reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

reklama
witaj Aniu z powrotem... fajnie, ze juz wrocilas... :tak: jak bylo w Polsce?
Anetko, jak po wizycie znajomych, smakowaly im rogale? ;-)

rowniez uciekam spac, dobranoc wszystkim... ;-)

WItam :crazy::baffled::crazy:
Ja znowu nie śpie od 5 -ej :szok:a już spał do 7 nie wiem co mu się poprzestawiało tak jak teraz to się budzil przedtem w PL nawet nie chce myśleć co będzie teraz :szok::confused::szok:
do tego wszystkiego jakaś choroba mnie bierze gardło i glowa mnie boli czuje się strasznie :szok:akurat teraz przed wyjazdem do PL nie wiecie czy można brać jakieś tabletki jak jeszcze karmię bo ja mam aspirynę ale tego nie można :crazy:
maly marudzi poloże go do łózeczka może zasnie i ja przy nim też choć troszkę się kimnę :tak:
Aniu witaj z powrotem :-)jak pogoda w PL i jak tam mega krótki urlopik się udał ;-)a i jeszcze jak lot bo ja jeszcze nigdy nie leciałam jestem strasznie ciekawa
narazie........

Witam
Agnes może mały na zęby tak wcześnie wstaje? Oli jak ząbkuje to też mniej śpi, budzi się ok 6 rano.
magdalena12 rogale smakowały:-)
Paulina Anna jak tam testowanie:confused::confused::confused:
Ania pewnie odpoczywa:tak:
Ma-Rita gdzie się podziewasz?
My byliśmy w parku, nakarmiliśmy kaczki i zaczeło krobić, więc uciekaliśmy do domku:tak:

Witam kochane wy moje!

W końcu dotarłam do laptopa, bo głowa mi od wczoraj pęka!:szok:
W Posce było fajnie tylko że za krótko...wszystko w biegu i tak czas grał na moją niekorzyść!:-D
Ale załatwiłam akty międzynarodowe i zostałam panią na włościach 34 arów uroczej działeczki pod lasem z potoczkiem górskim!:-D;-)
Zaliczyłam też fryzjera,grilla u babci i poznałam noworodzoną córeczkę mojej sąsiadki!
A wszystko to w jeden dzień...:rofl2:
Pogoda deszczowa i zimno...zabrałam małemu grubą kurtkę i nieżałowałam!
Brr...!:crazy::no::wściekła/y:
W czasie lotu było fajnie - mały praktycznie przespał...
Podawałam mu tylko picie przy starcie...:tak:i lądowaniu!
To był mój podniębny debiut i zachwycałam się widokami!:-D
Witam nową forumowiczkę Maję, nasze grono się wciąż poszerza....
Anetko cieszę się,że Niko sobie tak super radzi w szkole...
I widzę,że otrzymałam nowy przydomek od ciebie "gaduła":-D No ładnie...
Coś w tym musi być prawdziwego hi hi...
Twiggless jak po weselu-wrzuć jakieś foteczki!
Pauka mam nadzieję,że z Mają będzie wszystko dobrze.Nie martw się na zapas i głowa do góry!
PaulinaAnna ja też mam wszystkie książki z tej serii...
Dla mnie rewelacja - dzięki nim przeżyłam całą pierwszą ciąże bez niepokojów.
I teraz często rozwiązuje problemy wychowawcze moich milusińskich...
Do później...

witam wieczorową porą;-)

padam już z nóg, przeszłam całe centrum i nie znalazlam sukienki:angry: ale mam jedną upatrzona i z mama pojde w nastepna sobote, mam nadzieje ze w nia wejde:-D musze czekac na mame zeby zaplaciła bo sukienka w promocji kosztuje 175euro :crazy: troche duzo jak na suknie na jedną noc, wiec mama musi dofinansować mnie:tak:

wiki marudzi mi w nocy, ząbki idą a ja ciągle niewyspana i cały czas boli mnie brzuszek:baffled: ale za dwa tygodnie jedz:baffled:iemy do polski wiec tam pojde do lekarza..

Ania- caly czas cie podziwiam ze tak z dziecmi wszystko potrafisz zalatwic, w tak krotkim czasie w polsce i tyle spraw na głowie.... ale zazdroszcze ci działeczki z lasem i strumykiem:tak: a tak nawiasem bo nie pamietam skad jestes to dzialka jest gdzies w gorach?

no właśnie dziewczyny, kiedys myślałam żeby zrobic jeden temat nowy na forum holandii i napisać tam liste wszystkich mam uczestniczących w naszym forum(nick z bb i imie), z imionami dziecmi i ch wiekiem, no i fajnie by bylo gdyby znalazly sie miejscowosci gdzie mieszkamy w holandii i skad jestesmy z polski.
bo nie jestem w stanie zapamietac wszystkiego i nedkiedy sie mi myli:confused:

czekam co Wy o tym myslicie??? czy to zły pomysł??

Witam wieczorową porą,

przepraszam ze tak z biegu, ale cały weekend spędziłam z mężem u znajomych na kampingu(mała u dziadków) i odbiło nam na starość bo spaliśmy w namiocie....mimo sterty kołderek,warst ciepłych ubrań...jestem teraz chora i nie mam siły aby Was nadrabiać.
Teściku nie zrobiłam, no chcę jeszcze troszkę poczekać...:sorry2:
Odezwię się jak dojdę do siebie....buziaczki dla Wszystkich.
-----------
Poniedziałek-Pola obchodzi urodziny
Wtorek-Marita ma urodziny
dlatego z góry dużo zdrówka, pociechy z dzieci, spełnienia marzeń i czego tylko zapragniecie :-):-):-)

a to zdjecia z dzisiaj:-)
wiki w nowych okularkach- nie mogłam sie nie oprzec nie kupujac ich;-) a jest wyprzedaż w H&M po 1euro:-)
a drugie w naszym nowym mieszkanku, Wiki uwielbia być noszona na "barana":-)

no i zapomnialabym dodac jak sie dzisiaj nasmialam- bo na grilu zeszly sie różne języki i każdy do Wiki mówił w innym móli po angielsku, rosyjsku, rumuńsku i po polsku:-D och zeby sie juz od malego nauczyla tych wszystkich jęzuków:tak:

Załączniki

• DSC05501.JPG
    DSC05501.JPG
    134,8 KB · Wyświetleń: 24
  • DSC05499.jpg
    DSC05499.jpg
    268,8 KB · Wyświetleń: 32
Niunia!
W Polsce byłam tylko z Ernim i na czas załatwień został w domku z babcią.:-D
I dobrze bo padalo i padło.
Poza tym spedziłam dwie godziny na czytaniu pani notariusz całości akt....i dwie godzinki na fotelu fryzjerskim!:sorry2:
Działeczkę mam w górach beskidu małego z widokiem panoramicznym...:-)
Mam nadzieje,że sukienkę w końcu znajdziesz i bedziesz zadowolona!:tak:
Okularki super!!!;-)
PaulinaAnna zdrówka i szybkiego powrotu do formy życze!
Dobranoc kobitki..

reklama
Witajcie !
nie pisałam jakoś bo nie maiałam za bardzo czasu... weekend zleciał mi strasznie szybciutko....:tak::-)

Aniu witaj z powrotem...Jak napewno zauważyłaś nasze forum zamarło odkąd ty i Sencilla wyjechałyście do PL....:-:)szok:Ale mam nadzieję, że to tylko cisza przed burzą...:-);-)To zabardzo sobie nie odpoczęłaś na tym wyjeździe...cały czas w biegu?! Ale mam nadzieję, że miło wspominasz...!?Super te twoje foteczki na nk!!!
Jak je wyczarowałaś?:confused:

A gdzie się podziewa rszta: Olgunia, Ma-Rita, Niunia i Paulina????:-:)szok:

Nasze dziewczyny gdzieś zię zaszyły i ani słychu ani widu ani pisiu...;-):-)

Do góry