Witajcie wieczorkiem
Znowu nie mogłam nic wysłać, bo w tym cholernym blokowisku, gdzie mieszkamy często mój net traci zasięg i nie mogę się połączyć...
Zrobiłam na obiadek dzisiaj zapiekankę z ziemniaków...Wyszła pyszna!Jeśli któraś reflektuje to mogę się podzielić...
Niunia zazdroszczę ci, że masz tak świetną możliwość do nauki języka...
Aniuhaven może razem wybierzemy się do szkoły w Bredzie, jak już tam przyjadę....:-);-)
Sencilla super że tak świetnie się bawiliście na wycieczce...Nasza rodzinka uwielbia jeździć rowerem, więc napewo też będziemy preferowli ten środek lokomocji na wycieczki!
Agnes, Natka dzięki za pozytywną ocenę....;-):-)
Twigless zdjęcia wyszły bosko, mały to prześliczny aniołek i urodzony model...a loczki ma poprostu cudne!
Aneta też bardzo ci współczuje...:-(
Dziewczyny orientujecie się może ile egzaminów z języka będę musiała zdać, by móc uzyskać pracę w swom zawodzie jako nauczyciel wf i czy oni będą chcieli zatrudnić kogoś z innego kraju???
Jak się przedstawia ta sprawa w ich Kuratorium i jakie są warunki zatrudnienia obcokrajowców? Jeśli któraś się orienuje w temacie to będe wdzięczna za odp.
:-)
Siedzę właśnie na kompie i instaluję mężusiowi programowanie do nawigacji, bo zamierza wracać do NL swoim samochodem, żresztą przez 2 ostatni dni leżał pod nim i naprawiał wszelkie usterki w nim...