reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Nana mi powiedzieli zas ze jak bedzie mial alergie na gluten, to wtedy nie bedzie przybieral na wadze:dry: no i wez tu mamo jedna z druga badzcie madre:dry: wszystkich tych lekarzy o kant dupy za przeproszeniem idzie potluc, ja w wiekszosci bazuje na swoim instynkcie a takze pytam inne zaprzyjaznione mi mamy o ich doswiadczenia z roznymi rzeczami, a to co mi lekarz powie, to czesto jednym uchem wpuszczam... drugim wypuszczam... no i tak to sie kreci :-D dobrze ze chociaz tyle tych moich kumpelek ma dzieci, to przynajmniej czegos ciekawego sie moge dowiedziec, a nie sluchac tych konowalow:cool: jak bylam u huisarts po recepte na mleko pepti, to mi powiedziala ze to alergia na proszek i inne kosmetyki, i jeszcze mi informacje o tym wszystkim z internetu wydrukowala hahaha no na koniec powiedzialam jej ze tez mam w sumie internet w domu i te informacje juz dawno wynalazlam:confused2: no jednym slowem smiech na sali :D do tych smiesznych 'lekarzy'od siedmiu bolesci, chodze tylko jak juz bardzo mocno musze, wole lepiej w domu zostac i samemu cos pokombinowac domowymi sposobami niz dostawac wydrukowane pare kartek z jakiejs strony internetowej.

reklama
Jak Tymek mial refluks to tez mi mowili poki dobrze przybiera to nie ma problemu .To dla niech nie ma problemu bo im sie w papierach dobrze zgadza ze dziecko rosnie przybiera na wadze to problemu nie ma.W pl odrazu mi dali Pepti na recepte.

Iguana, moje dzieci chodza do montessori szkoly i uwazam, ze to byl super wybor. Mnie tez podobaja sie wlasnie te rzeczy, o ktorych pisalas.

witam tu:-)

Wspominacie o szkolach. Ja slyszalam kiedys o jakiejs punktacji szkow w hol, gdzie moge takie cos znalezc i spr na ktorym miejscu w nauczaniu jest placowka mojej corci???

Witam
Michas dzis pierwszy raz do szkoly ,troche mam stresa:eek::tak:Ale on sie bardzo cieszy ,bo w peuterspeelzaal byl najstarszy :happy:Wszyscy koledzy juz do szkoly poszli..

reklama
tak jeszcze miesiac do pelnych godz w szkole:tak:
miesiac przed dwa dni w tyd chodzi zeby sie powoli przyzwyczaic :tak:a reszte dni moze chodzic do peuterspeelzaal:tak:

Do góry