reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

reklama
dobre popoludnianko!
Ale sie usmialam z tych Waszych Arkow :tak:
Ktos pytal o proszek do prania, ja kiedys uzywalam Neutral, o ktorym Ania tez pisze, a teraz uzywam Ariel Sensitive, super pierze i bardzo ladnie delikatnie pachnie.
Ma-Rita, ja tez uwielbiam Francje i Szwajcarie, we Francji studiowalam pol roku i pracowalam tez, w Alpach :tak: Ach, co za widoki!! Uwielbiam tez Szwecje i Norwegie.. Tam to jest pieknie :happy: Zreszta mi sie w kazdym kraju podoba, bo kazdy ma cos swojego, niepowtarzalnego i pieknego!

aOLA my soczki kupujemy w Niemczech bo mamy tam okolo 30 km i jezdzimy dosc czesto tam na zakupy.. z tego co wiem to ty raczej blizej belgii mieszkasz:dry: ale w niemczech wybor tego jest ogromny i nie sa drogie... proszku uzywam a raczej juz koncze z LOVELA bo zaczelam malej prac ciuszki w naszym broszku BONUXIE i nic kompletnie jej nie jest.. pieluszki przywoze z polski ale jesli mi zabraknie to kupuje tutaj pampersy-cenowo prawie tak jak u nas w polsce...

Mam pytanie do dziewczyn posiadajacych Cyfrowy Polsat. Czy u Was tez CBeebies jest zakodowany???? Rano jeszcze mlody ogladal, wlaczylam teraz a tu ZONK :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Zakodowany :crazy:

Witam późnym popołudniem....

Faktycznie z tymi mężami wam się udało!Też się śmiałam...:-D
Sencilla ty to wiele masz wspólnego ze mną :tak:- ja też używam Ariela do prania.Tak wogóle to prałam tylko pare miesięcy w tym Neutralu a poźniej przerzuciłam małego na normalny proszek i nic mu nie było...:-);-)
MaRita ale ci zazdroszczę tego spania do 10.00:szok::-D
Ja to nie pamietam kiedy tak spali...
Po prostu ranne ptaszki...co prawda w nocy do nich nie wstaję bo śpią już do ...7.00 rano,ale tak do 10.00 poleżakować hmmmmm!:rofl2:
Wstyd się przyznać ale we Francji jeszcze nie byłam...:zawstydzona/y:zawsze coś wyleciało i nie pojechaliśmy...Za to parę miesięcy pracowałam w Kopenhadze i bardzo mi się ten kraj tez podobał...:-)Kurcze wy to straszne podróżniczki jesteście z tego co widzę...:sorry2::laugh2:
Miłego wieczorka...

Mam pytanie do dziewczyn posiadajacych Cyfrowy Polsat. Czy u Was tez CBeebies jest zakodowany???? Rano jeszcze mlody ogladal, wlaczylam teraz a tu ZONK :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Zakodowany :crazy:

sprawdziłam i u nas jest, być może coś u nich sie popsuło bo nam ostatnio pozmieniali nr programów:baffled:

natka86- chyba jesteśmy wszystkie 4 mamami ze stycznia 2008 :tak:

ja też jeszcze nie byłam we francji:crazy: może jak wiki troche dorośnie to się wybierzemy:tak:

a teraz czekam na mojego P i się doczekać nie mogę:angry: pojechali na chwile pomóc w przeprowadzce i nie ma go kilka godzin:baffled:

aneta- co do prezentu na roczek polecam konika bujanego albo rowerek:-)

reklama
Do góry