reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

hi dziewczyny!

Ja tu robilam usg genetyczne i placilam 150€ w szpitalu.

Karola o ktorej na spacerek sie wybieracie??? Dziwny zbieg okolicznosci ale moja corcia tez jest 28.10:-), tak jak twoj syneczek, a mlodsza tak jak twoja 20.07:-)

Milego dnia kobitki ja czekam na kraamzorg- ostatni dzien

reklama
witam
a u mnie dziś jakoś mało słoneczka, no ale jeszcze poranek więc pewnie się rozkręci:)
mąż dziś na chwilę do pracy pojechał więc szybko wróci i będzie można weekendować, w sumie on będzie kończył pokój dla Szymka ale to zawsze fajnie jak jest dłużej w domu.

Przegrana rewolucja OLT Express - Onet Biznes
czytałyście? a już się cieszyłam że od października będę latać bezpośrednio do mojego miasta z Amsterdamu:(Sencilla pocieszyłyśmy się za szybko:) nici z naszych tanich i szybkich lotów do naszego regionu.A w dodatku mam zapłacony lot z Rzeszowa do Warszawy mam nadzieję że uda nam się odzyskać wpłacone pieniądze:/:-(

Pozdrawiam miłego weekendu!

Witam :-)

U nas pogoda taka niewiadomo jaka niby ladnie ale slonce jest za chmurami. Wczoraj bylo tak samo ale sie rozpogodzilo.
Wsumie to mi na reke taka pogoda bo musze wkoncu wybrac sie do sklepu na zakupy a jak jest cieplo to zamiast do sklepu to na plaze albo jeziorko jedziemy.

tzn ja mialam usg genetyczne w przychodni robione, tam gdzie zawsze sie usg robi - kazde inne, ale moglam sobie wybrac 4 inne lokalizacje, ale wybralam ta najblizej mnie, zeby sie po miescie w korkach nie wloczyc, do wyboru byly tez 2 szpitale i 2 inne przychodnie.. mialam robione badanie usg i po badaniu jeszcze pobierana krew, tez zaplacilam 150e, ale poszlam do ubezpieczalni i mi to zwrocili :-) dalsze badania sa 'pod specjalna ochrona' (aminopunkcja), jesli wykryje sie jakies nieprawidlowosci. Bo jesli wszystko na usg jest ok i wyniki krwi tez nic nie wykrywaja, to odbywa sie to "normalnie". :happy2:

Ewelina no to faktycznie jakbysmy sie umówily:tak::-D Do mnie jeszcze jutro przychodzi bo mam 1 dzien extra:tak::-)

U nas juz po slonku ,ale duchota straszna...

Hauge ,Ayni chodzilo o badanie w którym sie przez brzuch wkuwa do dzieka czy cos takiego:tak:

Aniu u nas weekend trwa od piatku:-D

Zarabiać na czymś muszą :-D. Zobaczę... planujemy do PL jechać na cały miesiąc, więc jeśli nasz plan się spełni, to tam sobie to załatwię. Zawsze to taniej.

W ogóle... czy do okulisty potrzeba skierowanie od huisartsa? Powinnam robić kontrolę raz w roku a przepłacać w Polsce nie zamierzam, skoro mam tutaj ubezpieczenie.

reklama
Do góry