Ayni dlaczeg ty o tej porze niespisz?????
Chcialam was dzisiaj zaskoczyc :-)
Hey,hey
Ayni ,Adaś daje popalić w nocy??? Bidulko,znam ten ból...
Ale jak to mówią 'trzeba być twardym a nie miętkim'
I tak masz dobrze,że jak Twój jest w domu to karmi Adasia z rana,mój tego niechciał robić chociaż nie raz prosiłam....
Ja jestem w domu,pecha mam nasz HA od dziś na wakacjach a do zastęczego za uja nie pójde,nie lubie,wredny jest i wyrzuca z gabinetu prawie na wejściu z takim objawami jak moje.M&Z jak były chore ledwo zbadał...no bo to małe dzieci...i już podawał rękę i do widzenia,chociaż miałam jeszcze dużo pytań poprostu musiałam wyjść
No nic dalej leczę się sama...
Pisalam z nad cycka. Adas pospal jak aniolek od 22 do 3.50 po karmieniu do 8.00!! pobil swoje rekordy! A na karmienie zbiore zawsze telefon bo mi sie nudzi podczas dojenia, ciemno w pokoju i co mam tak robic... Wiesz u nas nie jest az tak kolorowo, bo niestety moj maz pracuje na zmiany i nie zawsze jest obok mnie w nocy kiedy potrzebuje jego pomocy, wiec poki co zaczelismy rytualy weekendowe. W weekendy on bierze 1 karmienie w nocy, przed pierwsza pieluszka mial opory , ale teraz to juz specjalista i nie krzywi sie jak go prosze w srodku nocy zeby wstal, wyskakuje jak z tostera za to przedwczoraj Adam dal popalic... Ech, tak juz jest chyba, raz na wozie raz jak zombie , ale ze mnie mama kombi ;-)
A lekarzowi nie daj sie wygonic, wal prosto z mostu np. "ale ja jeszcze nie skonczylam" itd. i usmiech i pewnosc siebie. W koncu to nie tasma produkcyjna. Ja sie do mojego wybieram za 2 tyg, ale moj jest fajny i konkretny, nawet byl u nas w domu zobaczyc czy wszystko ok po narodzinach A.
The Hague wlasnie mialam pytac ostatnio czy to tak wygladalo na zdjeciu czy T mial takie dlugie wloski spiete spinka
dziewczyny ale jestem podekscytowana! wieczorem juz bedzie moj tato...! ale bomba! teraz bedzie 3 facetow w domu