reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

reklama
Witam
u nas w tym tyg sa wakacje:tak:a pogoda:wściekła/y:
Aniu no przeciez ,ze Karinka to juz prawie dorosla jest:tak::tak:;-)Michal tez twierdzi ze jest duzy iwszystko moze ,a Milena nic:happy2:

Iskierka piekne poducha:tak:

Gosiu zdrowka ci zycze:tak:taka ta pogoda okropna ze bylo moze sie przyplatac:baffled:

Michal kaszle juz od polski, troche mu przeszlo i znowu:no: pani w cb go balala i bylo wszystko czyste . Syrop pije jak mu nie przejdzie do srody to do HA pojde.

hi...

Karola u nas wakacji ostatni dzien :tak: od jutra szkola,poza tym pogoda ladna -slonko swieci i cieplo... pewnie sie zmieni po poludniu:cool2:
Zdrowka dla Michalka...;-) ja juz jedna prace zaliczylam teraz lunch zajadamy:tak:babcia racuchy piecze:-D

U nas ciezkie chwile od kilku dni moj kuzy jest w szpitalu .Mial straszny wypadek ,jest polamany ale najgorzej z glowa ,jest w spiaczce.Chca go przetransportowac do kliniki ale jego stan nie pozwala na transport.Mlody chlopak 2 malych dzieci ,ciocia jest w kiepskiej formie bo juz stracila w wypadku jednego syna.2 razy juz mu krew przetaczali .Ma bardzo polamana noge ale narazie operowac nie moga .Wierzymy ze bedzie dobrze...

Dobry wieczor :-)

Nana straszna wiadomosc. Wspolczuje. Ja tez przed chwilka weszlam na FB i patrze a tam taka dziewczyna z mojeo miasta w moim wieku odeszla dzisiaj .. (*)

U mnie w domu cisza i spokoj. Wszyscy spia a ja z laptopem w lozku bo nie chce mi sie spac zazyczaj o tej porze jestem w pracy ale w tym tygodniu mamy wszyscy wolne. Dzisiaj byismy w geemente po akt urodzenia od Filipa i jutro wybieramy sie do Hagi.

A wogole to kupilam cos co kiedys Iguana polecala dla dzieci i musze teraz ja to polecic kolejnym mamusia. Jest rewelacyjne:
Nuby WYMIENNE SIATKI do gryzaka na owoce 3 szt. - Karmienie Pozosta

Ostatnia edycja:
reklama
Dobry wieczór
Nana wspólczuję...

Iskierka piekne poducha:tak:
Karolciu, te Irysy to nie poducha. To bedzie oprawione w ramkę i zawiśnie na ścianie. No chyba że chodzi ci o tę poduszkę z misiem co ją Olivia ma we wózku....
Karola u nas dzieci mialy wolne bo INOS:tak: a jutro ida juz normalnie!!!

dobranoc
Przepraszam, a co to INOS??
Moje nastolatki miały herfstvakantie w zeszłym tygodniu. Dziś już normalnie poszły do szkoly, ale środa znow jest wolna bo jest koeiemarkt

Do góry