reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

reklama
Dziekuje wam dziewczyny za zyczenia :-) dzien przelecial jak z bicza i znow rok starsza :dry::cool2:
chlopaki porozpieszczali mnie dzisiaj a wieczorem poszlismy do restauracji na kolacje.
uciekam jeszcze na kanapke poogladac tv troche
spokojnej nocy 4all :tak:

Dzien dobry!

Podczytuje was od kilku dni ale nie mam czasu zeby cokolwiek napisac. W tym tygodniu mialam dwie podwojne zmiany i ledwo zyje a tu trzeba isc jeszcze dzis i jutro do pracy.

AniuH ty pisalas kiedys ze do ciebie do domu przychodzi pan ktory cie uczy NL. Ile ty placisz i gdzie moge znalezc kogos takiego? Mam takie checi zaczac sie uczyc ale troszke mi szkoda kasy bo szkoly strasznie drogie. Wstyd mi chodzic do szkoly z Kuba i ciagle pytac "mowi pani po angielsku?" a zwlaszcza ze w szkole nie chca mowic. Mam a 3 tyg zebranie w szkole i nie wiem jak sie dogadam.... :-(

reklama
a tu co tak pusto:szok:
Michas juz dobrze sie czuje ,byl w szkole :tak:Rano wstal po 6 bo byl tak podekscytowany ze spac nie mógl:tak::-) Urodziny sie udaly ,paniom podziekowalismy i od 29 pazdziernika do szkoly:szok::tak::tak:Oczywiscie cale przedpoludnie mi sie plakac chcialo jak pomyslalam ze dopiero byl taki malutki jak Milenka a tu juz do szkoly:szok::szok:jak ten czas zapinkala...

Aneta wspolczuje takich zmian:baffled:
Gosiu fajnie ze urodzinki sie udaly:tak:

Do góry