reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

witam z rana:-)
wczoraj cały dzień coś robiłam... musiałam myć okna wystawowe takie jak w sklepie masakra:baffled:
cała kamienica opusciła mieszkania teraz tylko czas na nas:tak:
wczoraj byłam w polskim sklepie- kupiliśmy chrupki kukurydziane:-)

aOLA -a co do proszku to ja przywoze z polski lovela, nawet nie wiem czy tutaj sa.
soczki kupuje otrivin i friso niestety nie ma duzego wyboru smakowego wiec przywoze tez troche z polski.

Sencilla- śliczne fotki,chyba są gdzieś poza miastem a myślałam że mieszkasz w amsterdamie:confused:

reklama
Witam:-):-)

Właśnie robię sobie kawkę ;-)ktoś pije ze mną ?;-)

Sencilla zajefajne fotki a widoki....................extra!!!

Twiggless zdrówka zyczę ;-)
ja trochę sie nie wyspałam oglądałam wczoraj eurowizję i Polska wygrała w końcu !!!
Mój A wczoraj kosił trawniki więc my z małym mu pomagaliśmy bo mój synek jak widzi coś co ma kierownicę to normalnie szaleje jak dorośnie to chyba będzie jakimś rajdowcem:-D:-D:-Dzałączam fotki
a my dziś wybieramy się na kermis mam nadzieję że pogoda nam nie pokrzyżuje planów :tak:
miłej niedzieli :-)
narka laski:-)

Załączniki

• holandia 104.JPG
    holandia 104.JPG
    86,2 KB · Wyświetleń: 29
  • holandia 095.JPG
    holandia 095.JPG
    84,7 KB · Wyświetleń: 32
witam!!!

agnes ja już mam kawkę moj A mi zrobił i nawet śniadanko miałam pod nos:-):-):-)
lubię niedzielę bo jak Sebcio wstaje daję mu cyca i oddaję tatusiowi a ja dalej kima i wylegowanie w łóżeczku:-)
agnes fajne fotki i jaki mały szczesliwy:-) zauważyłam również auto z NLI rejestracją mój A jest z lidzbarka. a to czy je autko?
u nas pogoda do d...... mieliśmy dziś jechać nad jeziorko i pochodzić ale nie jedziemy pogoda pokrzyżowała nam plany:no:
pozdrawiam i życzę miłej niedzieli!!

agnes gdzie idziesz na kermis? u nas właśnie jest :tak:
aniahaven na szczęście w czwartek przyjeżdza szwagierka z PL to mi przywiezie skoro tu nie ma:confused:

moja mała śpi a Piotruś gotuje obiad z tatą:-)

12wrześnie się okaże czy będziemy mieć mieszkanie z gminy tzn jest już przyznane (4pokoje w bloku) ale coś tam jeszcze brakowało Sama nie wiem czy chce czy chce wracać :dry:

Olgunia to jest nasze auto mój Arek jest właśnie z tamtąd jaki ten świat mały :-D
ja nie mam tak dobrze bo nawet mój w niedziele pracuje co prawda do 12 ale zawsze wstać musi:crazy::angry::crazy:
aOla a z kąd ty jesteś bo nie doczytałam ja się wybierałam do Erpu to takie małe miasteczko ale właśnie się rozpadało wiec nic z tego :crazy::angry::angry:i co tu robić?
narka do potem......

Witam w niedziele :-)

Moje mlode pospalo dzis do 10 wiec i ja moglam dluzej polezakowac :rofl2:

Sencilla no to super, ze dziewczynkom tak spodobala sie przyczepka i wycieczki rowerowe :tak:

A ja przyznam sie Wam, ze Holandia w ogole mi sie nie podoba. Nic tylko platteland, koeien i weilanden :dry: No i pogoda doprowadza mnie do szalu :no: Ani lata,ani zimy tylko caly rok jesien :baffled:

Uwielbiam za to Francje i Szwajcarie. Tamtejsze klimaty i krajobrazy to jest to :tak: Niestety tylko pomarzyc sobie moge, bo moj chlop taki patriota, ze o przeprowadzce nie ma mowy. A szkoda :-(

Tym optymistycznym akcentem koncze moja wypowiedz i pedze do ksiag :rofl2:

Milej niedzieli :-)

Witam niedzielnie:tak:
My wróciliśmy z kościoła, Oli przespał całą mszę jak zawsze:tak:
Sencilla, Agnes fajne fotki:tak:
Dostaliśmy zaproszenie na roczek za tydzień i nie mam bladego pojęcia co kupić i za ile? Proszę o propozycję:tak:
U nas też pogoda fatalna:crazy:
Obiadek na dziś przygotowałam wczoraj, więc dziś mam wolne:-)

Olgunia mój A jest rocznik 76 :-D
Aneta2222 ja byłam na roczku w sierpniu to kupiłam zabawkę z Fischer Pr. to było w 3 dniu pobytu mojego w NL więc kupiłam to w PL na allegro kosztowała 140 zł
Ma -Rita mnie się też za bardzo Holandia nie podoba ale co zrobić coś za coś :tak:
a na temat pogody to już wogóle się wole nie wypowiadać :szok::crazy::szok:
chociaż właśnie przestało padać może uda się wyjść:-)
narka......:-):-):-)

Załączniki

• holandia 098.JPG
    holandia 098.JPG
    83,5 KB · Wyświetleń: 38
  • holandia 103.JPG
    holandia 103.JPG
    81,2 KB · Wyświetleń: 53
reklama
Do góry