reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

reklama
ja mam wolne mieszkanie na Rijswijku, bardzo ladne i dopiero co wyremontowane, ale jak chcecie duze to odpada, bo tam tylko salon i 2 pokoje:tak: a obok mnie sie sasiedzi wyprowadzili w sobote i chacjenda pusta stoi, dwu poziomowe, ale to Spoorwijk, czyli tez odpada :-D

Do Polski :rofl2: niestety w tym roku musimy, bo cala familia chce Tomka zobaczyc :confused2: wiec w tym roku wakacje nam odpadaja... ale za rok jedziemy albo do Wloch, albo do Hiszpanii, jeszcze sie zastanawiamy:tak:
no i m.in. dlatego do PL jedziemy, ze wlasnie tyle czasu nas tam nie bylo:-)

Ja tez dostalam mieszkanie po 8 mies i to dwa byly w jednym czasie do obejrzenia :tak:
Hague tak?? nie ma to jak morze do domem:tak::tak: tylko zeby pogoda w lecie dopisywala....:-)

Do Polski :rofl2: niestety w tym roku musimy, bo cala familia chce Tomka zobaczyc :confused2: wiec w tym roku wakacje nam odpadaja... ale za rok jedziemy albo do Wloch, albo do Hiszpanii, jeszcze sie zastanawiamy:tak:
no i m.in. dlatego do PL jedziemy, ze wlasnie tyle czasu nas tam nie bylo:-)
To tak jak my... bez przyjazdu do Polski się nie obejdzie. Wszyscy już wyczekują tego grudnia. Na szczęście do nas co chwila ktoś przyjeżdża. Wcześniej byli moi rodzice, zaraz teściowa a w sierpniu mój brat z dziewczyną. Się kręci :-D

No u mnie to samo, moi rodzice sa co chwile w nl, srednio co miesiac, w niedziele zas przyjezdzaja:rofl2: moja siostra jest tu, siostra mojego tez tu jest:tak: ale reszta familiady az sie trzesie ze musza Tomeczka zobaczyc, no i nie mamy wyjscia:confused2: pocieszam sie tym, ze sie NAZRE polskiego jedzenia do oporu, pewnie przyjade z 5kg na plusie:rofl2:

za pare dni odbieram paszport Tomka, juz nie moge sie doczekac :-D

reklama
Dobry wieczor.
Ja chcialam podziękowac wszyhstkim za pochwaly. Zarowno mojej Olivii jak i haftowanej podusi. Wg mnie ten haft to nic wielkiego, ale miło czyta się takie posty:-)
Jesli ktoś chciałby taką podusię (lub tylko obrazek z misiem) dla swojej pociechy to proszę o info na priv:-D

Do góry