reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

ah i jeszcze jedno przepraszam ze tak marudze, ale ja i moj chlopak mamy wolny tylko wtorek, i nie chcemy cały dzionek bladzic bez celu wiec jeszcze jedno pytanko na dzis: jak znalezc polozna???????????????????

reklama
Wrobelku,
najlepiej, jak sie udasz do swojego huisarts (lekarza domowego, czy rodzinnego, jak zwal tak zwal) i on Ci da namiary na najblizsza polozna. A jak nie, to poszukaj w necie albo w ksiazce telefonicznej najblizsze centrum z poloznymi (verloskundige sie taka pani nazywa). I od tej pory jak po masle Wam pojdzie :tak:
Aniu, ja wczoraj mialam imieninki, tzn. obchodzilam wczoraj, bo imieninki mialam przedwczoraj.
Maz mi zrobil niespodzianke, i jako ze sa teraz u nas jego rodzice, to dal im na "przechowanie" dzieciaki, a mnie zabral do centrum Hoorn na romantyczny wieczorek.. Ach, jak bylo cudnie.. Spacerek wzdluz wybrzeza, jachty, kawiarenki, nareszcie do ludzi wyszlam, haha. No a pozniej rownie romantyczna kolacja... <rozmarzona buzka>
Niestety jego rodzice juz pojutrze wyjezdzaja i juz na 5 min nawet nie bedziemy mieli z kim zostawic maluchow.. Taki zywot mlodych rodzicow na obczyznie :-D
Ania, wiem ze daleko mieszkasz, ale by bylo super, jakbyscie nas odwiedzili! Jesli macie czas i ochote, to nawet na noc mozecie zostac, no problem :cool2: Bo daleko od Ciebie, to fakt...

Kochana Sencilla jesteś...

Z zaproszenia na pewno skorzystam :-D:-D:-D, tym bardziej że nocleg oferujesz... hi hi...;-)
Wszystkiego najlepszego z okazji imieninek - spóźnione ale szczere i prosto z serca!:-):tak::-D

A co się tyczy niespodzianki przygotowanej przez męża to no,no...:cool2:
Postarał się trzeba mu przyznać...
No tak to jest na obczyźnie, jak nie masz rodzinki w domku to nie ma z kim dzieci zostawić...:baffled:
Ja też mam ten problem...do mnie to nikt nie może przyjechać,bo mamy młodsze rodzeństwo...:-p
A ty wróbelku znajdź szybko swoją położną, i ciesz się tym pięknym czasem w swoim kobiecym życiu...:-D
Śpijcie dobrze kobitki...

A ja skorzystalam z ostatniego dnia bytnosci tesciow i drzemalam do... 10.30 :tak::-D:-):zawstydzona/y:
wyspalam sie na nastepne pol roku, haha!
Wyobraz sobie Aniu, ze nie tylko nocleg, ale i wyzywienie !! :tak::-);-) Plus kawa,hihi.
Owocnych zakupow!!
W koncu koniec upalow!! Troche jak na zlosc, bo akurat dzis zaplanowalismy wyjazd nad morze... Hmmm.. moze to i lepiej, ze nas nie przyskwarzy? :confused:

Witam!

Ja już wróciłam z zakupów i mogę powiedzieć,że na weekend już wszystko mam - warzywka, owoce i mięsko...:tak:
No pogoda się diametralnie zmieniła...mój mały to raczej zmarzł w tych krótkich spodenkach.:-(
Widziałam gęsią skórkę na nogach jak sobie uciął drzemkę...:-D
Sencilla jak ja Ci zazdroszczę tej drzemki...ja wczoraj poszłam spać ok.2.00 w nocy - bo przyszedł świeżo upieczony tata i ...wypiliśmy zdrowie małego Maksymiliana:sorry2:.
A wstałam po 7.00 bo głodomory wpadły do sypialni...:-D.Nawet butelki przynieśli,żebym wiedziała o co im chodzi!:szok:
Pogoda się popsuła a moja siostra ma jutro pierwszą sobote wolną od 2 miesięcy...i chcieliśmy jechać nad jezioro.A tu ma lać 2 dni...:-:)baffled:
Idę na kawkę...

hey dziewczyny,

i co sadzicie o kupnie tego siedzonka do roweru? :confused: pytalam Was o to wczoraj na forum... ale chyba przeoczylyscie moja wiadomosc... :-( zdarza sie...

pozdrowionka... ;-)

Załączniki

• 003.jpg
    003.jpg
    31,4 KB · Wyświetleń: 29
Hej Magdalena...

Sorki ale chyba faktycznie przeoczylam...:-:)sorry2::shocked2:
Ja mam do przodu i do tylu,bo mam ich dwoje...:-D
W twoim wypadku kupilabym tylnie, bo duzej w nim sie jezdzi...:tak:
Pozdrawiam...

reklama
hej Mamuski!!
Magdalena, my mamy przednie, bo podobno dla dzieciaczka w tym wieku jest lepsze ( wedlug pana ze sklepu rowerowego). No i chyba w nim wiecej widac...
Wlasnie wrocilismy z prawie-calodniowej wycieczki. Uff... Dzieciaki spia po kapieli, wiec moge napisac :tak: Bylismy nad morzem w Bloemendaal aan de Zee, i w parku narodowym Kennemerland. Ale tam pieknie! Polecam. Malo nam glow nie pourywalo, ale zaliczylismy z Marysia kapiel w morzu, a Antosia spala cudnie na plazy. Jutro tez gdzies wybywamy :tak:

Do góry