reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Witajcie kobity
ostatnio nie za bardzo pisze, bo nie narzekam na nadmiar czasu... :no: Teraz dzieciaki juz spia, mezus tez, hihi, to mam chwilke!
Co do przyczepki, to jestesmy z niej megazadowoleni. Cena razem z siedziskiem na niemowlaka (ktore kupuje sie osobno) to 470 euro. Bez siedziska jakies 390. Sa rozne modele i firmy, sa i tansze, i drozsze, zalezy, co sie chce.
Nareszcie jestem mobilna! Ciesze sie z tego bardzo, bo uwielbiam sport, a rowery zwlaszcza :tak:
Aniu, ja tez uwielbiam pange, zwlaszcza pieczona z maselkiem oraz groszkiem, cukinia i marchewka. W ogole lubie gotowac, mniam mniam! A chyba sie uzaleznilam od bitej swiezej smietany firmy friesche vlag, czy jakos tam.. Z kawusia po prostu niebo w gebie.. Na razie dodatkowych kilogramow nie mam, ale jak tak bede dalej zajadala to... :szok:

Dobrej nocki zycze wszystkim i milego weekendu!
Ma-Rita i Ania, zapraszam w odwiedziny, bo cos kiedys napomykalyscie o nich :sorry2:

reklama
maluszkom swietującym miesięcznicę wszystkiego NAJ NAJ i zdrówka...

mowa o pandze mniam mniam, mój młody dzis wsunął prawie cały filet tej rybki:szok: ziemniaczki i zieleninka były bleee dla niego dziś... a ostatnio przeczytałam niezbyt ciekawy artykuł na temat hodowli pangi i szczerze mam nadzieje ze to co sprzedają tu w sklepach niezgadza sie z tym artykułem...
a u nas po staremu... jak młodego zęby przestaly meczyc to przypętał się katar i zaś znow nocka bedzie do dupy bo ciezko mu sie oddycha noskiem i sie przebudza...
chociaz jak bylismy dzis u kumpeli a tam dom pelen dzieciakow jakos mu nie przeszakdzały gile zwisające z nochalka
icon_wink.gif
ino ostro protestował jak mu przerwałam zabawe o 20tej bo jechalismy juz do domu...

rowniez i ja przylaczam sie do Sencilli i życze wszystkim udanego weekendu...
buziale

Witam z rańca....

Dziekuję w imieniu swoim i Sencilli za życzenia dla milusińskich...:-D
Moi wczoraj padli oboje o ósmej więc nie czekając sama wskoczyłam do łózeczka i poczytałam sobie trochę...:tak:
Mój mały odkąd się przeprowadziliśmy w nocy sypia super nawet w swoim łóżeczku,pomijając jakieś dni związane z ząbkowaniem.Wtedy człapie do naszego wyrka w srodku nocy i zasypia u nas.Tak chyba łatwiej znosi ból..:baffled::sorry2:
Karinie za to wprowadziłam tabelkę z naklejkami - chyba każdy zna.
I muszę powiedzieć,że bardzo się stara mieć więcej tych pozytywnych symboli...
Lecę na zakupy....:laugh2:

czesc dziewczyny!!!
mój maluch broi na podłodze a ja pije kawkę , musze chociaż jedną kawę ciepłą na dzień wypić :-)
dzis na obiad robimy pyzy bo sama nie zrobię z Sebastiankiem bo to kupę roboty:tak::-)
ja też bym chciała się podszkolić języka :-) tylko do szkoły na razie nie pojde bo co z Sebciem chciałabym prywatne lekcje żeby ktoś do domu przyjechał tak by dla mnie było wygodnie:-) ale chyba nie ma tak:-D
pozdrawiam i życzę miłego weekendu

Dzień doberek:-):-):-)

Widzę że z Ani i Olguni to ranne ptaszki w sobotę tak wcześnie na nogach :confused::-)
Ja jestem jakaś nie dzisjejsza może kawka mi pomoże i coś słodkiego ;-)
bo jeszcze dziś mam tyle roboty :szok:
Dla wszystkich mamuś i dzieciaczków miłego wekendu ;-)
na razie....

Załączniki

• holandia 058.JPG
    holandia 058.JPG
    88,7 KB · Wyświetleń: 39
A jeśli chodzi o naukę języka to też powinnam iść gdzieś do szkoły ale na razie jakoś nie mogę się zmobilizować :szok::szok:a jeszcze jak byłam w PL to mialam takie ambitne plany że od razu idę do szkoły :szok::szok:ale wlaśnie też nie mam co zrobić z Dawidkiem :tak:
teraz naprawdę już spadam;-)

A ja już po zakupach....:-D
Dziewczyny czasami organizują specjalne żłobki dla dzieci a mama sie uczy w tym czasie...:tak:
Beauty cos o tym wie...;-) a poza tym można znaleźć kogoś na te pare godzin...
Też sobie zrobie kawkę chyba...chociaz może pierwsze śniadanko zalicze!
Miłego weekendu też wszystkim...

Witam porannie i weekendowo :) Chociaż u mnie ten weekend zacznie sie dopiero od jutra:( Dzisiaj moja młoda ma pierwsze zajęcia w polskiej szkole i tak mam cały dzień rozpie.... bo lekcje ma na popołudnie :baffled:

Małemu za to idą dolne czwórki, oczywiście obie na raz, więc męczymy sie razem:baffled:

Twiggless, super zdjecia , no i model spisał sie na medal :-)
Buziaki dla wszystkich kilku i kilkunasto- miesieczniaków;-)

Później postaram się wam jeszcze coś o tych kursach napisać...

Dzien dobry sobotnio :-)

Widze, ze niektore z Was uwijaja sie jak pszczoly, zakupy porobione itp. ,a ja dopiero koncze sniadanie ;-) Mlode pospalo dzis do 9 a potem bawilo sie u nas w sypialni i tak gnilismy w lozku do 10. Ale zaraz wybieramy sie po zakupy.

Twiggless ja tez czytalam ten artykul na temat pangi i przyznam, ze nie kupuje. Wole kupic dorsza czy sole, czyli cos co zostalo zlowione w morzu, a nie sztucznie wychodowane. Lososia tez rzadko kupuje.

Beauty napisz koniecznie jak bylo w tej polskiej szkole :tak:

Olgunia prywatne lekcje z dojazdem nauczyciela do domu sa jak najbardziej mozliwe :tak:Tylko taka przyjemnosc kosztuje niestety od 30 Euro za godzine.

Sencilla dzieki za zaproszenie. Bardzo chetnie bym skorzystala, tylko nie wiem jak i kiedy znajde czas :rofl2: No ale moze cos wymysle :tak:

No a gdzie podziewaja sie Paulina, Kamila i Pola????
Mama Mikolaja to chyba pisala, ze internetu nie ma...

Milej soboty dziewczeta :-)

reklama
dzien dobry poludniowo
ja wlasnie wrocilam z basenu z Marysia, R. zostal z Tosienka. Moje dziecie w poprzednim wcieleniu bylo chyba ryba :) ALe nie panga :-D Raczej tunczykiem, mniam mniam.
Ide do sklepu, ktos chce cos?
A co w ogole nie tak jest z ta panga? Tego artykulu nie czytalam..

Do góry