reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

bry dzień

dopiero co godzinke temu wstalam - nocka of korzzz była nieciekawa... ale teraz widze ze ten katar troche Antosiowi zgestniał - dobre i to bo juz nie leje sie woda...
zaraz sie wybieram na zakupy spozywcze z chlopakami a potem sama jade po jakies cieplejsze ciuchy dla molodego - bo wczoraj robilam przeglad w jego szafie i prawie wszystko za małe...

Sencilla ja czytalam ten artykuł PANGA - Przestroga - art. - Odżywianie trochę mnie zniesmaczył ten artykuł tak samo jak kiedys ogladany przez mnie program jak sie robi parówki... jakiś czas ich nie jadlam ale potem mi przeszlo... tak wiec nie wiem do konca czy tak jest w rzeczywistosci z tą pangą ale wczoraj ją jadłam i żyję;-)Licze na to ze w Holandii sa w sprzedazy te naturalne egzemplarze...

reklama
Hej kobitki...
Ja właśnie wysłałam moich na spacerek z tatusiem do parku...:-D
A sama piję kawkę...
Melduję posłusznie,ze ja też wczoraj jadłam pangę i nadal żyje!:tak::-)
Nie będe nawet sprawdzać co tam wypijują na jej temat,bo ja już 10 lat nie jadłam zupek w proszku i kotletów przez takie artykuły...
A rybki lubie!:-D I basta!Nie tylko ja ale dzieciaki też wcinają szybciej niż mięsko...:sorry2:
Na wzdęcia ja swoim serwowałam zawsze herbatki koperkowe z HIPP do dzisiaj mam zapas w półce...:-DTak sie zabezpieczyłam!
Sencilla basenik zaliczyłaś - ja też sie wybieram rodzinnie,no ale jakoś...:sorry2:jeszze nie byliśmy!
Trzymajcie się dziewuszki!

helllo;-);-):-)
Też właśnie sobie zrobiłam kawkę mój synek śpi nie byliśmy na spacerze bo kurcze jest taki wiatr ze boje się z nim wyjść na dwór :szok:
najbardziej to mnie w NL pogoda wkurza :crazy:
nie piszcie nawet nic na temat ryb ja je uwielbiam i mogłabym jeść codziennie :tak:
aOla ja mojemu dziecku na zatwardzenie daję jabłuszko na niego super działa
tylko nie tarte bo to podobno ma odwrotne działanie tak mi kiedyś lekarka powiedziała:baffled:
Sencilla zazdroszczę wypadu na basen ja się też wybieram ale jakoś nie mogę dotrzeć zawsze coś wypadnie :laugh2:

Załączniki

• dawidek stoi 079.JPG
    dawidek stoi 079.JPG
    56,1 KB · Wyświetleń: 38
aOla ja herbatki woziłam z Polski...:-D
Tutaj jest zwykła herbata w torebce VENKELTHEE się nazywa...i mają tu też takie kropelkie Venkel...mają takie samo działanie.
Agnes ma racje...daj mu jabłuszko powinno pomóc.:tak:
U nas słoneczko świeci i dzieciaki się wyszalały na spacerku...
Teraz buszują w swoim pokoju...mąż rozpala grilla a ja kończę piec rogaliki...
Muszę zrobić jeszcze porządek w szafce z przetworami...:baffled:bo już sama nie mogę sie tam znaleźć...
Miłego wieczorku wszystkim...

witajcie Matki Polki- Holenderki!
Agnes, ja do picia to daje wode z odrobina soku malinowego(z polskiego sklepu), albo soki marchwiowe swieze w butelkach ( sa w supermarketach ze zdrowa zywnoscia), albo taki sam sok ze sliwek, tez w szklanych butelkach, dobry na kupke :tak:
Ania, ale fajnie, ze grilla robicie!
My niedawno wrocilismy z rowerku, dziewczyny zachwycone przyczepka! Jakie tu cudne trasy rowerowe sa.. Nie moge wyjsc z podziwu, bo ja to taka dusza romantyczna troche jestem.. ;) Zaraz jakies fotki zaprezentuje :tak:

a taki mielismy zachod z okna naszego mieszkanka.. :

Ostatnia edycja:
śliczne fotki Sencilla!!!

Antek dziś poszalał u babci czytaj dom wywrócił do góry nogami a ja zaraz ide sie wykąpać i walnąć do łożeczka bo coś czuje ze mlody mnie przeziębieniem poczestował... teraz mi gile lecą jak woda...

Dobranoc babeczki i miłego wieczorku życzę

my wczoraj byliśmy na wesołym miasteczku które tu przyjechało Już trzeci rok z rzędu jestem na nim i rewelacja Piotruś poszalał Dziś też trzeba iśc Tylko ta pogoda............

no niestety z waszych wypowiedzi widać że trzeba w Pl kupić.......

a ja z proszkiem do prania dla niemowląt Nie rozglądałam się jeszcze W Pl używam Jelpa Tu też jest?

reklama
Witam w ten niedzielny poranek!
U nas oczywiście pada od rana...:baffled:
Dzieci wstały przed 7.00 więc się już ak plątam z nimi po domu...:rofl2:
Sencilla zdjęcia super i krajobrazy piękne...:tak:
Ja też lubie jeździć na rowerze - zwłaszcza tutaj bo tu są super warunki.:-D
Moja mama tylko o takich może pomarzyć..Ona też uwielbia rowerowe wycieczki!
aOla poproś o herbatkę w sklepie polskim to ci przywiozą na zamówienie.U nas tak przynajmniej mogę zrobić...:tak::-)
Co do proszku to ja tak jak ty też uzywalam J. tu niestety nie ma, ale jest NEUTRAL dla dzieci i alergików...
Twiggless lecz się kobitko...
A my dziś wybieramy się do Zundert na święto kwiatów...
Mam tylko nadzieje,że pogoda się wyklaruję...:baffled::-D
Pa.....

Do góry