reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Cześć dziewczyny!
Za oknem pogoda iście sierpniowa!Brrr...:wściekła/y:
I jeszcze od trzech dni pompują jakieś kamienie z dachu sąsiadów - łeb mi po prostu pęka!:crazy: ale to nie tylko wina kamieni.
Powinna istnieć możliwość wysyłania mężów na bezludną wyspę i to najlepiej z dziećmi...:angry::wściekła/y::laugh2:
No i wogóle od rana mam zarabisty humor...lepiej nie podchodzić!:-D
Witam Olgunie - fajnie,że do nas wpadłaś i zasilisz nasze szeregi!
Sencilla i jak to spotkanko zdradźcie jakieś wrażenia!:-)
Pędzę do pracy...
Paaaaaa..

reklama
dzien doberek

spotkanko bardzo udane, Sencilla okazała sie bardzo miłą osóbką, wesołą optymistką świetnie dającą sobie radę z dwoma brzdącami... a dziewczynki po prostu SUPER, maleństwo cudowne jak wzięłam ją na rece az mi sie zachciało znow miec takiego bobasa a strasza Marysia bawiła się z Antosiem i nawet odbywało sie to bez walki o zabawki... mam nadzieję ze kolejne forumowe spotkanko odbedzie sie w wiekszym gronie...

Sencilla gdzie się podziewasz?
Olgunia witaj ;-)
aniahaven pomysł z wysyłaniem m. na bezludną wyspe calkiem ciekawy;-)
w sprawie smoczków tez nie pomogę bo u nas czas ssania juz dawno minął...

Witam mamusie :-)

No to mozna powiedziec, ze skonczylo sie lato, o ile takowe tutaj mialo miejsce :dry:

Ja wreszcie mam wakacje :rofl2::rofl2: Wprawdzie 1 wrzesnia zaczyna sie szkola, ale jeszcze caly nastepny tydzien moge sie pobyczyc :tak:

Olgunia- witamy serdecznie :-) Tez pamietam Cie z mojego profilu na NK :tak:

Aneta- chyba takiego smoczka z Fisher Price to tutaj nie dostaniesz :no: Chyba jedynym wyjsciem jest zamowienie go przez Allegro.

A moje mlode dzis pospalo do 9:20 :rofl2:

Milego dnia :-)

może tak być że na NK widziałyście mnie ja kiedyś sobie wyszukałam wszystkich z NL. :tak: mój mały usnął więc mam czas dla siebie i dla was;-)

hey dziewczynki,

Olgunia, fajnie Cie znowu widziec... ;-) swietnie, ze do nas dolaczylas...
Twiggless i Sencilla, super, ze Wasze spotkano bylo tak udane... mam nadzieje, ze nastepnym razem uda mi sie rowniez jakos dolaczyc... :tak:
Ma-Rita, jak tam Twoje egzaminy? jak sie nie myle, to chyba ostatnio jakies mialas... :confused:
Aneta, ja rowniez w sprawie smoczka nie pomoge... :sorry2: Manuel uzywal go tylko do 2 miesiaca zycia... :tak:
a my jutro wybieramy sie do ZOO w Emmen... bylismy tam 2 lata temu, jeszcze sami, jest naprawde swietnie, warto sie tam wybrac... :tak: polecam... no a teraz pora wybrac sie tam z nasza pociecha... :-) Manuel za zwierzatkami wrecz przepada... mam tylko nadzieje, ze pogoda nam dopisze...

milego dnia dzieweczki... ;-)

Załączniki

• 038.jpg
    038.jpg
    34,8 KB · Wyświetleń: 28
  • 035.jpg
    035.jpg
    40,7 KB · Wyświetleń: 31
magdalena12 a w jakiej ty miescowosci mieszkasz, bo z ciekawosci sprawdziłam gdzie jest to Emmen (nie orientuje sie na pamiec jeszcze w topografii Holandii) i jak dla mnie troche za daleko bo prawie 200km...

reklama
Do góry