reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

My tez właśnie wróciliśmy z pracy,miałam iść jeszcze na zakupy ale sie rozpadało i muszę trochę poczekać....:-(
Tosieńko gratuluję trzech pierwszych miesięcy życia!:-D
Dobrze że to juz dzis piątek...nie mam na nic siły...
I głodna jestem niesłychanie...:-)
Na razie...

reklama
hej dziewczyny ja jak zwykle z doskoku Moze w weekend będę miała więcej czasu.........

mój mąż chodzi do szkoły teraz w październiku będzie zdawał egzamin-państwowy Chodził 4semestry Po tym egzaminie dostanie papier że może pracować w zawodzie
a ja dupka nic nie umiem Wczoraj miałam mega doła bo jak dupa chodziłam po sklepie i nic nie rozumiałam.........

Gdzie szukać płaszczow przeciwdeszczowych dla dzieci?

twiggless masz ślicznego synka

Witam :-)

Od 1 wrzesnia zaczal sie nowy rok akademicki, wiec standardowo juz ugrzezlam w ksiegach :dry::dry:

Aneta super, ze Niko tak polubil szkole :tak::-) Co do witamin to w Holandii raczej nie podaje sie dzieciom (zwlaszcza maluszkom do roku czasu) sztucznych preparatow witaminowych.
Bardzo mi przykro z powodu Twojego taty :-(Mam nadzieje, ze lekarze zrobia wszystko, zeby jak najmniej cierpial :-(

Sencilla to juz trzy miesiace :szok::szok: Jak te dzieciaki szybko rosna :-)

Pauka na pewno jezyk to podstawa. Trzeba tez zrobic tzw.diplomawaardering. Nalepiej przez CWI. Jesli nie pracujesz to nic Cie to nie kosztuje. Zabierz z Polski swiadectwo ukonczenia szkoly srednie, dyplom ukonczenia studiow i odpis z indeksu (wszystkie przedmioty,oceny, zaliczenia) wydany przez uczelnie, ktora konczylas. Nic nie musisz tlumaczyc, wszystkie dokumenty skladasz w jezyku polskim.

aOLA ubranka przeciwdeszczowe kupisz w HEMA, kalosze w dziale z ubrankamu dla dzieci, a plaszcze zwykle w osobnym dziale,razem z odzieza przeciwdeszczowa dla doroslych. Takze w sklepie z rowerami maja czasem odziez przeciwdeszczowa :tak:

Twiggless no to maly model Ci rosnie :-):tak:

Milego popoludnia kobietki :-)

Ostatnia edycja:
Sencilla...

Miałam ci napisać to właśnie ale mnie ubiegłaś...:-D
Mój synek jest o rok i miesiąc starszy od twojej królewny...
MaRita ty jak zwykle pełna optymizmu na pewno i ten rok zniknie jak z bata strzelił...Będzie dobrze!:nerd::-D
A ja własnie kończe obiadek,dziś panga + ziemniaczki + suróweczka z kiszonej kapusty!:laugh2:
Uciekam...

Ania Twojemu synkowi również wszystkiego naj:tak:. Co to takiego panga?
Ma-Rita wszystkiego dobrego na nowy rok szkolny:tak::-)
Wczoraj wybraliśmy się na zakupy "lumpkowe" dla dzieciaczków i w V&D są body długi lub krótki rękaw 2szt za 5e oraz bluzeczki z długim rękawkiem za 7 i 8e:tak:

Anetko panga to taka ryba...
Ja też chce się wybrać w przyszlym tygodniu na zakupy zwłaszcza koszulek, bo moim tak rece urosły że szok!:szok::-D
Muszę się zaopatrzyć w większą ilość, bo generalnych porzadkach wczoraj niewiele zostało na półeczce...:sorry2:
A teraz kąpiel...:laugh2:
Dzisiaj to ja mam jakiś dziwny dzień...zawieszony...:baffled:
Pa

Aniu ja już nie myślę ostatnio:no::zawstydzona/y:
Od 4 dni Oli zasnął dziś wcześniej:szok:, ostatnie 3 noce nasze były fatalne, budził się co 30 min z krzykiem:crazy:
miłego wieczoru

W końcu moje dziecko śpi i troche luzu jak ja to lubie jak on już wykąpany i w łóżeczku:-):-):-)
Aniu dla twojego synka również wszystkiego najlepszego !!!!!!!
też dziś miałam na obiadek rybkę z ziemniaczkami i surówka ale się obiadłam :szok:
miałam dziś jechać pochodzić po sklepach chcę sobie kupić kurtkę za skóry ale się tak rozpadało u nas :crazy:że wyskoczyłam tylko do marketu kupić jakieś jedzenie może jutro będzie lepiej
narka milej nocki muszę już kończyć bo mój czas przed kompem się skończył:-):-)

reklama
Do góry