reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Dzień dobry wszystkim...

Na naszym forum zapada cisza wakacyja....;-)
Wszyscy gdzieś biegają, wyjeżdżają i tutaj powiało pustkami...:-D
My też uciekamy na wycieczkę, bo wbrew prognozą nie pada.
Z czego najbardziej cieszy się moja siostra, bo ma dziś wolne...!:tak::-D
Miłego dnia...

reklama
My właśnie wróciliśmy z...niewiem jak to się pisze,ale to takie gospodarstwo ze zwierzętami domowymi.
Po polsku to bym napisała kinderbuderaj...a po hol.jeszcze nie umiem....:sorry2::zawstydzona/y:
Basia i dzieciaki zadowolone...:-D
A na popołudnie zaplanowaliśmy grilla z sąsiadami więc przygotowania już trwają...:tak:
Sencilla tylko nie mów że znowu spałaś tak długo...:-)
Pozdrawiam wszystkich klikających i czytających też...

nie no, Ania, o co TY mnie podejrzewasz! :-D Dzis spalam jedynie do 9 ;)
haha
u nas tez jest kinderborderij (czy jak to sie tam pisze), Marys uwielbia tam chodzic!
A co robicie na grilla?
A gdzie odfrunal nasz Wrobelek? :confused:

Witam......... wlasnie wstalam...

poztym komp nam sie zawiesil tak podle ze skasowalo wszystko co bylo w nim mialam tu tysiace fotek i nie mam ani jednego!!!!!!!!!!!!!!! az sie poplakalam...

WROBELEKwitam ja mam nazwisko WROBEL!!

Czesć dziewczyny :)
Gdyby chciało mi sie tak jak mi sie nie chce pisać, to było by wiecej do czytania :-D
Lenia mam strasznego, ale Wy piszcie duuużo :-)

Witam nową przyszłą mamusie :-)

Mamo Mikołaja , nieźle sobie pospałaś :-D

My jutro planujemy jechać albo do Delfinarium albo Efteling, tylko coś się pogoda psuje :-( i pewnie wyjdzie na to, że zostaniemy w domu:baffled:

Również witam was moje kochane. Już jestem spokojniejsza. Pierwszą wizytę u położnej mam na 19.08 mam nadzieję, że wszystko będzie ok.
Pozdrawiam

reklama
Hej hej...

Zaczęłam pisać wczoraj, ale mi nie dali skończyć....:dry:
Na grilku fajnie było, znajomi też przyszli więc była nas szóstka...:-D
Sencilla robiliśmy prażone (tak po naszemu),była karkóweczka z grilla i skrzydełka!Mniam...:-)
Co prawda pogoda nie dopisała,ale chłopaki rozlożyli plandeke i tak pokombinowali,że siedzieliśmy na tarasie do 1.00.
Poczułam sie prawie jak w Polsce...:-D;-)

MamoMikołaja...przykro mi z powodu tych fotek...:-(Nic nie da się już zrobić?
Beauty my tez myśleliśmy nad EFTELINGIEM ale postanowiliśmy pojechać w przyszłą sobotę bo siostra ma znowu wolną!:-D
A bardzo chciała to zobaczyć... Co cię taki leniuch dopadł?!;-)
Wróbelku no widzisz jak się wszystko zaczyna układać..głowa do góry!Będzie dobrze!:tak:

Na razie kobitki...

Do góry