reklama
karola82_82
mama slicznego Michałka
no i przyszedl Michas caly zadowolony do domuma tam dwóch kolegów z przedszkola ,dostal naklejke od pani za to ze tak dobrze sie sprawowalpanie z przedszkola byly zagladac na niego wiec jest ok
anetka880
Fanka BB :)
Witam!!
Karola super ze michalek dal rade. Ja oststanio tez sie martwilam o mojego Kube bo szkole zmienil i mowil mi ze on nie ma sie z kim bawic itp a dzis juz kolege ze soba ciagnal po szkole na zabawe, ale niestety nie moglam go zabrac bo jechalam autem do mamy a nie mam fotelika dodatkowego.
Robila ktoras z was zamowinie przez :
Polskimarket.nl - Polski sklep internetowy w Holandii, Polskie sklepy w Holandii ?
Karola super ze michalek dal rade. Ja oststanio tez sie martwilam o mojego Kube bo szkole zmienil i mowil mi ze on nie ma sie z kim bawic itp a dzis juz kolege ze soba ciagnal po szkole na zabawe, ale niestety nie moglam go zabrac bo jechalam autem do mamy a nie mam fotelika dodatkowego.
Robila ktoras z was zamowinie przez :
Polskimarket.nl - Polski sklep internetowy w Holandii, Polskie sklepy w Holandii ?
nana19
Ale ja dzisiaj zakrecona .Poszlam z Tymkiem do slepu nalozylam zakupy do koszyczka i zamiast do kasy to do domu poszlam ha ha ,dobrze ,ze mam blisko i przed bramka do domu sie zorietowalam.Na szczescie w sklepie juz mnie znaja i na smiechu sie skonczylo
karola82_82
mama slicznego Michałka
dzieki dziewczyny za wsparciepewnie sie jeszcze z tydz pomartwie a pozniej mi przejdzie
Anetko no tak juz jest ze sie martwimy o nasze dzieci, dobzre ze Kuba znalazl sobie nowych kolegów i ze z radoscia chodzi do szkoly
Nana to nie zle w sklepie narozrabialas
Anetko no tak juz jest ze sie martwimy o nasze dzieci, dobzre ze Kuba znalazl sobie nowych kolegów i ze z radoscia chodzi do szkoly
Nana to nie zle w sklepie narozrabialas
Iguana_
Karola, to super Ciekawe jak mój Janek zniesie pierwszy dzień w szkole kiedy przyjdzie na niego czas???
Dzisiejszy dzień minął pod znakiem płaczu i wielkiego marudzenia. Wyjątkowo boleśnie wyżynają się kolejne ząbki. Dałam paracetamol, ale bardziej pomógł żel na dziąsełka. I teraz wreszcie śpi, ale noc pewnie będzie ciężka.
Dzisiejszy dzień minął pod znakiem płaczu i wielkiego marudzenia. Wyjątkowo boleśnie wyżynają się kolejne ząbki. Dałam paracetamol, ale bardziej pomógł żel na dziąsełka. I teraz wreszcie śpi, ale noc pewnie będzie ciężka.
karola82_82
mama slicznego Michałka
wow a tu co takie pustki
gdzie jest nasza Ania,Sencilla i reszta????
gdzie jest nasza Ania,Sencilla i reszta????
reklama
hejka, Tomcio juz czuje sie lepiej, temperatura spadla. jednak to bylo od zabka - dolnej drugiej jedynki.. gryzie caly czas gryzak i pokazuje jezyk do wszystkich
niedawno wrocilismy wszyscy z scheveningen, bylismy na festiwalu latawcow, super bylo. pojechalismy specjalnie z mysla o Tomciu, zeby sobie poogladal, a on w tym czasie poszedl spac
no a teraz zamiast spac to wybral sobie pore na zrobienie kupki takze zabieram sie za przewijanie
niedawno wrocilismy wszyscy z scheveningen, bylismy na festiwalu latawcow, super bylo. pojechalismy specjalnie z mysla o Tomciu, zeby sobie poogladal, a on w tym czasie poszedl spac
no a teraz zamiast spac to wybral sobie pore na zrobienie kupki takze zabieram sie za przewijanie