reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

a mi sie nic nie chce, zero energii nawet nie wiem czy obiad bedzie bo tez nie mam pomyslu :confused2: chyba bedziemy miec dzisiaj telewizyjny dzien........ chyba jesienne doly najchetniej zakopalabym sie do lozka i obudzcie mnie na wiosne.............

reklama
hihi, nic sie dzis nikomu nie chce. a co tam, wstawie WAm , co napisalam Ayni na facebooku, bo nie mam czasu napisac tego znow tu,

haha, pociesze Was po prostu, oto moj poranek:

oto moj poranek:

kociokwik
rano syf w kuchni, nie mam sie nawet jak do lodowki dostac, Lila ryczy z glodu, robie jej jedna reka kaszke, druga reka herbate starszym, smaruje kanapke, po czym sie okazuje, ze kanapke chce tylko Tosia
a Marys marzy o grysiku
z cycow zaczyna mi leciec mleko, a nwet stanika nie mam, bo jeszcze w koszuli nocnej
kociokwik
haha, nareszcie siadlam z kawusia
ale zdazylam juz 2 prania nastawic, posprzatac, rosol ugotowac
medal sobie przyznam kiedys
blank.gif

aaa no oczywiscie jeszcze zrobilam bobra z papieru
i żabe
przeczytalam dwie ksiazeczki, jedna o biedronce, jedna o franjklinie
zabawiajac w miedzyczasie Liljanke, aby z lozka nie spadla
kto nie przezyl, ten nie wie
blank.gif

wlasnie zrobilam z malymi fajne koszyczki z papieru
na drobiazgi, naprawde ladne
dumna jestem z siebie
i z MArysi, bo to jej idea byla

Voila, dziewczynki, uwielbiam takie poranki :D

Dzisiaj z rana zerwałam się na basenik z Janeczkiem...a tam jakaś awaria i podobno bardzo zimno w środku i zajęcia z maluszkami odwołane, heh... No , ale nie ma tego złego i skoro blisko mieszkam basenu to zgarnęłam 2 koleżanki z dzieciakami do mnie na kawę/herbatę. Bardzo miły miałam poranek, choć kompletnie inaczej go planowałam:-D

A tak to resztę dnia spędziłam ze ścierką, odkurzaczem i mopem;-)

Janek ma dzisiaj lekką biegunkę. Mam nadzieję, że to tylko nowe zęby albo soczek który mu wczoraj podałam i szybko przejdzie:-(

dzien dobry..

Iguana u mnie podobnie bylo w tamtym tyg... Victorowi juz widac 5-tki wyrzniete do polowy a w nocy...spi okropnie:cool:..mam nadzieje ze szybko wam tez minie i ...bedzie...

lece na stacje - milego dnia!:tak:

hej dziewczynki:)

na tamtym wątku juz pisałam że moja mała ma alergie. na co jeszcze nie wiem dokładnie... ale ma jedną strone buzi czerwona ... przestałam jesc produkty nabiałowe i czekolade.. już wczoraj było lepiej a dzisiaj rano gorzej o zgrozo... ponieważ moja HA jest chora poszłam do innego na zastępswie... i własciwie wróciłam z niczym... przepisał do smarowania vaseline która juz mam w domu i ja tym smaruje i powiedział ze samo przejdzie.... ze to napewno nie alergia na mleko bo by wtedy wymiotowała i miała biegunke..... czyli tyle wiem co nic hehe

jakies mądre rady? hehehe

Na razie spokojnie, biegunki nie widać. Mam nadzieję, że nie wróci.

Dzisiaj byliśmy na pierwszej z wizyt jakie mamy poumawiane po szkołach. Zawitaliśmy do publicznej szkoły Montessori. Powiem wam szczerze, że jestem bardzo miło zaskoczona, bo miałam spore wątpliwości co do tej metody. Porozmawialiśmy z dyrektorką, a potem przeszliśmy się po klasach. Niesamowity spokój, luz na zajęciach a jednocześnie dzieci są tak bardzo skupione. Drzwi do klas są zawsze otwarte, dzieci mogą wyjść kiedy mają ochotę i każde dziecko ma jakby indywiduzalny tok nauczania.

Jutro nawiedzamy kolejną szkołę, tym razem katolicką i za tydzień jeszcze jedną, protestancką, ocenianą bardzo wysoko w rankingach za swoje wyniki w nauczaniu. A potem wybieramy jedną z tych trzech.

A tutaj foty z poniedziałkowych zajęć w Speel-o-theece:-D Jakby ktoś miał wątpliwości, na ostatnim zdjęciu - ja to ta druga od lewej;-), a pozostałe mamy to koleżanki z którymi się "bujamy" w wolnych chwilach;-)

IMG_1812.jpgIMG_1813.jpgIMG_1818.jpg

reklama
Wiesz co Madzia no zlosc mnie bierze na tych lekarzy.Moj Tymek ma skaze ale wcale biegunki nie mial na odwrot zaparcia i robil krolicze bobki.OGolnie to jest tak ze dziecko moze miec biegunki albo zaparcia poprostu problemy z ukladem pokarmowym ,ulewanie ,wymioty ,problemy z oddychaniem.Tak ma Tymek ze swista i kaszle jak zje cos niedozwolonego.Dzieci maja wzdecia ,wysypke.Mnie powiedzieli ze jakby mial alergie to by nie przybieral dobrze na wadze a reszta objawow sie nie liczyla.

Do góry