reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Witanko :)

Paulina, nie kuś mnie tym drożdżowcem :angry: Ostatnio sporo sobie pofolgowałam a sie dietuję ( tzn. staram sie :-D ). Wczoraj pożarłam tylko kilka sztuk ptasiego mleczka, no ale rocznicowaliśmy wczoraj to miałam powód nie?

Miłego dnia for all :-)

reklama
dobry dzień
icon_wink.gif

moje dziecie chyba wraca do normy z przed wakacji - dziś pospaliśmy do 9 z minutami
icon_smile.gif
pranie sie wyprało i juz powiesiłam teraz mysle nad jakims obiadem... macie jakies pomysły byle szybko sie robiło i było smaczne...
siedziałam w PL teskniłam za holenderską pogodą ale po 3 dniach mam jej dość - ciągle pada a jak wyjdzie słonce to sie zastanawiam czy zdąze dość do supermarketu (mam 10 minut)
icon_confused.gif
ech tak źle tak niedobrze....

Sencilla postaram sie być ok 10:30 w zaleznosci o ktorej Antek mi wstanie bo jesli obudzi sie tak jak dzis po 9tej to sie nie wyrobie na 10:30...ale wiesz jakbyś mogła mi na PW podac swoj numer 06 to w razie co bede dzwonic z drogi...

dzieki Sencilla;-) odezwe sie jak trzasne drzwiami od auta a potem pewnie jak bede szukac Twojego domku....

A u nas znow dzionek bez drzemki w dzień... ale wytrzymała ta moja bestyjka!
Cały dzień w ruchu, odkąd zaczął chodzić 3 minut nie usiedzi w jednym miejscu...

Ostatnia edycja:
Witam
Co dziś tutaj tak cicho???
Mam pytanie do Was kobitki, gdzie kupić smoczek Fisher Price? Oli tak się do nich przyzwyczaił, że nie chce innego
088.gif
. Prubowałam go oduczyć całkowicie od smoczka, ale od wczoraj nic nie robi tylko płacze, całą noc mi płakał
088.gif

Tak wygląda ten smoczek Strona przedmiotu - Aukcje internetowe Allegro

twiggless super fotki:tak::tak::tak:, jak tam Wasze spotkanko?
beauty zrobiłaś mi ochote na ptasie mleczko:-p, chyba się wybiorę zaraz do C100 bo mam najbliżej:laugh2::-D
Co robicie dziś na obiadek? Ja nie mam pomysłu, a to już pora obiadowa:baffled:. Właśnie wróciłam z apteki i masakra... pierwszy raz kupowałam coś na receptę i były tam 4 panie, które obsługiwały mnie (nikogo więcej nie było) zaledwie 20min. Myślałam, że mnie szlak trafi:wściekła/y::angry:. Najpierw wykonały z 10telefonów, później, sobie pogadały, następnie czegoś szukał etc wrrrrr cholery można dostać:crazy:

Sie ma babeczki...
Ja tylko się melduję,że żyje...:-D
Salon prawie skończony tylko muszę zasłony wyprasować... i kupić firankę!
Z tą drugą to mam trochę problemów, bo nie mogę znaleść.
Potrzebuję coś jak w Polsce po parapecik i żeby była taka.....no wiecie o co mi chodzi...:sorry2::-)Nie wiecie gdzie dostanę...
Sencilla za późno się dowiedziałam o tym spotkanku - jak tam wypadło?:rofl2:
Poza tym miałam spotkanie;-)w gemente w sprawie meldunku...Juuupi!
I się w końcu zameldowaliśmy!:-D
Teraz firma i papiery dla dzieci,przedszkole itp wszystko stoi otworem przed nami!:-pSencilla super,że znalazłaś opiekunkę i wszystko ci się układa...
Anetko ja na pewno ci nie pomogę ze smoczkiem - mój mały sam wyrzucił jak miał 7 miesięcy i u nas w domu smoczków brak!:tak:
Dziś wybraliśmy się na spacerek do lasu.
Na obiad był więc sos z kurek i prawdziwków.
Do tego pulpeciki :-D:tak:
Uciekam babeczki...
Do później...

cześć dziewczyny!!!
ja jestem tu nowa ale mam nadzieję że mnie przyjmiecie ?
Mieszkam w NL w miejscowości Hoogmade niedaleko Alphen a/d rijn.
Mam synka Sebastianka ma juz prawie 7 miesięcy.
pozdrawiam:-)

reklama
Do góry