reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

nie wiem co sie dzieje.. mi tez dzis leb peka!!
A oto fotka z naszej ostatniej wyprawy nad morze.. A propos lba, to malo mi go tam nie urwalo!! Co zreszta widac.. :-) Ojoj, widze ze nie obrocilam fotki..

reklama
dziekuje w imieniu Antosia za komplemenciki:tak:

pauka mówisz i masz;-)
sorki że z bloga ale juz nie mam siły do fotosika...
23023312730.jpg

23063912730.jpg

co do wstawiania zdjecia to ja robie na fotosiku tak:

1 zaloguj sie na fotosiku
2 dodaj zdjecie z dysku
3 otworz kody
4 skopiuj i wklej w odpowiedzi posta kod: PEŁEN ROZMIAR NA FORUM
5 odgornie na tym forum ci zeskalują twoje zdjecie jesli bedzie za duze aby nie rozcigało strony lub aby za długo sie nie ładowała stronka
czasami tez z lenistwa wklejam fotki z bloga bo nie chce mi sie drugi raz ładować na fotosik...

Twiggless, ja mieszkam w Delfzijl... prowincja Groningen... :tak:
fotki ze spotkania sa super... Antos i Marysia to urocze dzieciaczki... :tak:
AniaHaven, jak Ci idzie remont mieszkanka? duzo jeszcze zostalo?
Sencilla, jak wypadla rozmowa z opiekunka... jak TY ja wlasciwie znalazlas? i ile zdecydowala sie wziac za godzine?
Ma-Rita, trzymam kciuki za pozytywne wyniki z egzaminu... ;-)

milej nocki mamuski... ;-)

Załączniki

• 007.jpg
    007.jpg
    34,3 KB · Wyświetleń: 21
Dzień doberek wszystkim!

U nas jak zwykle pada od rana a nawet burza sie właśnie przetacza...:wściekła/y::sorry2:
Dzieciaki jeszcze śpią - zaserwowałam im tylko po butli mleka i spokój jeszcze na godzinkę mam nadzieję!:-D
U mnie remont na razie zakończony,bo nie da się przy mojej dwójce remontować wszędzie!;-)Mały z miną męczennika ciągle woła "tato"i mróga oczkami żeby go do niego wpuścić....
W przyszłym tygodniu kuchnia ale to godzinka pracy i powoli dalej.;-)
MaRita daj znać jak już dostaniesz wyniki egzaminów i ja też trzeymam kciuki!
Aneta wiem o czym mówisz z tą tabletką też się tak kiedyś załatwiłam!
A propos tabletek to ja też w ten sam dzień zapomnialam wziąźć...zbieg okoliczności!:nerd::-D
Olgunia nie ma sprawy,trzymaj się cieplutko i myśl pozytywnie.Wszystko się pouikłada bo..... musi !!!:tak:
Ale ja dziś pisze - wybaczcie te błedy!:zawstydzona/y::laugh2:
Pa

magdalena widze znajomą twarz Manuela:-) dziś miałam pobudkę o 7 ej ciekawa jestem o której teraz padnie;-)
każda od każdej pewnie daleko mieszka ?
właśnie Sebastian bierze ogon kota do buzi muszę cały czas tego kotka zrzucać z maty bo on wcale się go nie boi :rofl2: Sebcio robi mu różne rzeczy a on wcale nie ucieka a boje się żeby nie zadrapał małego.
pozdrawiam

Rany, ale Wy macie tempo :-) pranie, obiad, zakupy....
Ja ledwo zdołałam śnidanie zjesć,a od 7 na nogach jesteśmy :baffled: Teraz spijam kawke i mam nadzieje ze mój terrorysta pojdzie spac.

reklama
bry dzionek

do kawki się chetnie przyłacze

u nas piekne słonko swieci i mam nadzieje ze zostanie tak na cały dzień...
u mnie jedynie pranie sie wyprało i wywiesiłam z resztą jestem daleko w polu... za jakąs godzinke musimy się ruszyc na cotygodniowe zakupy zarciowe a po Antosia drzemce jedziemy do tesciowej nr2 na przyjecie urodzinowe...

MIŁEGO DNIA WSZYSTKIM ZYCZE

Ostatnia edycja:
Do góry