Nana mi powiedzieli zas ze jak bedzie mial alergie na gluten, to wtedy nie bedzie przybieral na wadze no i wez tu mamo jedna z druga badzcie madre wszystkich tych lekarzy o kant dupy za przeproszeniem idzie potluc, ja w wiekszosci bazuje na swoim instynkcie a takze pytam inne zaprzyjaznione mi mamy o ich doswiadczenia z roznymi rzeczami, a to co mi lekarz powie, to czesto jednym uchem wpuszczam... drugim wypuszczam... no i tak to sie kreci dobrze ze chociaz tyle tych moich kumpelek ma dzieci, to przynajmniej czegos ciekawego sie moge dowiedziec, a nie sluchac tych konowalow jak bylam u huisarts po recepte na mleko pepti, to mi powiedziala ze to alergia na proszek i inne kosmetyki, i jeszcze mi informacje o tym wszystkim z internetu wydrukowala hahaha no na koniec powiedzialam jej ze tez mam w sumie internet w domu i te informacje juz dawno wynalazlam no jednym slowem smiech na sali do tych smiesznych 'lekarzy'od siedmiu bolesci, chodze tylko jak juz bardzo mocno musze, wole lepiej w domu zostac i samemu cos pokombinowac domowymi sposobami niz dostawac wydrukowane pare kartek z jakiejs strony internetowej.
reklama
nana19
Fanka BB :)
Jak Tymek mial refluks to tez mi mowili poki dobrze przybiera to nie ma problemu .To dla niech nie ma problemu bo im sie w papierach dobrze zgadza ze dziecko rosnie przybiera na wadze to problemu nie ma.W pl odrazu mi dali Pepti na recepte.
Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
Kiedyś czytałam o tej metodzie... jakoś mnei nie przekonała.
Ewelina, kiedys taki ranking widzialam, ale tylko dla szkol ponadpodstawowych..
fajny artykul, moze kogos zainteresuje:
Niemowlę w podejściu Montessori a kontinuum rozwojowe
fajny artykul, moze kogos zainteresuje:
Niemowlę w podejściu Montessori a kontinuum rozwojowe
karola82_82
mama slicznego Michałka
Witam
Michas dzis pierwszy raz do szkoly ,troche mam stresaAle on sie bardzo cieszy ,bo w peuterspeelzaal byl najstarszy Wszyscy koledzy juz do szkoly poszli..
Michas dzis pierwszy raz do szkoly ,troche mam stresaAle on sie bardzo cieszy ,bo w peuterspeelzaal byl najstarszy Wszyscy koledzy juz do szkoly poszli..
karola82_82
mama slicznego Michałka
ale mi sie ciagnie ten pierwszy dzien ,boje sie czy sie zaaklimatyzuje jego najlepszy kolega jest w innej grupie :-(
reklama
karola82_82
mama slicznego Michałka
tak jeszcze miesiac do pelnych godz w szkole
miesiac przed dwa dni w tyd chodzi zeby sie powoli przyzwyczaic a reszte dni moze chodzic do peuterspeelzaal
miesiac przed dwa dni w tyd chodzi zeby sie powoli przyzwyczaic a reszte dni moze chodzic do peuterspeelzaal