reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

reklama
Dziewczyny mam pytanko bo dzis na marktplaats wylicytowalam wozek Quinny freestail combi na 3 kolach,stan jak widzialam na zdjeciu b dobry-za 100e . Czy to za duzo??
milej nocki

Witam wszystkich z rańca....
Sencilla dzięki za radę pomogło!!!:-D
Karola ja myśle,że dobrze zrobiłaś.... ja też bym kupiła!:tak:
Idę coś przekąsić...:sorry2:

Ale upał dzisiaj...a dopiero 10.00:szok::-D

Ja uciekam nad jezioro z maluchami,trochę się schłodzić...:tak:
Miłego dnia dziewuszki, trzymajcie się!
Pa

witam wszystkich w ten upalny dzionek, :-)

dziewczyny, planuje kupic siedzonko do roweru dla mojego Manuela... wlasciwie juz powinnam to duzo wczesniej zrobic, ale tak jakos sie to wszystko przeciagnelo... :zawstydzona/y: tak sie zastanawiam... Manuel ma 15 miesiecy, czy powinnam kupic siedzonko na przod roweru czy na tyl... co o tym myslicie? czy wybor siedzonka zalezy tez od wagi dziecka? :confused:
karola, 100e za wozek to nie jest duzo... jezeli jest w dobrym stanie i taki wlasnie Ci sie podoba, to ja bym sie dluzej nie zastanawiala tylko kupowala... :tak:
aniuhaven i malutka Marysiu, ja troszeczke pozno, ale rowniez zycze Wam wszystkiego co najlepsze, duzo, duzo zdrowka szczescia i radosci w zyciu... :tak:
agnes, dzieki za zaproszenie na nasza-klase :-) i zycze Ci milej podrozy do Holandii...
aneta, udanych wakacji w Polsce i milego wypoczynku... :cool2:

ja rowniez uciekam nad morze, troszke sie ochlodzic... ;-)
pozdrowionka...

Własnie wróciłam, woda cieplutka że wyjść się nie chce...:-)
Ale trzeba było wracać,bo porwałam swoją kolezankę w ciąży nad to jezioro:tak:
... i dla niej było już za długo i za ciepło.:zawstydzona/y:
Nie dziwię się jej wcale, bo to już siódmy miesiąc-miejsca sobie znaleźć nie może biedula...;-):-D
Głód mnie dopadł, idę zupkę zjeść...;-)
Na razie..

Kochane Holenderskie mamy!!!

Błagam o pomoc. Mieszkam w Haamstede (Zeeland) i jestem w ciąży jestem
przerażona i nie wiem nawet gdzie pójść na badania czy kontrole i ile to
kosztuje. Nie wiem komu zaufac i co dalej. Nie znam języka (poza angielskim,
ale bez terminow medycznych). W dodatku mam kontrakt ale tylko do końca
października a jestem w 2 miesiącu ciąży, co z socjalnym i czy w ogóle mi
przysługuje Błagam o pomoc

reklama
Hej wróbelku...
Witamy cie na naszym forum...
Nic się nie martw, wszystko ci wyjaśnimy i doradzimy...:tak::-)
Jednym slowem dobrze trafiłaś:-D...my uwielbimy pomagać ludziom z problemami.;-)
Nie napisałaś czy masz jakieś ubezpieczenie i jak mieszkasz...Mieszkanie z kontraktem?Czy ten kontrakt o którym pisałaś dotyczy pracy?:confused:
Ja też tutaj wszystko załatwiałam jak byłam już w 3 miesiącu ciąży...i znam tylko angielski bez terminów medycznych ma sie rozumieć!:-D
Mały tu się urodził, miałam polożną i wizyty u niej...
Wszystko zdążysz załatwić...;-):-)
Pozdrawiam i gratuluję...

Do góry