reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Rozlozyla Michalkowi basen ale kolezanki go zabraly bo i tak szly nad morze:tak:

Iguana Jasiu bardzo lubi basen,to widac:tak:
Aneta jak mama sie czuje?
Ja teraz dycham ,obiad juz gotowy ,pranie zrobione...

reklama
Witam.
ja dzis tez odpoczywam. Zaliczylam szybkie zakupy a teraz się byczę na sofie. Na dworze masakra, ale starsze dzieciaki szaleją z natryskiem na trawie w ogrodzie.
Mala śpi. Jest jej za gorąco i co chwile marudzi i pije. Ale nie ma się co dziwic - 30 stopni na termometrze...

a my zaliczylismy jeziorko, nalesniki i ...szczepienie dla psa:tak: zaraz nasi goscie zbieraja sie do PL w my wracamy nad jeziorko:-D bo boska woda kobiety...
Karola u nas tez maluchy non stop w wannienkach basenach wiaderkami deszczowke przelewaja dla ochlody:-) i oczywiscie lody wscinaja... urlop w polowie uznaje za bardzo udany a na dodatek ostatnie 4 nocki spie z moim M w namiocie hihi..wiec wakacje pod chmurka bardzo mnie ciesza... a zwlaszcza dostep do prywatnego prysznica haha!:cool2:

My na cale szczescie mamy slonce tylko w salonie ale wysunelam baldachim i jest ok.w sypialniach jest fajny chlodek.Gorzej bedzie zima,ale poki co mamy latooooooooo:-D

uffff doczekalismy sie lata :tak: w Polsce widze tez upalnie.
Dzisiaj tez w ciagu dnia siedzielismy w domu a o 4 poszlismy nad "jeziorko" , Daanus sie pokapal Thijsie troszke pospal w foteliku i dzisiaj o dziwo jak przyszlismy do domu o 7 to Daan padl na kanapie, Thijsa szybko wykapalam i tez juz spi na dole na kanapie i ja juz mam wolne na dzisiaj. Musze tylko jeszcze podlac kwiatki u siebie i sasiadki i zaraz winko zapodaje :tak:ktora sie pisze na lampke .......

ja chetnie sie skusze na winko :-D jedno juz obalilam z moim M haha... przy swiecach wieczorem na ogrodzie.. poplywalismy nad jeziorkiem o 19.00 z cala rodzinka / szokujacy Victor co sam chce plywac hihi...:cool2: same zobaczcie jak chodzac na rekach kombinuje:-D

Załączniki

• DSCF2672.jpg
    DSCF2672.jpg
    32,2 KB · Wyświetleń: 24
  • DSCF2673.jpg
    DSCF2673.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 27
  • DSCF2677.jpg
    DSCF2677.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 27
  • DSCF2683.jpg
    DSCF2683.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 25
hahah Aniu dobry jest Victor ,woda sie mu spodobala:tak::tak:

Michas tez dzis poplywal w mini morzu:-D:-D i pociapkal sie w basenie na balkonie:tak:

Gosi ja poprosze soczek z czerwonych owoców i posiedze z wami....:-D

ide sie kapac bo dzidzia zaraz bedzie wzywac

Dzien dobry...

my juz od 6.oo na nogach - pogoda zapowiada sie boska wiec zmykamy ok 10.00 na plaze :tak:...

Anno wszystkiego naj naj z okazji imienin!!!!!!!

goscie wczoraj wyjechali wiec zmiana poscieli juz sie wyprala:-) a na obiadek mamy dzis zupke albo sosik grzybowy... swieze okazy z lasu:-D

Załączniki

• DSCF2709.jpg
    DSCF2709.jpg
    37,7 KB · Wyświetleń: 19
reklama
Do góry