reklama
Iskierka71
Fanka BB :)
TheHague zarzuć fotką;-)
Dzien dobry...
wstalam i..... o dziwo slonko swieci... wiec wrzucilam juz posciel do prania... chlopaki ogladaja DIEGO a moja mala jeszcze spi...
Hague dlugo czekalas na paszport? - ja musze Ernestowi zrobic i mam nadzieje w tym samym dniu;-) 1-roczny chyba 17euro i klaar
Dzis to juz naprawde nie mam koncepcji na obiad... ide do pracy na 13.00-16.00 moze zurek?
wstalam i..... o dziwo slonko swieci... wiec wrzucilam juz posciel do prania... chlopaki ogladaja DIEGO a moja mala jeszcze spi...
Hague dlugo czekalas na paszport? - ja musze Ernestowi zrobic i mam nadzieje w tym samym dniu;-) 1-roczny chyba 17euro i klaar
Dzis to juz naprawde nie mam koncepcji na obiad... ide do pracy na 13.00-16.00 moze zurek?
Iguana_
Fanka BB :)
Wklejam Wam foty pokoju synka koleżanki, którą tutaj w Rijswijk poznałam. Pokoik śliczny Ktoś miał kawał talentu i pięknie pomalował 2 ściany:-)
U Janka w ostatnich dniach, ten gadżet to absolutny hicior!
http://nuby.com/nl-NL/nuby/solid-feeding/5360/
Zajada tak już kawałki jabłka, banana, a wczoraj truskawki
U Janka w ostatnich dniach, ten gadżet to absolutny hicior!
http://nuby.com/nl-NL/nuby/solid-feeding/5360/
Zajada tak już kawałki jabłka, banana, a wczoraj truskawki
Ostatnia edycja:
karola82_82
mama slicznego Michałka
Dzien dobry
U nas tez sie slonko przebija...
Aniu my tez za kazdym razem ,musielismy czekac na paszport kilka dnimoze temu ze z hagitez wczoraj zaplanowalam zórek z biala kielbasa i jajakiem
Iguana piekne malowidla widziala juz takie kiedys jak pracowalam u jednej baki ,dzungla to byla..
U nas tez sie slonko przebija...
Aniu my tez za kazdym razem ,musielismy czekac na paszport kilka dnimoze temu ze z hagitez wczoraj zaplanowalam zórek z biala kielbasa i jajakiem
Iguana piekne malowidla widziala juz takie kiedys jak pracowalam u jednej baki ,dzungla to byla..
Iguana wow chcesz mi powiedziec ze to nie fototaperta? jesli tak to kopara mi opada... super!;-)
Karola u mnie wlasnie lunelo - mam nadzieje ze to tylko przelotne...zurek sie gotuje, 2xpranie powieszone i faktury poplacone a pzy okazji zrobulam porzadek w papierach... ufff jeszcze segregacja skarpetek mi zostala hihi..lubicie tez nie?
Karola u mnie wlasnie lunelo - mam nadzieje ze to tylko przelotne...zurek sie gotuje, 2xpranie powieszone i faktury poplacone a pzy okazji zrobulam porzadek w papierach... ufff jeszcze segregacja skarpetek mi zostala hihi..lubicie tez nie?
hi
Aniah paszport tymczasowy dla dziecka powyzej 5 lat to 15€, teraz sa wakacje wiec w ciagu tygodnia max dwoch bedzie, czasami wczesniej, normalny ok 40€ i czeka sie 3-4 tygodnie. Najlepiej jechac od wt-czt bo wtedy jest mniej ludzi w konsulacie, ale w pn i pt jest dluzej otwarty. Powodzenia
Aniah paszport tymczasowy dla dziecka powyzej 5 lat to 15€, teraz sa wakacje wiec w ciagu tygodnia max dwoch bedzie, czasami wczesniej, normalny ok 40€ i czeka sie 3-4 tygodnie. Najlepiej jechac od wt-czt bo wtedy jest mniej ludzi w konsulacie, ale w pn i pt jest dluzej otwarty. Powodzenia
Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
Wow, ale ktoś ma talnet . Jakbyśmy mieli własne mieszkanie, to byśmy koleżankę zatrudnili do malowania, bo ona jest malarką i tatuatorką.
reklama
hi
Pani w amasadzie mnie wlasnie poinformowala ze paszport roczny moge wyrobic tego samego dnia / Ernest jedzie z moja mama na wakacje w sierpniu wiec nie mam tyle czasu/ a od razu zlozyc papiery na ten paszport 5-letni..i to do miesiaca;-)
I NEWS; od 15 sierpnia wszystkie paszporty nawet dla maluszkow sa na okres 5 - lat:-):-):-) koniec naszych udrek z lataniem co roku do Hagi;-)