiej szkoły, och jak ja teraz żałuje że w szkole nie uczyłam sie lepiej języków....

Magdalena- ja Wiki narazie daje witD ale przy nastepnej wizycie u lekarza spytam sie czy nadal potrzeba, bo chyba co mleko to ma inne proporcje witamin..
a co do zaklimatyzowania to jest fajne mieszkanko-tylko brakuje mi tamtego osiedla, tamtych slkepów targu-tam wydawała mi się ciekawsza okolica chociaż tutaj mam też blisko do parku:-)

Twiggless- czekam na jakies fotki z wesela, słyszałam że tutaj różnią sie od naszych polskich wesel, nigdy nie byłam na holenderskim i jestem ciekawa jak to wygląda:tak:

Aniu-ja chyba<jesli jeszcze tu bedziemy> jak wiki bedzie miec dwa latka sprobuje zeby poszla do przedszkola, szybciuto ci to poszło z załatwieniem- a daleko bedziecie miały?

Moi już w kąpieli, bo cos ciężki dzie mają dzisiaj....:zawstydzona/y::eek:
Obiadek się kończy-dziś żeberka z buraczkami i ziemniaczki!:-)
Niunia ja przedszkole mam 200m od domu gdzie pracuje a tam tylko 5 min.
Jednym słowem "rzut beretem" teraz znajdę sobie jeszcze kogoś do Erniego i szukam drugiej pracy...:-D
A gdzie się wszystkie podziewacie?:cool2:

ja jestem zeby powiedziec a raczej napisac dobranoc;-)

z mężem graliśmy a raczej tańczylismy na macie takiej z numerkami(a sa też ze strzałkami) fajna sprawa dla dzieciaków i nie tylko:-):rofl2:
mała juz wykąpana, teraz ja idę bo dzisiaj szybko spać bo zmęczona jestem...

a więc do jutra wszystkim

cisza tu zapanowała .............pewnie wszyscy już śpią :-)
to ja też już mykam do łózeczka co by się wyspać przed jutrzejszą drogą :tak:
DOBRANOC wszystkim mamciom :-)
i niech wam się przyśnią aniołki:happy:

czesc dziewczyny, kto mnie jeszcze pamieta?
nie zagladalam na BB od wiekow, widze duuuzo nowych mam, witam wszystkie bardzo serdecznie!!

mam wazna sprawe, niebawem chce sie przeprowadzic do Leiden, i poszukuje tam na miejscu opiekunki dla mojej Krysi, 5 dni w tygodniu okolo 9-10h na dzien, ewentualnie mozliwosc wolnych piatkow, moze byc u mnie w domu albo u siebie, jesli znacie kogos chetnego to prosze podajcie moje namiary olajankowska@o2.pl bede bardzo wdzieczna!! Telefon moge podac na priva.

Kto nie zna Krysi ma juz 2.5 roku, mowi plynnie po polsku, jest dosyc samodzielna, tzn sama je/pije, pomaga w ubieraniu, wola na nocnik (oj wpadki sie jeszcze zdarzaja) jest mala spryciula ale dosyc grzeczna. Najchetniej chcialabym kogos z wlasnymi dziecmi, lub opiekunke ktora zajmuje sie juz kims, zeby bylo towarzystwo, ale nie jest to konieczne. Porozmawiam z kazdym chetnym.

Z gory dziekuje za pomoc

Ola

Witam!
Toola miło że wspadłaś do nas znowu?Co u ciebie?;-)
Co do opiekunki to ja ostatnio szperałam na niedziela.nl i pare ogłosze wspadło mi w ręce...Może ogłoś się też tam...:-D
A ja tym czasem zmykam na śniadanko...

na niedziela.nl tez dalam ogloszenie, na n-k tez :D teraz czekam na jakies oferty, ale na razie ani widu ani slychu, licze na poczte pantoflowa

a u mnie tyle sie dzieje ze nie sposob opisac, jak widac przeprowadzam sie tzn to zalezy czy znajde opiekunke, ale mieszkanko juz na mnie czeka, postanowilam kontynuowac zycie tylko z corka, przykre ale prawdziwe, baaardzo prosze jesli znacie kogos w Leiden zapytajcie o te opikunke, bylam bym bardzo wdzieczna,

reklama
Dzien dobry,

Wpadam tu z rana a tu takie wiesci :baffled:

Toola bardzo mi przykro :no: Trzymajcie sie cieplutko dziewczyny. Naprawde nie moge uwierzyc, ze tak sie stalo :no:
Co do opiekunki, to niestety nie pomoge. :no:A moze w ostatecznosci zlobek bylby jakims wyjsciem. Poczekaj troszke, moze na niedzieli ktos sie odezwie.
I odezwij sie jesli przeprowadzisz sie do Leiden, bo to rzut beretem od mojej miejscowosci :tak: Wiec zapraszam serdecznie do mnie na kawe.

Do góry