reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

reklama
Aneta bardzo Ci współczuje...:-( trzymaj się kobietko...
Sencilla widze wycieczka udana, a Marysia zadowolana z punktowanego miejsca w przyczepce??

chciałyscie to macie;-)
skanowanie zdjęc z ząbkującym szkrabem to nie lada wyczyn...
ale udalo sie...

sesja nr 1

sesja nr 2
niestety tym razem się nie popisali...

Ostatnia edycja:
Witajcie wieczorkiem
Znowu nie mogłam nic wysłać, bo w tym cholernym blokowisku, gdzie mieszkamy często mój net traci zasięg i nie mogę się połączyć...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Zrobiłam na obiadek dzisiaj zapiekankę z ziemniaków...Wyszła pyszna!Jeśli któraś reflektuje to mogę się podzielić...

Niunia zazdroszczę ci, że masz tak świetną możliwość do nauki języka...
Aniuhaven może razem wybierzemy się do szkoły w Bredzie, jak już tam przyjadę....:-);-)

Sencilla super że tak świetnie się bawiliście na wycieczce...Nasza rodzinka uwielbia jeździć rowerem, więc napewo też będziemy preferowli ten środek lokomocji na wycieczki!:-D:-D:-D

Agnes, Natka dzięki za pozytywną ocenę....;-):-)

Twigless zdjęcia wyszły bosko, mały to prześliczny aniołek i urodzony model...a loczki ma poprostu cudne!:tak::-D

Aneta też bardzo ci współczuje...:-(

Dziewczyny orientujecie się może ile egzaminów z języka będę musiała zdać, by móc uzyskać pracę w swom zawodzie jako nauczyciel wf i czy oni będą chcieli zatrudnić kogoś z innego kraju??? :szok::szok::confused:Jak się przedstawia ta sprawa w ich Kuratorium i jakie są warunki zatrudnienia obcokrajowców? Jeśli któraś się orienuje w temacie to będe wdzięczna za odp.:szok::-)

Siedzę właśnie na kompie i instaluję mężusiowi programowanie do nawigacji, bo zamierza wracać do NL swoim samochodem, żresztą przez 2 ostatni dni leżał pod nim i naprawiał wszelkie usterki w nim...:tak:

Dzień dobry wszystkim!

A co to wszystkie spicie jeszcze?;-):-D
Ja już sniadanko zjadlam,dzieciaki ubrałam i wyruszamy....
Po drodze wstapie chyba jeszcze na targ po świeże rybki na obiad...:happy:
Twiggless zdjęcia extra!Naprawde powinnaś pomysleć o wysłaniu ich do reklam itp.Prawdziwy gwiazdor z niego!:-D
Sencilla widze,że wycieczka sie udała wszyscy usmiechnięci...A ile dałaś za twoją przyczepkę?:sorry2:
Pauka jeszcze nie wiem czy my posiadamy w Bredzie taką szkołe...muszę się zorientować...:nerd:
Anetko moja Karinka też ma zdrowe ząbki :tak:tylko tutaj je lakujemy i pani dentystka przyzwyczaja dziecko do różnych odgłosów i narzędzi /w razie potrzeb późniejszych :baffled: pewnie/
W nocy mieliśmy także pare pobudek spowodowanych zębami...Da się przeżyć...
Uciekam, do popołudnia...
Miłego dnia!

witam z rana:-)
wiki dopiero wstała:-)

twiggless- zdjecia przecudne, antos chyba bedzie modelem:tak:
sencila- zazdroszcze ci takiej przyczepiki;-) nam tez by się przydała..

ja jestem ciekawa czy u mnie byłaby taka szkoła, przydało by się chociaż troche nauczyć holenderskiego...;-)

Witam z ranka
Niko już w szkole, a Oli buszuje po nowej wykładzinie i wreszcie moje ręce troszkę odpoczną.
Sencilla przyczepka super, ile kosztowała?
twiggless zdjęcia Antosia superowe:tak:. Sencilla przystojniak Twój zięć:-). Ja również życzę wszystkiego naj dla Tosi:tak:.
Miłego dnia

Hejka:-):-)

Sencilla wszystkiego naj ...naj ...dla Tosienki!!!!!!!!:-):-):-)
zdjęcia z wyprawy rowerowej śliczniutkie!!!

Anetko strasznie mi przykro z powodu taty nawet nie mogę sobie wyobrazić takiej :-:)-(trzymaj się cieplutko.

Twiggless z tego twojego Antosia fotogeniczny facet super foteczki:-)

Moje dziecię ucięło sobie właśnie drzemkę więc mamusia ma chwilkę czasu na kawcię i poczytanie co tam u was wczoraj wieczorkiem trochę naskrobałyście ja wieczorem to za bardzo nie mam jak bo mój A nie daje mi dojść do kompa bo twierdzi że ja mam przez cały dzień a jeszcze teraz szuka autka dla nas więc cały wieczór z głowy;-)
narka kobietki do popołudnia:zawstydzona/y::blink:

reklama
czesc dziewczyny!!!

sencilla wszystkiego naj........ z okazji miesiecznicy dla Tosi!!!!
fotki super !!!
anetka przykro mi z powodu twojego taty ja też to kiedyś przechodziłam :-:)-:)-(

a ja właśnie wróciłam niedawno z basenu :-)mój młody padł zobaczymy ile bedzie spał:-) a ja mam teraz czas na kawkę :-)
pozdrawiam

Do góry