Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
Nie musi być, ale tam byśmy chcieli .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokąd śmigacie? Mi się marzy jakiś ciepły kraj z plażą, morzem i dużą ilością rzeczy do zobaczenia, żeby się nie zanudzić.Łuu a mi zostal miesiac do wakacji nie moge sie doczekac:-) rok i 8 miesiecy nie bylam
To tak jak my... bez przyjazdu do Polski się nie obejdzie. Wszyscy już wyczekują tego grudnia. Na szczęście do nas co chwila ktoś przyjeżdża. Wcześniej byli moi rodzice, zaraz teściowa a w sierpniu mój brat z dziewczyną. Się kręciDo Polski niestety w tym roku musimy, bo cala familia chce Tomka zobaczyc wiec w tym roku wakacje nam odpadaja... ale za rok jedziemy albo do Wloch, albo do Hiszpanii, jeszcze sie zastanawiamy
no i m.in. dlatego do PL jedziemy, ze wlasnie tyle czasu nas tam nie bylo:-)