reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Magdalena egzaminy jakos poszly :tak:, hmmm trudno powiedziec, bo wyniki dopiero za jakies 4 tygodnie.

Niunia ja czesto bywam w Amsterdamie, wiec moze kiedys umowimy sie na jakis spacerek w Vondelparku :-)

reklama
Witajcie kobitki! Nie odzywalam sie, bo spraw na glowie mam sporo... Ale juz nadrabiam zaleglosci :tak:
Twiggless, jeszcze raz dziekuje Tobie i Antosiowi za wczorajsze odwiedziny, naprawde bylo mnie, Marysi i Tosi bardzo bardzo milo! A jak dzis Marys zobaczyla zdjecie Antka na forum, powiedziala : "NI MA...." :-D
Juz za nim teskni !! :tak: Haha, moj kochany przyszly ziec!!
Szkoda ze nie bylo nas wiecej, ale mam nadzieje, ze to kiedys nadrobimy! Wrota domostwa mego szeroko otwarte :rofl2:
W sprawie smoczkow ja tez niewiele pomoge.. MArysia odrzucila sama dawno temu, a ANtosi jak na razie jest obcy ten przedmiot...:no:
Aniu, czyzby znowu maz przyjdzie z mieczykami? ;-) Musimy napisac do organizacji charytatywnej Billa Gates'a, aby zakupil jakas wyspe na Pacyfiku, celem polepszania relacji wewnatrzmalzenskich, a my ja zaludnimy naszymi mezczyznami ;-) Przynajmniej na jakis czas... Co Wy na to? :confused:
Ma-Rita, trzymam kciuki za wyniki!! Ile Ci jeszcze studiow zostalo?
BUziaki na dobre popoludnie dla Wszystkich!

Witam Was
Olgunio miło Cię "poznać":tak:
Ma-Rita odtruwaj organizm po read bullach:laugh2::-D, bo 1 września już tuż tuż:tak:
Sencilla i Twiggless fajnie, ze spotkanko się udało:tak:
W nocy się rozchorowałam, na wymioty mi się zbierało, mąż przyleciał na ratunek z kroplami żołądkowymi i gorzką herbatką:sorry2:. Jakby tego było mało Oli wojował już trzecią noc za swoim "didem" i się nie wyspałam:crazy:. Z bezsilności mama dała mu starego "dida". Po trzech dniach byłam przekonana, że zdążył już zapomnieć o smoczku, a on jak go dostał to trzymał go 2 rączkami, aby nikt mu nie zakosił. Teraz zasnął płacząc już od 7 rano:no:. Mąż dziś w pracy do 17stej, jutro wyjątkowo także, więc w niedzielę wybieram się na poszukiwania owego "dida" jeśli nie znajdziemy trzeba będzie zamówić na allegro:tak:
Wy to kobity macie szczęście, dzieciaki same wyrzucały smoczek, a mój Oli trzy dni wojował i coś czuję, że będzie ciężko go oduczyć:no:. Nikusia oduczyłam bardzo późno miał 2 latka, przeciełam smoczek, nasypałam kawy i powiedziałam, że robale go zjadły i tylko jeden wieczór płakał za smoczkiem.
Tak mnie dziś naszło, że upichciłam murzynka i zapraszam na cappucino, kto pije ze mną?

Magdalena egzaminy jakos poszly :tak:, hmmm trudno powiedziec, bo wyniki dopiero za jakies 4 tygodnie.

Niunia ja czesto bywam w Amsterdamie, wiec moze kiedys umowimy sie na jakis spacerek w Vondelparku :-)

właśnie sprawdzałam gdzie jest Vondelpark:-) narazie mieszkam niedaleko, tuz przy Erasmuspark:-) tylko do końca miesiąca jak już wspominałam musimy sie przeprowadzić, tylko taka gapa ze mnie że nie pamiętam nawet na jaką ulice:baffled:

teraz mam troche czasu dla siebie bo mama wzięła Wiki na spacerek:-)

Twiggless, a gdzie foteczki z naszego spotkanka? Pozwolisz ze ja umieszcze jedna, i Marysia i Antos wygladaja przeuroczo :)

Witam wieczorowo...
Sencilla zdjęcie super...kochani są i jacy zadowoleni!:-D
Anetko lepiej ci już?:zawstydzona/y:a co ci tak zaszkodziło...?
Nie mam weny dziś do stukania w klawiature...ale na pocieszenie powiem was,że podobno:-) ma być piękna i ciepła jesień w tym roku...
No zobaczymy...
Dobranoc dziewczyny...

witam wieczorkiem!!!!
dziewczyny fajnie że spotkanie się udało:-) a ja dziś byłam na zakupach nałaziłam sie :szok: Sebastian śpi ja ide coś chapnę z lodówki i idę spać bo coś mnie głowa boli:baffled:

twiggless i sencilla dzieciaki słodkie , no i juz się kroi parka;-)
ja też życzę dobrej nocki

aniahaven tabletka anty:baffled:, zapomniałam wziąć wieczorem i wziełam rano, a powinnam ją pominąć i chyba się podtrułam nieświadomie:wściekła/y:. Rano mi jeszcze nic nie było tylko mnie brzuch bolał, ale jak wziełam tabletkę o 22:00 kolejną to o 2:00 w nocy myślałam, że nie wyrobię:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Nudności, ból głowy nie do opisania, a żołądek to chciało mi rozsadzić:szok::szok::szok:. Wiedziałam, że powinnam pominąć tą tabletkę, ale jak się zbudziłam i przypomniało mi się, że zaponiałam wziąć wieczorem to tak jakoś odruchowo...
Sencilla córcia to wykapana mamusia:tak:
Twiggless szkoda, że nie mam córci, bo Twój synuś to taki przystojniak...:-D:laugh2:
Miłej nocy:tak:
Dobranoc

reklama
Witajcie kochane!:-)
Ostatnio nie miałaam jakoś weny do pisania, więc dlatego się nie odzywałam....
Witam również nową koleżankę - Olgunię!:-)

Sencilla i Twigless śliczne są te wasze skarby...! :tak::tak::tak:Dajcie więcej fotek szkrabów!
A tak a propo to jak dodać zdjęcia tak jak wy je dodałyście? Może któraś udzieli wskazówek, bo chce się też pochwalić moimi córeczkami....

Dzisiaj straszne mnie boli głowa :-(, czyżby zmiana pogody sie szykowała, bo dotychczas w Polsce ciepło i słonecznie...

Anihaven dzięki za odpowiedź, jak coś jeszcze będzie mnie dręczyć to napiszę...;-)
Małżonek przyjeżdża za tydzień na pierwszy zjazd, więc dowiem sie wszystkiego, jak tam jest w NL i ustalimy kiedy mniej więcej tam przyjadę z dziećmi. Jeszcze tylko będziemy musieli zrobić chrzciny Mai i możemy juz spokojnie emigrować:-):-)
Pazdrawiam serdecznie i życzę miłej i spokojnej nocki!:tak:

Do góry