reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

niunia w hadze na scheveningen sa darmowe parkingi, sa rowniez parkingi w budynkach i tam dluzej mozna postac :tak: centralnie przy samym kurhausie sie nie oplaca, bo drogo i krotko :no:

reklama
Dzien dobry... widze zw forum tez na wakacjach jak jego moderatorzy:-D.... u nas jak sie domyslacie ruch jak w ulu... 6 dzieci i 6 doroslych jest aktywnie:tak:

dobrze ze pogoda dopisuje bo siedzimy nad jeziorkiem...;-)
No wlasnie co z ta Ewelina?:sorry2:
ja zmykam robic mega sniadanie:-)

Ewelina juz urodzila przez cc, opisala wszystko na watku porod w holandii i na pogaduchach ciezarowek :p

Milego dnia wszystkim :D ja zaraz po paszport dla malucha lece, a pozniej jakies zakupy i odpoczywanie, bo pogoda dzis zas zameczy :-D

witam sie i ja

Aniu to faktycznie ruch u was:tak:ale macie jeziorko pod domem i pogode extra:tak: prawie jak wczasy ...:tak:

Taki upal a michas chyba ze mna w domu bedzie dzis siedzial:-(Tata juz w pracy ,a ja jeszczs nie wychodze z mala. Moze mu wstawie wanienke na balkon ,niech sie pochlapie..:tak:

HEjka

trzeba korzystać bo nie wiadomo ile tego lata bedzie w NL ;)

ja dzisiaj ide do połoznej, ciekawe czy to bedzie moja ostatnia wizyta :) hehe

My właśnie wróciliśmy z basenu. Janek padnięty, śpi...a mama cieszy się chwilą spokoju;-)

nana, mam do Ciebie prośbę. Zamieściłaś kiedyś linka do banku dawców kobiecego mleka, czy coś mniej więcej takiego. Jak kobieta ma za dużo, to może oddać do takiego banku i można sobie zakupić. Już druga osoba mnie o to pyta w ostatnim czasie. Proszę wklej najlepiej od razu linka do tematu informacyjnego, wtedy nie zginie.

A co do słońca,to ponoć wyjątkowo wysoki poziom UVa
DutchNews.nl - Strong sun warning issued

OK, dzięki nana:-D

Wklejam foto z dzisiejszych zajęć na basenie:-D

foto 2.jpg

reklama
Do góry