reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Cześć dziewczyny!
Ja tylko na chwilkę, bo pędzę do pracy...
I jak Anetko lepiej ci?:sorry2:
Dziekuję jeszcze raz wszystkim za życzenia!:-D
Agnes ja zawsze jeżdże nocą, :tak:dzieciaki śpią,czasami cos przekąszą...zmiana pieluszki i dalej!
Dacie rady...i szerokiej drogi!;-)
Miłego dzionka...pa.

reklama
Witam Was:tak:
Oli przespał dziś całą noc:-D:-D:-D, raz na jakiś czas tak ma jak zaśnie ok 22, a nie o 20:00.
Wczoraj wysmarowałam się kwaśną śmietaną i ulżyło tylk na małą godzinkę:baffled:
Sencilla najlepsze życzenia dla Marysi:tak::tak::tak::tak::tak:
Jeśli mogę zapytać ile opiekunki życzą sobie za godzinę? Ile godzin dziennie?
KamilaRotterdam o której wyjeżdżasz w czwartek do PL? My ok 22:00, może się miniemy hi hi. Ja z Wielkopolski czyli przez Poznań, a Ty?
agnes74 miłej podróży życzę:tak::tak::tak:
Miłęgo dnia;-)

SENCILLA mieszkasz od nas ponad 200 km ooo to troche daleko na spotkanie przy kawie musialabym wpasc na tydz -zartuje oczywiscie

AGNES jesli bedziesz bez internetu to niewiem jak pogadamy masz moj nr tel wiec jesli bedziesz chciala to daj znac to moze gdzies sie spotkamy

milego dnia spadam do kuchni bo musze miec obiad na 12.30

AGNES jasli jeszcze tu bedziesz czytac ja bym miala ogromna prosbe do ciebie abys mi przywiozla tabletki dla mnie gdyby dalo rade bo miala mi kolezanka przywiez ale ona dopiero wraca na koniec sierp.daj jakis namiar na siebie to zadzw.i powiem ci jakie. bede bardzo wdzieczna!!

Witam my już wrociliśmy z zakupów !!!!
Mama Mikołaja jasne że mogę ci przywieżdzć żaden problem dla mnie tylko napisz jakie :-)a internet to muszę mieć tylko nie wiem ile będzie trzeba czekać bo z tym mojm Ato tak jest jak sama się za to nie wezmę to koniec :szok::szok::szok:
u nas oczywiście noc z pobudkami i wogóle wieczorne usypianie to teraz też koszmar już było lepiej ale wezmę się za to jak już będę w NL bo teraz to nie chcę mu mącić w główce ciągłymi zmianami ;-)
jeszcze teraz biegnę zz małym do lekarki żeby mi go obejrzała przed wyjazdem !!
narka miłego dnia :-):-):-):-)
pewnie jeszcze zajrzę wieczorkiem :-D:-D:-Dchyba się uzależniłam od komputera:-D:-D:-D

Hej....
A ja już wróciłam z pracy... dziś tylko prasowanie,bo Meike wraca dopiero w piatek i do stoi czysty...:-D
Mały spi w wózku na dole...a ja dorwałam się do komputera!:tak:
Anetko u nas opiekunka woła:-D...3.0-3.5 euro za godzine....
Pewnie też bede szukać w niedługim czasie!Chociaż wolałabym żeby Karina spotykała sie z dziećmi holenderskimi..:sorry2:
Po polsku to ona mówi ładnie i buzia jej się nie zamyka...:tak::-)
No zobaczymy jak dostane kontrakt to sie udam do takiej placówki....
Za rok i tak musi iść do szkoły więc wolałabym,żeby pouczyła sie jeszcze tego języka i nie miała problemów w komunikowaniu się z innymi...:cool2:

Widzę, że znowu nas ty ubedzie :-(, bo szykuja sie kolejne wyjazdy do Polandii...
Jasne, odpoczywajcie dziewczyny zbierajcie siły, cieszcie się ze spotkań i korzystajcie z pogody...
Idę cos przekasić....:happy2:

Aneta my jedziemy okolo 20-ej,tez na Poznan i potem Konin.Z calej tej drogi do Polski to zawsze najbardziej boje sie tego odcinka 100 km zanim wjedziemy na autostrade.Kiedys jechalam sama z kolezanka i tir nas potracil.Na szczescie nic sie nie stalo,ale tak mu sie spieszylo,ze na zwezeniu drogi chcial nas wyprzedzic i troszke nie wykalkulowal odleglosci.Innym razem znowu na 3-go wyprzedzal i prawie czolowe zderzenie mielismy:no:Jeszcze mi kolezanka mowila,ze A2 w remontach i jedzie sie wolno.Rece opadaja na te polskie drogi i "autostrady"
Ide sie pakowac,bo poki co to mam sajgon w domu:-p

Witajcie dziewuszki,
u nas pogoda holenderska, chyba juz koniec lata tutaj ;)
tu opiekunki wolaja min. 7-8 euro za godzine, po prostu masakra, bo jesli ja pojde do pracy, to mam ok. 8 euro za godz., a jeszcze musze liczyc dojazd do i z amsterdamu. Wiec dziewuszka musi zostac o 2 godz. dluzej. No i wychodzi na to, ze ona zarobi wiecej niz ja :confused::baffled:
Moze mi sie ktos "tanszy" trafi.
Milego pobytu w polsce dla wszystkich wyjezdzajacych!! Odpoczywajcie i cieszcie sie rodzinka!! My jedziemy dopiero 24 wrzesnia :zawstydzona/y:

Sencilla !
Nie martw sie,że wyjeżdżasz dopiero we wrześniu...;-)
Tylko ty zobaczysz tę piekną, polska jesień...:-D:-)
Czemu takie róznice cenowe tych opiekunek?!:szok::angry:
8 euro?chyba oszalały...
Nie martw sie trzeba być dobrej myśli...:tak:

Lecę coś zrobić w domu...bo nikt u mnie nie chce przyjść do sprzątania!:-D
Pa.....

reklama
Ania, mam pomysl!! jako ze do mnie tez nikt nie przychodzi do sprzatania, to moze... :confused: Ty przyjdziesz wysprzatac do mnie, a ja do Ciebie?? :-D:tak::cool2:

Do góry