reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

reklama
i
ania haven Twój Victor chodzi jeszcze z pieluchą? bo widzę że miedzy naszymi synami jest róznica 4 miesięcy, ja mam się właśnie zabrać za uczenie go na nocnik, ale chyba w przyszłym tyg coś spróbuje bo ma być cieplej, więc niech lata na golasa:)

ja mialam ambitny plan go uczyc przez lato :wściekła/y::eek:wlasnie bo moja dwojka tak sie szybko nauczyla... ale lata nie widac a 10 par spodenek wyschnac nawet nie ma gdzie czasami...:baffled: moj V troche praktykowal ale na tym sie skonczylo:zawstydzona/y: - jak jest cieplo to lata w samych majtusiach i uczy sie wyczajac moment:tak:...moze pewnego dnia...

Hague u mnie a AH nawet jest poza tymi miejscami co wymienilas:-p

Woonnet Haaglanden

musisz sie tu zarejestrować a potem reagujesz na mieszkania w jakiej dzielnicy chcesz....
Baardzo długi czas oczekiwania niestety... Moja matka dostała mieszkanie po 3,5 roku a ja zarejestrowana już ponad dwa jestem i jedyne na co mam zielony smiley to jednopokojowe mini mieszkanka...
No i bardzo szybko przekracza się zarobki minimalne.
A to chyba jedyna strona z haaglandów co nie?

Agss to jest loteria, ja dostałam mieszkanie po 7 miesiacach od zarejestrowania i miałam cały czas czerwonie buźki i mimo to udalo się, takze nie poddawaj sie ;)

niestety jedyna :0

Astrid ooo tego nie znałam :)

Ostatnia edycja:
Nie poddawam, z tym że jak widzę te urgentie to mnie już szlag trafia... niby tak trudno to dostać a mam wrażenie że połowa Holandii je ma... A szczególnie że chciałabym zostać w Zoetermeer... A obawiam się że w przyszłym roku zarobki moje i K razem będą przekraczać maksimum o trochę i będzie klapa...

reklama
moja siostra czekala na mieszkanie 4 lata (ale ona to wybrzydzala, ze to sie nie podoba i to:-D) takze troche sobie musiala poczekac. ja poki co 13 miesiecy jestem zalogowana, bylabym 2 lata ponad, ale.. zapomnialam zaplacic i mnie wywalili z systemu :wściekła/y: to sobie poczekam:-D

Astrid a musi byc Rijswijk:-)? na Voorburgu tez ladnie i spokojnie :tak: albo nad morzem:tak:Poszukajcie sobie mieszkania nie przez maklera, tylko prywatnie:tak: jeden borg w kieszeni:tak:

my sie bedziemy przeprowadzac nad morze (Karola szykuj sie, bo okupuje Twoja dzielnice na woonnet haaglanden haha:-p moze za niedlugo bedziemy sasiadkami:-D), o ile wczesniej do tej Limburgii sie w koncu nie przeniesiemy:nerd:.

Do góry