reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

reklama
Dzien dobry...

wstalam i..... o dziwo slonko swieci...:szok::-D wiec wrzucilam juz posciel do prania:tak:... chlopaki ogladaja DIEGO a moja mala jeszcze spi...:tak:
Hague dlugo czekalas na paszport? - ja musze Ernestowi zrobic i mam nadzieje w tym samym dniu;-) 1-roczny chyba 17euro i klaar:eek:

Dzis to juz naprawde nie mam koncepcji na obiad... ide do pracy na 13.00-16.00 moze zurek?:-D

Wklejam Wam foty pokoju synka koleżanki, którą tutaj w Rijswijk poznałam. Pokoik śliczny:-D Ktoś miał kawał talentu i pięknie pomalował 2 ściany:-)

foto 1.jpgfoto 2.jpg

U Janka w ostatnich dniach, ten gadżet to absolutny hicior!
http://nuby.com/nl-NL/nuby/solid-feeding/5360/
Zajada tak już kawałki jabłka, banana, a wczoraj truskawki:-D

Ostatnia edycja:
Dzien dobry

U nas tez sie slonko przebija...

Aniu my tez za kazdym razem ,musielismy czekac na paszport kilka dni:cool2:moze temu ze z hagi:laugh2::eek:tez wczoraj zaplanowalam zórek z biala kielbasa i jajakiem:tak:

Iguana piekne malowidla:tak: widziala juz takie kiedys jak pracowalam u jednej baki ,dzungla to byla..:tak:

Iguana wow chcesz mi powiedziec ze to nie fototaperta?:eek: jesli tak to kopara mi opada... super!;-)
Karola u mnie wlasnie lunelo:crazy: - mam nadzieje ze to tylko przelotne...zurek sie gotuje, 2xpranie powieszone i faktury poplacone a pzy okazji zrobulam porzadek w papierach... ufff jeszcze segregacja skarpetek mi zostala:-D hihi..lubicie tez nie?

hi
Aniah paszport tymczasowy dla dziecka powyzej 5 lat to 15€, teraz sa wakacje wiec w ciagu tygodnia max dwoch bedzie, czasami wczesniej, normalny ok 40€ i czeka sie 3-4 tygodnie. Najlepiej jechac od wt-czt bo wtedy jest mniej ludzi w konsulacie, ale w pn i pt jest dluzej otwarty. Powodzenia

reklama
hi
Aniah paszport tymczasowy dla dziecka powyzej 5 lat to 15€, teraz sa wakacje wiec w ciagu tygodnia max dwoch bedzie, czasami wczesniej, normalny ok 40€ i czeka sie 3-4 tygodnie. Najlepiej jechac od wt-czt bo wtedy jest mniej ludzi w konsulacie, ale w pn i pt jest dluzej otwarty. Powodzenia

Pani w amasadzie mnie wlasnie poinformowala ze paszport roczny moge wyrobic tego samego dnia:-D / Ernest jedzie z moja mama na wakacje w sierpniu wiec nie mam tyle czasu/ a od razu zlozyc papiery na ten paszport 5-letni..:tak:i to do miesiaca;-)
I NEWS; od 15 sierpnia wszystkie paszporty nawet dla maluszkow sa na okres 5 - lat:-):-):-) koniec naszych udrek z lataniem co roku do Hagi;-)

Do góry