reklama
twiggless
Zadomowiona(y)
dziekuje w imieniu Antosia za komplemenciki
pauka mówisz i masz;-)
sorki że z bloga ale juz nie mam siły do fotosika...
co do wstawiania zdjecia to ja robie na fotosiku tak:
1 zaloguj sie na fotosiku
2 dodaj zdjecie z dysku
3 otworz kody
4 skopiuj i wklej w odpowiedzi posta kod: PEŁEN ROZMIAR NA FORUM
5 odgornie na tym forum ci zeskalują twoje zdjecie jesli bedzie za duze aby nie rozcigało strony lub aby za długo sie nie ładowała stronka
czasami tez z lenistwa wklejam fotki z bloga bo nie chce mi sie drugi raz ładować na fotosik...
pauka mówisz i masz;-)
sorki że z bloga ale juz nie mam siły do fotosika...
co do wstawiania zdjecia to ja robie na fotosiku tak:
1 zaloguj sie na fotosiku
2 dodaj zdjecie z dysku
3 otworz kody
4 skopiuj i wklej w odpowiedzi posta kod: PEŁEN ROZMIAR NA FORUM
5 odgornie na tym forum ci zeskalują twoje zdjecie jesli bedzie za duze aby nie rozcigało strony lub aby za długo sie nie ładowała stronka
czasami tez z lenistwa wklejam fotki z bloga bo nie chce mi sie drugi raz ładować na fotosik...
magdalena12
Wdrożona(y)
Twiggless, ja mieszkam w Delfzijl... prowincja Groningen...
fotki ze spotkania sa super... Antos i Marysia to urocze dzieciaczki...
AniaHaven, jak Ci idzie remont mieszkanka? duzo jeszcze zostalo?
Sencilla, jak wypadla rozmowa z opiekunka... jak TY ja wlasciwie znalazlas? i ile zdecydowala sie wziac za godzine?
Ma-Rita, trzymam kciuki za pozytywne wyniki z egzaminu... ;-)
milej nocki mamuski... ;-)
fotki ze spotkania sa super... Antos i Marysia to urocze dzieciaczki...
AniaHaven, jak Ci idzie remont mieszkanka? duzo jeszcze zostalo?
Sencilla, jak wypadla rozmowa z opiekunka... jak TY ja wlasciwie znalazlas? i ile zdecydowala sie wziac za godzine?
Ma-Rita, trzymam kciuki za pozytywne wyniki z egzaminu... ;-)
milej nocki mamuski... ;-)
Załączniki
Dzień doberek wszystkim!
U nas jak zwykle pada od rana a nawet burza sie właśnie przetacza...
Dzieciaki jeszcze śpią - zaserwowałam im tylko po butli mleka i spokój jeszcze na godzinkę mam nadzieję!
U mnie remont na razie zakończony,bo nie da się przy mojej dwójce remontować wszędzie!;-)Mały z miną męczennika ciągle woła "tato"i mróga oczkami żeby go do niego wpuścić....
W przyszłym tygodniu kuchnia ale to godzinka pracy i powoli dalej.;-)
MaRita daj znać jak już dostaniesz wyniki egzaminów i ja też trzeymam kciuki!
Aneta wiem o czym mówisz z tą tabletką też się tak kiedyś załatwiłam!
A propos tabletek to ja też w ten sam dzień zapomnialam wziąźć...zbieg okoliczności!
Olgunia nie ma sprawy,trzymaj się cieplutko i myśl pozytywnie.Wszystko się pouikłada bo..... musi !!!
Ale ja dziś pisze - wybaczcie te błedy!
Pa
U nas jak zwykle pada od rana a nawet burza sie właśnie przetacza...
Dzieciaki jeszcze śpią - zaserwowałam im tylko po butli mleka i spokój jeszcze na godzinkę mam nadzieję!
U mnie remont na razie zakończony,bo nie da się przy mojej dwójce remontować wszędzie!;-)Mały z miną męczennika ciągle woła "tato"i mróga oczkami żeby go do niego wpuścić....
W przyszłym tygodniu kuchnia ale to godzinka pracy i powoli dalej.;-)
MaRita daj znać jak już dostaniesz wyniki egzaminów i ja też trzeymam kciuki!
Aneta wiem o czym mówisz z tą tabletką też się tak kiedyś załatwiłam!
A propos tabletek to ja też w ten sam dzień zapomnialam wziąźć...zbieg okoliczności!
Olgunia nie ma sprawy,trzymaj się cieplutko i myśl pozytywnie.Wszystko się pouikłada bo..... musi !!!
Ale ja dziś pisze - wybaczcie te błedy!
Pa
magdalena widze znajomą twarz Manuela:-) dziś miałam pobudkę o 7 ej ciekawa jestem o której teraz padnie;-)
każda od każdej pewnie daleko mieszka ?
właśnie Sebastian bierze ogon kota do buzi muszę cały czas tego kotka zrzucać z maty bo on wcale się go nie boi Sebcio robi mu różne rzeczy a on wcale nie ucieka a boje się żeby nie zadrapał małego.
pozdrawiam
każda od każdej pewnie daleko mieszka ?
właśnie Sebastian bierze ogon kota do buzi muszę cały czas tego kotka zrzucać z maty bo on wcale się go nie boi Sebcio robi mu różne rzeczy a on wcale nie ucieka a boje się żeby nie zadrapał małego.
pozdrawiam
reklama
twiggless
Zadomowiona(y)
bry dzionek
do kawki się chetnie przyłacze
u nas piekne słonko swieci i mam nadzieje ze zostanie tak na cały dzień...
u mnie jedynie pranie sie wyprało i wywiesiłam z resztą jestem daleko w polu... za jakąs godzinke musimy się ruszyc na cotygodniowe zakupy zarciowe a po Antosia drzemce jedziemy do tesciowej nr2 na przyjecie urodzinowe...
MIŁEGO DNIA WSZYSTKIM ZYCZE
do kawki się chetnie przyłacze
u nas piekne słonko swieci i mam nadzieje ze zostanie tak na cały dzień...
u mnie jedynie pranie sie wyprało i wywiesiłam z resztą jestem daleko w polu... za jakąs godzinke musimy się ruszyc na cotygodniowe zakupy zarciowe a po Antosia drzemce jedziemy do tesciowej nr2 na przyjecie urodzinowe...
MIŁEGO DNIA WSZYSTKIM ZYCZE
Ostatnia edycja: