reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Witam...

znowu upal i duszno maly spi w samej pieluszce a spocony jakby sie dopiero kapal

Eureka!!! mikolaj dzis pierwsza noc spal do 8 rano bez zadnej pobudki i bez butli wstawalam w nocy i patrzylam czy oddychal-glupia jestem ale to cos nie normalnego...

SENCILLA super ze cos takiego wymyslilas jak nasze spotkanie ale gdzie ty mieszkasz napewno w gornych okolicach Holandi ja jestem chyba jedyna w moich stronach moze jeszcze Agnes bedyie jak tu dojedyie

dlacyego yamiast yet mam yyyy____wsyzstkie ynaki mi sie pryestawilz__POMOCY

reklama
M.Mikolaja, nacisnij alt i shift razem, to Ci sie przestawi :tak:
MIeszkam w hoorn, to jest w noord holland... Ale moze jednak sie wybierzesz?
Dziewczynki, proponuje nastepny tydzien. Kto sie pisze ?
Ania, spoznione zyczenia imieninowe dla Ciebie, duzo radosci, dobra, prawdziwego piekna, i oczywiscie ogrrrromu Milosci!! :tak:
Tak tak, ja uwielbiam podrozowac.. :cool2: Teraz to z dzieciakami troche trudniej, ale za studenckich lat... eh, to bylo zycie ;-):-)
Ale teraz tez jest super, z dzieciakami - wbrew temu co twierdza pseudo-feministki- da sie wszystko. Jak sie chce.
A ja tymczasem znalezc zlobka nie moge, opiekunki tez nie... Zglosilo sie kilka dziewczyn, ale jakbym im placila tyle, ile chca, to zarobilabym mniej, niz one...:no: Wyglada na to, ze mi sie nie oplaca isc do pracy.. :baffled:

Witam
Sencilla ja proponuje spotkanie po okresie wakacyjnym bo teraz wszyscy wyjeżdżają. Ma-Rita w PL ja też w czwartek wyjeżdżam i wiele mam jest teraz w PL.
Wczoraj byłam nad morzem w Scheveningen i tak się przypaliłam, że dziś wytrzymać nie mogę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Co jest dobre na oparzenia słoneczne? Smarowałam się oliwką przed i po opalaniu, a dziś nie mogę wytrzymać :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Karola uważaj na siebie! Tak szczerze się przyznam, że rowerem nie jechałam już z 5 lat:szok:
mamaMikołaja gratuluje przespanej nocki:-D

Anetko2222 na oparzenia najlepszy jest krem nawilżajacy...:tak:
Ja przeważnie używam Nivea Body - bo ma lekką konsystencje i dobrze nawilża...:-D
A jak nie to śmietaną sie ratuj, ja zawsze tak męża smaruję jak sie przypiecze...:tak::-):-D I działa...
Hip hip hurra dla Marysi!Zdrówka i zdrówka...uśmiechu na co dzień...:tak:
Dziękuję tez za życzenia dla mnie...i nie martw sie opiekunkami, na pewno się w końcu jakaś znajdzie...;-)
Ja to też dusza wędrownicza.:-)..nawet moją mama ostatnio "narzekała" że jak juz zaczęłam to do domu chyba szybko teraz nie wróce...:zawstydzona/y:
A tak na marginesie to ona sama chodzi po górach,pielgrzymkach i obecnie pracuje co drugi miesiac w Austrii..I po kim ja to mogę mieć?:-):-D:-D:-)

MamoMikołaja cieszę się z tobą razem-no powoli możesz sie do takiej sytuacji przyzwyczajać...
Moi np juz śpią w swoich łóżkach,w swoim pokoju...Kapiel po 19.00 bajeczka-przytulanie i... o 20.00 MAM ŚWIETY SPOKÓJ!:-D
Miłego wieczorku...
Ja robie grillka dzisiaj ...uciekam,pa.

Eureka!!! mikolaj dzis pierwsza noc spal do 8 rano bez zadnej pobudki i bez butli wstawalam w nocy i patrzylam czy oddychal-glupia jestem ale to nie normalnie
jak ty to zrobiłaś też tak chcę całą noc przespać marzenie :blink:
Sencila wszystkiego naj..naj...dla Marysi śliczna dziewczynka:-)
Aneta ja słyszałam że na poparzenia pomaga też kefir ;-)jak akurat nie ma nic innego;-)
Kamila wypoczywaj i super pogody :-)
a ja wyjeżdzam w środę wieczorem doNL akurat w taki upał trafiłam ale jedziemy na noc to może nie będzie tak żle
pozdrawiam dziewczynki może jeszcze jutro tu zajzę bo potem to nie wiem kiedy będę miała internet jak ja przezyję bez internetu:szok:

reklama
dziekuje dziewuszki za zyczonka dla mojej Marysi! :)
moja Tosienka spi juz od 19, pewnie zaraz sie obudzi i bedzie harcowac przez pol nocy :szok:
dobrej nocki!

Do góry