reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Witam z ranka:-):-):-)
widzę że wszyscy jeszcze śpią a ja już niestety od 5 na nogach to moje dziecko to mnie normalnie wykończy :szok:może jak pojedziemy do Holandii to mu się jakimś cudem przestawią godziny wstawania ostatnia nadzieja ,:-)on jest normalnie jak zaprogramowany o której by nie poszedł spać i tak się budzi wczesnie za wcześnie jak dla mnie :szok:
wy do Polski a ja do Holandii:-)w końcu
na roczek kupiłam zabawkę z F P tak jak radziłyście;-)
nie wiem czy Ania ma dzisiaj imieninki jeśli tak to życzę
dużo szczęscia, zdrówka ,kasiorki i dużo dużo ............................miłości!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a teraz zbieram się bo dziś na wieś wybywamy strasznie gorąco
miłego dnia mamusie !

reklama
Dzień doberek wszystkim!
Sencilla jestem za pomysłem znalezienie złotego środka...
Chętnie bym się z wami spotkała:tak:, bo ja to taki rodzaj towarzyski i ... lubie z ludźmi.:sorry2:
Co do opiekunek to u nas biorą 3.0 do 3.5 e za godzine nieważne czy ona przychodzi czy ty małą dowozisz...Moja siostra sobie też tak własnie dorabia przed pracą...:-)
U nas się zachmurzyło ale słonko świeci...i sama nie wiem co z tym moim jeziorem.Poczekam do 10.00:-D może sie wyklaruję...
Uciekam na kawkę do sąsiadki- to też Polka,znamy się od dawna a teraz mieszkamy w jednym budynku...:-D:tak:
Miłego dnia

Witam Was
Aniu
Na imieniny życzę Ci
samych radosnych w życiu dni,
sukcesów w życiu, szczęścia w miłości,
przyjaciół grona i pomyślności.

Sencilla dobry pomysł z tym spotkaniem:tak::tak::tak:
Miłego weekendu:-)

Hej hej....
Widzę,że samotność mnie dopadła tutaj...:-:)tak::-D
Jutro się pewnie ktoś pojawi...:-);-)
A my wlaśnie wróciliśmy z nad jeziorka, było super!
Erni to nic tylko w wodzie by siedział....sama też ciągle właziłam taka była cieplutka!
Och jak ja lubie takie lenistwo letnie...:-D
Do jutra kobity...

Witam ja wczoraj mialam ciezki dzien.Wybralam sie z siostra na rowerach nad morze,i sie przewrocilam.Strasznie sie wystraszylam ,ale na szczescie spadlam na reke.Pojechalam do szpitala na kontrole.Podpieli mne do jakiejs aparatury,krew pobrali i zrobili usg.Zostalam tam na obserwacji 4 godz .Cale szczescie z dzieckiem wszystko jest dobrze,ja jestem troche potluczona i reka na ktora spadlam mnie boli,ale dzidzi najwazniejsze.MILEGO WIECZORU

Karola, ale mialas pecha... Ja tez kiedys niezle wyrznelam na rowerze, mialam wiele szwow na brodzie, rece, nodze, i lekki wstrzas mozgu... :baffled: Dobrze ze u Ciebie wszystko ok sie skonczylo, no i ze dzieciaczkowi nic sie nie stalo :tak:
Aniu, my tez dzis sie wycieczkowalismy.. Pojechalismy z maluszkami, mezusiem i tesciami do Marken.. No cudnie tam jest po prostu!! W srode planujemy do parku narodowego duinen van texel a w piatek na Kaasmarkt do Alkmaar. Czy ktoras z Was byla juz tam?Trzeba korzystac z pieknej pogody!! :tak:
A co z tym naszym spotkankiem, dziewuszki? Ja jak najbardziej zapraszam do mnie, tylko nie wiem, czy to dla niektorych z Was nie za daleko.. Napiszcie co o tym myslicie!!
Buziaki na dobry wieczor dla Was!!

Ostatnia edycja:
hej
tylko się melduję i obiecuję że niedługo będzie mnie tu więcej Mam teraz trochę spraw do załatwienia bo 29sierpnia lecę z maluchami do Holandii Bilet zabukowany Mąz przyjezdza 15 bo mamy wesele w Pl i wraca sam autem więc muszę dużo nakupowac i spakować żeby miał co wozić;-)
pozdrawiam

reklama
Hej dziewczynki....
Fajnie,że już jesteście....:-)
Kurcze, Karola82 uważaj na siebie. Dobrze,że wszystko dobrze skończyło...:tak:
Pewnie miałaś niezłego stracha...:szok:

Sencilla ja do ciebie to nawet dziś bym pojechała...tylko że ...
1.troche mam daleko muszę obmysleć strategie...
2.jeszcze sie wciąż ukladam,przekładam itp.
A poza tym tyle mam tych spraw papierowych do załatwienia typu meldunki,zmiany adresów i takie tam...:baffled::-:)baffled:
I widzę,że z ciebie też taka podróżniczka-usiedzieć na miejscu nie możesz!:-D

aOla To się umie ustawic w życiu...:tak::-D
Każda sie zastanawiała jak się zabrać do Holandii :-:)baffled::sorry2:a ona proszę....zastanawia sie co by tu jeszcze nakupić żeby mąż miał co wieźć....
Biezrmy z niej przykładnastępnym razem...:-D:cool2:
Ja dziś pędzę z Kariną na konsultację...do później!
Miłego dnia...

Do góry