reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Karola foty cudne..:tak: uwielbiam takie bobaski ...:tak:
Anetko ja nie wiem ale historia mamy przerazajaca:szok:/ biedna pewnie sie niezle nacierpi:baffled:/
Iguana gratuluje zapalu - ja dzis na obiad mialam ziemniaczki, kefir i jajko sadzone:-p full len po plazy:-D

A ja czekam na kolezanke ze sredniej bo wpadnie do mnie ok 1.00 w nocy:-):-):-) z cala 5-osobowa rodzina:tak: na nocleg hihi..jada z Irlandii do PL:-D /chyba 12 lat jej nie widzialam/

reklama
Karola slicznie wygladacie a po tobie wcale nie widac ze jestes po porodzie :-)

Aneta zdrowia dla mamy, a chorobowe powinna zglosic pracodawcy i wtedy bedzie miala przerwany urlop i normalnie chorobowe bedzie dostawac.

Iguana ja juz sie nie umie doczekac kiedy bede gotowac Thijsiowi juz teraz mnie kusi zeby mu dac czegos chociaz polizac :-D ale jeszcze miesiac i powoli bedziemy rozkrecac kuchnie :tak:

Mysmy dzisiaj na placu zabaw byli bo woda wydaje mi sie byc jeszcze zimna a ta moja zgaga jak by tylko zobaczyl wode to by sie zaraz rozbieral do plywania :-)
Tak mysle wlasnie nad ciastem porzeczkowym bo owoce dostalam od sasiadki hmmm......ale najpierw glaasje [FONT=Century Gothic, Futura, sans-serif]rose[/FONT] na rozluznienie :-D

dzieki dziewczyny , no na tym akurat zdjeciu wygladam dobrze:-D:tak:

Aniu w to dom otwarty macie:tak:

Iguana gratuluje obiadków:tak:
no ludzie co dzien wala na plaze ,zawsze jak jest taka pogoda to ida pielgrzymki kolo mojego okna..:tak:

Bry
pieknia pogoda , az zyc sie chce:tak:mam nadzieje ,ze jeszcze bedzie lato i chociaz na plac zabaw bedziemy z Michalkiem i Milenka chodzic..:tak:

ale to pieknie wyglada Michalek i Milenka:-D:-D:tak:

witam sie :)

do mnie wczoraj wieczorem familiada przyjechala i zostaja na 3 tygodnie :tak: takze codzienne gotowanie mi odpada, tym zajal sie tato :-D

Karola naprawde super wygladasz!!! Milenka przesłodka:-)
Anetko to sie nazywa pech. Niestety nie jestem w stanie Ci pomoc jesli chodzi o UVW. Pewnie najlepiej zadzwonic i sie spytac.
A gdzie eweelinaa?

reklama
ale cieplutko.. wkoncu troche lata :-)

ja po pracy, goscie pojechali nad morze wiec jest chwila spokoju w domu:tak:
ps. Anetko plaza w wijk aan zee jest super teraz prawie zawsze tam jezdzimy:tak: gdyby nie ty chyba bysmy tam nie dotarli;-)
wczoraj bylismy w hadze ale ciezko ale parkingi kolo glownej plazy byly tylko max 30min:dry: bylismy w madurodam, tlumy ludzi:sorry2:

a dzis mi chyba hormony buzuja, bo caly dzien jestem wsciekla na mojego P:wściekła/y:

zazdroszcze tym co nie maja komarow, u nas w grudniu nie bylo przez dwa tygodnie komarow a tak caly rok sa bestie:angry: codziennie podlaczamy wklady pod prad.

milego korzystania ze slonca

Do góry